Подкрепете ни!




ХороскопМилена Иванова - Еа / 20 август 2018

Очакват ни четири поредни критични дни

Нумерологична прогноза за периода 20.08 - 26.08.2018 г.


Очакват ни четири поредни критични дни
През четвъртата седмица на месец август, предстои да преживеем четири поредни критични дни, три от които са с геометрия кармичен кръст. Седмицата започва пасивно, с думи, уговорки и хармония в дома. Завършва с възможност за приключване, работа и капиталовложения за друг човек.  

През по-голямата част от дните аспектите са проблемни, затова ако имате възможност, се отдайте на почивка, погрижете се за себе си и здравето си, извършете профилактика или поставете начало на здравословен хранителен режим и детоксикация на организма. Критичната част е в периода от 21.08 до 24.08. 2018 г., през която е добре да се избягват рискови действия, катерене, рязане с остри предмети, шофиране и др. Препоръчва се родилките, хронично болните и възрастни хора да седят или лежат в къщи. Тези дни не са подходящи за големи празненства, смяна на лични документи и подписване на договори, кредити. Сега не е моментът за начало на връзка, нито пък е време за изясняване на проблеми с близки хора, защото има опасност да развалите взаимоотношенията си. През този период може да планувате лечение, операция или медицинска интервенция. Повече за критичните дни вижте ТУК

Мото за седмицата: Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в мъдростта на живота

Понеделник, 20.08. – Днес ще се чувстваме комфортно у дома. Денят е добър за разрешаване на въпроси, свързани със задължения. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3, което ще даде възможност въпреки пасивността нещата да се подредят. Сутринта започва с уговорки, но в следобедните часове всичко ще бъде по-ефективно, ще се появят възможности за успех.

Мото: Превръщам всяко преживяване във възможност

Вторник, 21.08. – Вторият ден от седмицата поставя начало на четиридневния критичен период. Денят ще бъде напрегнат, свързан с преживяване на обиди, неразположение, поява на страх, неувереност и честа смяна на настроението. Дневната нумерологична карта е с път на живота четворка, която активира критика, недоверие и съмнения. Ако можете -почивайте, и проявявайте състрадателност. Изслушвайте хората и не бъдете прекалено критични. Денят започва спокойно, но не винаги денят си личи от заранта. Ще е напрегнат и ще се наложи да се справяте със собствени сили и средства. Не унивайте, ако в момента проблемите ви се струват нерешими.

Мото: Освобождавам се от всички страхове и съмнения

Сряда, 22.08. – Днес е много важно да правите всичко по правилата. Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, да се наложи спешен ремонт, да се появят пречки и нередности. Възможно е някой да се опита да постъпи с вас нечестно, за това будност и предпазливост няма да са ви излишни. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения. 
Денят предизвиква проблеми в семейството, изисква взаимопомощ, разговори и обяснения. Възможно е да се събудят  болести, свързана с отделителна система, кости, стави, мускули. Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

Мото: Обграждам се с позитивно мислещи хора

Четвъртък, 23.08. – И днес негативният аспект продължава. Денят е рисков и критичен. Нумерологичната карта е кармичен кръст при 6, което активира свръх-емоции и ситуации с неясен край. Изпитът през деня ще бъде в областта на любовта, страстта и емоциите. Има риск от неочаквани обрати, пожари и инциденти. Съветът е: „Не дърпай дявола за опашката, затова не рискувайте. Възможно е да се обтегнат кармични отношения, но онези, които нямат кармична обремененост, се очаква да преживеят любов в семейството, вдъхновение свързано с изкуство, забавления и удовлетворение. При хронично болни и възрастни хора се препоръчва профилактика на кръвно налягане, сърце и кръв.

Мото: Днес съм смирен и благоразумен

Петък, 24.08. – В края на работната седмица приключваме най-критичните периоди за август. Следващите дни на месеца, с изключение на 31.08. ще бъдат значително по-леки и благоприятни. Днешният ден е с геометрия кармичен кръст при път на живота 7, което може да предизвика трудно определяне на целта и недоверие. Най-препоръчителна и днес ще бъде почивката до вода - на море, река, язовир. Сутринта започва красиво с любов и сигурност, а вечерта приключва с по-добър шанс. Денят е подходящ за планиране на взаимоотношения. 

Мото: Направлява ме божествената мъдрост

Събота, 25.08. –  Днешният ден е глътка въздух и носи оптимизъм. Аспектът е позитивен, активен и ще ви донесе приключения, срещи, преживявания и решаване на въпроси в семеен кръг. Въпреки че е почивен ден, е подходящ за работа и за решаване на финансови въпроси. 
Но трябва да обърнете внимание на детайлите. Сутринта внимавайте и бъдете прецизни в действията си, защото при грешка следва наказание. От обяд и до края на деня темите ще бъдат: изпълняване на задачи, пари, отговорности, готвене, сметки.

Мото: Всичко в моят ден е прекрасно

Неделя, 26.08. – Денят е предназначен за срещи, дейности свързани с образование, изкуство, коли, планини, чужбина, природа и изкачване на върхове. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, което дава възможност за приключване на работа и отлежали задължения. Нужно е да се съсредоточите и концентрирате във всичко, с което се занимавате, за да бъдете успешни. Проявете сила и обърнете внимание на детайлите. Сутринта е подходяща за пазаруване и за решаване на парични въпроси,  включително трайни капиталовложения за роднина. 

Мото: Превръщам всяко преживяване във възможност!

За контакт с Милена Иванова - Еа: 
e-mail: milena.ivanovatm@gmail.com 
тел: 0897387575
Кралица Чаши – карта Таро за 20 април Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април

Може в живота ни да се появи жена, която носи нейните качествата

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!