Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 9 януари 2019

ХОРОСКОП ЗА 2019: Какво ни очаква?

Хороскоп за всички знаци на зодиака ще ви каже какво да очаквате в различните области на живота, колко успешна ще бъде кариерата ви, какво здраве ще имате

снимка: Pixabay
снимка: Pixabay


Новата година вече настъпи. Хороскоп за всички знаци на зодиака ще ви каже какво да очаквате в различните области на живота, колко успешна ще бъде кариерата ви, какво здраве ще имате, колко силни ще бъдат отношенията ви…

И така, какво да очакват всички знаци на зодиака? 


Овен 

През 2019 г. Овен повече от всякога ще трябва да покаже волята и търпението, за да постигне целите си. Освен това, нивото на представителите на този знак с всеки месец се повдига по-високо. От една страна, хороскопът обещава „светло” бъдеще, а от друга изисква упоритост за постигането му. Представителят на този знак ще бъде привлечен от могъщата сила на волята. Ако Овенът концентрира вътрешните резерви, те ще завладеят всички хоризонти. Освен това годината е идеалното време за започване на живота от нулата. Промяната на професионалната дейност или началото на нова любов ще бъде изненадващо лесна и гладка.

Годината обещава сериозно развитие в кариерата и финансите. Но уви, този растеж може да повлияе негативно на личните взаимоотношения. Вие просто няма да имате достатъчно сили за всичко и всички, ще трябва да жертвате нещо. Основното е да си определите правилно приоритетите. Поради тази причина е важно да се грижите за здравето си и най-вече за нервната си система. 

Телец  

Това е годината на Земното свиня. То уважава трудолюбивите, общителни, откритите и честните хора. През 2019 те ще имат късмет в бизнеса и финансите, в любовта и реализацията. Ще имат много пътувания и нови запознанства. Опитайте се да водите по-здравословен начин на живот. Въпреки отличните резултати във всички сфери на живота, Телецът през цялата година ще има впечатлението, че тяхната съдба ги лъже. Важно е да се съсредоточите върху постиженията и да не съжалявате за пропуснатите възможности. Представителите на този знак няма да бъдат лишени от пари. На работата ще има затишие и не се предвиждат големи промени, така ще можете напълно да обърнете внимание на семейството си. 

Близнаци 

Жълтата земна свиня благоприятства решителните хора. Звездите обещават на Близнаците напредък във всички сфери на живота. Планира се успех в бизнеса и в личния живот. Годината обещава много интересни събития.Благодарение на вашето усърдие ще можете да успеете в кариерата си и ще получите финансово поощрение. Пълното спокойствие в семейния живот може да бъде съживено с нови впечатления, познанства и пътувания. Много често човек пренебрегва здравословни проблеми. През 2019 г. такава небрежност ще бъде наказана. Нервните пренапрежения са особено опасни през лятото. Научете се да разпределяте правилно силите си във времето, за да не изпаднете в депресия.

Рак 

Обществената и приятелска жълта свиня непрекъснато ще настоява за действия, които не са типични за Рака. Господарката на годината ще се опита да събуди дори най-затворените личности, интересуващи се от пътуване, познанства, общуване. За да се управлява хармонията във всички сфери, Ракът се съветва да не губи контакт с външния свят. Успехът ще бъде постигнат от тези, които работят в екип. Що се отнася до здравето, с него всичко ще бъде наред. Препоръките са за повече движение, особено след приятелските събирания, когато могат да се натрупат излишни килограми.

Доверете се повече на интуицията си - тя няма да ви провали и през следващата година. Но прекомерната емоционалност може да развали отношенията ви с близките. Без да се стремите да разбирате добре другите, рискувате да останете сами.  Необходимо е да преодолеете изолацията, желанието да работите сами. Това ще разшири гамата от интересни и полезни запознанства, ще ви даде повече перспективи за развитие. Препоръчително е да се научите да харчите разумно, което ще ви спести нерви заради стресови ситуации.

Лъв

Годината е подготвила много изненади, както в бизнес, така и в личен план. Господарката на годината ще отблъсне несигурността, срамежливостта. Тя ще ви помогне да разперите крила и да се втурнете с пълна скорост към своето щастие. Благодарение на позитивното отношение на свинята, хороскопът обещава на Лъва промяна към по-добро в личния живот. Мнозина ще могат да намерят сродна душа или да заздравят отношенията си с любим човек. Възможни са промени в кариерата. Не се изключва промяната на местоживеенето.

Лъвовете обичат да побеждават, да управляват, да бъдат първи винаги и във всичко. През 2019г. е препоръчително да обръщате повече внимание на чувствата и желанията на другите. Подпомагайте роднини, приятели, колеги и така ще привлечете съдбата на ваша страна. Ако искате да постигнете успех и просперитет на работното място и у дома, успокойте страстта си и слушайте мненията на другите. 

Дева 

Годината покровителства общителни и трудолюбиви хора. Ето защо хороскопът за Дева обещава много интересни срещи, полезни запознанства и повече възможности за кариерно израстване. Някои представители на знака ще имат служебна романтика, която може да се превърне в сериозна и дългосрочна връзка. През втората половина на годината има голяма вероятност от забогатяване. 

Годината ще бъде богата, но Девата трябва да се научи да реагира на неприятности, а не да се отказва. Ако целта е поставена, няма нужда да се съмнявате в нейната осъществимост.

През следващата година ще трябва да се потопите в работната атмосфера. Няма да имате проблеми със самата работа, но заплащането не винаги ще съответства на изразходваните време и усилия. Звездите предупреждават за предстояща неприятност в личния ви живот, където може да имате много промени. 

Везни

Годината ще се проведе под егидата на знака на Земята, този елемент е много добре съчетан с въздуха, в чиято власт са Везни. За повечето представители на тази зодия жълтата свиня ще стане верен спътник. Успешното взаимодействие на елементите и доброто разположение на планетите допринасят за това, че ще можете да избегнете някои основни проблеми. През тази година ще може да изпитате широка гама от чувства и удоволствия от общуването с противоположния пол. Опитайте се да общувате с хората с лекота, без да поемате допълнителни задължения, а след това да се разочаровате. Краят на годината ще бъде спокоен. Повечето проекти ще са завършени, най-важните неща ще са направени. 

Скорпион 

Годината  ще симпатизира на тези, които търсят честни отношения. По този начин, хороскопът за Скорпиона обещава сключване на успешни бизнес сделки, запознаване с правилните хора и съдбовни срещи.  Скорпионите обаче трябва да положат усилия да реализират всички възможности получени отвън. Жълтата свиня оценява искреността и благоприличието, затова е готова да помогне само на онези, които не се страхуват от препятствия и отговарят на зов за помощ. Много Скорпиони ще почувстват прилив на жизнена енергия и желание да се движат напред към нови благородни цели. Импулсивните Скорпиони чакат доста добра година, въпреки че любовта се оттегля на заден план, а на преден излиза кариерата. 

Здравето се нуждае от внимание. Тези, които мечтаят за дете, е време да направят преглед на репродуктивните органи. Възможно е в средата на есента да посещавате болницата по-често.

Стрелец 

Последните години не са прекалено щедри за Стрелците, но тази обещава да компенсира всичко. Сега ще има стабилност във всички отношения и времената ще се подходящи за онези, които ще бъдат усърдни и ще се стремят да постигнат целите си. За да постигнете желаните резултати обаче, ще трябва сериозно да поработите. Около вас ще има много недоброжелатели, с които трябва да сте нащрек. Вслушвайте се внимателно в сигналите, които тялото ви изпраща. Препоръките са да поддържате редовно своята форма и своевременно да предприемате действия, вместо да отлагате до последно важните решения. 

Козирог 

Хороскопът предвещава за много приятни изненади, както и драматични промени. Козирозите ще получат нови полезни познания, благодарение на които ще намерят високо платена работа. Благоприятно ще се развият и нещата на любовния фронт.  Възможни са здравословни проблеми – погрижете се от рано за тях и в момента, в който забележите тревожни симптоми, реагирайте мигновено. Годината ще е успешна по отношение на кариерата и финансите. Важно е да не се хвалите с професионализма си, да подадете ръка на по-малко опитните колеги. Намерете време за спорт, за разходки на чист въздух, които ще ви поддържат в оптимално физическо и психическо състояние.

Всички дейности и стремежи на Козирозите през 2019 г. ще бъдат насочени към удовлетворяване на семейните и домакински нужди. До края на годината ще ви се даде шанс да спечели повече пари. 

Водолей 

Жълтата земна свиня защитава щедрите и съобразени с изискванията хора. Тъй като Водолей има лек егоизъм, през 2019 г. ще им е трудно. Проблеми могат да възникнат на основата на любов и приятелство.  Представителите на знака се насърчава да поставят на първо място проблемите на близките, а не техните собствени. Това ще намали броя на конфликтите, ще донесе мир в живота им.

Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите. Важно е да се запази самообладание, да не се водите от емоции. През есента ще се отворят съблазнителни перспективи и е възможен преход към нова работа.
През 2019 представителите на тази зодия могат да попаднат в неочаквани финансови дупки. Така че дори спечелените пари ще отидат за нуждите на семейството или непредвидени разходи. Обърнете специално внимание на партньора си, потърсете компромиси, в противен случай рискувате да се натъкнете на студ в една връзка. Здравето през 2019 г. няма да ви разочарова и ще бъде стабилно. 

Риби 

Свинята отблъсква страха от промяната. Ще имате успех във финансовите и любовни отношения. Прасето също е подготвило възможности за кариерно израстване. Но зад цикъла на делата е важно да не забравяме за здравето. За да се поддържа позитивна нагласа на годината, е необходимо да се откажете от прекомерните натоварвания, да дадете почивка на тялото си. Земната свиня дава на Риби голям брой възможности за развитие и постигане на набелязаните цели. Ако успеете да преодолеете мързела и страха, ще си осигурите промени към по-добро в личния живот и кариерата.Основното правило е да не разчитате на повече, но да се задоволявате с това, което имате. В противен случай, рискувате да загубите истински шанс и в резултат оставате с нищо. 


Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Десетка Чаши – карта Таро за 29 март Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март

Всички чаши са напълнени догоре с усещане за изобилие, чудеса, щастие и любов

Крал Чаши – карта Таро за 28 март Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 28 март

Той ни носи посланието да сме меки и свързани със сърцето

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време, за да вземем правилното решение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е ден за творчество, в четвъртък бъдете решителни, в неделя се погрижете за по-възрастните ви близки

Крал Мечове – карта Таро за 26 март Хороскоп

Крал Мечове – карта Таро за 26 март

Ще имаме възможност да видим ясно посоката занапред и да придобием безпристрастен поглед над цялостната картина

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта Хороскоп

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта

Той продължава една нощ и един ден, започвайки от вечерта на пълнолунието

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март

Случват се мощни размествания и е възможно да поемем по нов път

Днес е пълнолунието във Везни Хороскоп

Днес е пълнолунието във Везни

То ще е последвано от коридор от затъмнения, който обещава да е богат на събития

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март

Днес е ден, в който трябва да се вслушаме в гласа на сърцето си

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март

Всяко усещане за липса е част от лечебното пречистване, което създава място за новото

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март

Добър момент да споделяме това, което имаме, защото така се настройваме към потока на изобилието

Петица Мечове – карта Таро за 21 март Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 21 март

Желанието да победим на всяка цена излага на риск всичко, което сме изградили дотук

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март Хороскоп

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март

Важно е да намерим нещо вдъхновяващо, което да ни води напред

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март

Добре е да си дадем сметка за нещата, които ни спират – дали са страхове от неизвестното или спомени от минали несполуки?

Колесницата – карта Таро за 18 март Хороскоп

Колесницата – карта Таро за 18 март

Пътят не е гладък, но носи вдъхновение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник се погрижете за здравето си, в четвъртък бъдете смели, в петък не решавайте финансови въпроси