Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 23 юли 2019

ЗОДИЯ ЛЪВ: Всичките им постъпки са от чисто сърце

Представителите на зодия Лъв излъчват около себе си светла енергия

снимка: iStock
снимка: iStock


За хората родени под знака на Лъва, може да кажем смело, че им е провървяло в живота. Те излъчват около себе си светла енергия. Обичат да са в центъра на вниманието. Обаятелни са и положително настроени, привличат към себе си много приятели и възможности, преминават през най-бурните и трудни периоди от живота си с чувство за хумор и оптимизъм.

Лъвът се отдава на любовта и всичките му постъпки са от чисто сърце. По правило тези хора са със силни лидерски качества, родени за ръководители, за високи постове в професионален и социален план.
Представителите на тази зодия имат три нива на развитие. В началото е малкото лъвче, незряла и неразвита личност. Те се прикрепят към другите, не могат да останат без подкрепа, както детето не може без майка си. Второ ниво може да бъде наречено „царят на джунглата” – това е, когато егото управлява личността. Проявяват се желание и готовност да защити и подкрепи хората, които обича. Последното ниво в свързано с мъдростта и това да се превърне в добър учител за околните. Независимо до какво ниво са достигнали, всички Лъвове определят новите тенденции, те са шефове по природа и големи авантюристи. Имат тайно желание да бъдат звезди. Тяхната слабост е егото им, обожават да ги ласкаят. Ако го правите, те ще са готови на всичко. Имат завидно самочувствие за себе си, горделиви и своенравни са.

В любовта Лъвовете са предани, но ако доверието им не се оправдае, те никога няма да простят и да забравят. Лъвовете могат да скъсат отношенията и да оставят другия с разбито сърце, но за това по правило винаги имат желязна причина. Ако сте се запознали с мъж Лъв, бъдете готови да го запомните. Това е открит човек с екстровертен характер, ярка и позитивно настроена личност. Голям романтик, обича да е център на вниманието в социалния си кръг. Той очаква да му се възхищавате, има силна нужда да бъде забелязан и оценен. Ако искате да бъдете до него – хвалете го.

Той е верен, предан и внимателен. Слънцето, което управлява тази зодия, й дава огън и страст. Мъжете с този зодиакален знак са изключително привлекателни за жените. Тези мъже обикновено са  амбициозни и целеустремени, но това не означава, че ще забравят близките си. Лъвът оценява ярките моменти в любовта, романтичен е, готов да направи така, че неговата избраница да се почувства кралица. Той не обича рутината и иска животът му да бъде изпълнен с романтика – такава е неговата душа. От половинката си той очаква внимание и възхищение. Ще бъде щастлив, ако тя се хвали с него пред приятелките си. Ако до него има искрена и вярна жена, която го уважава и му вярва, отношенията в семейството ще се развиват конструктивно. Той е страстен и упорит, жената никога няма да скучае. Като баща взема дейно участие в живота на децата си и е много важен за тях.

За да бъде наистина щастлив, мъжът Лъв трябва да работи творческа професия, чрез която да проявява лидерските си качества. Те не приемат критика. Обичат властта и почестите, а всичко, което правят, е с цел да получат признание и уважение.

Жената Лъв също е ярка личност, нейното слънце не хвърля сянка, то гори ярко, за да може да носи светлина и топлина на всички наоколо. Тези жени имат много достойнства, но все пак някои лъвици трябва да обърнат внимание на своето огромно его. Жената с този зодиакален знак е добра, честна и предана. Понякога изглежда сякаш в нейната личност има нещо свръхестествено, все едно вътре в нея има някакъв източник на светлина. За всички празници тя прави специални подаръци на близките си. На нея й харесва, когато й се възхищават, забелязват нейната уникалност, уважават я.

Лъвицата е въплъщение на романтичната любов: страстна, ярка и ефектна. Нейната светлина привлича мъжете, а от тях тя очаква в любовта същия ентусиазъм и преданост. Търси мъж, с който може да се гордее. Когато отношенията станат много стабилни, тя може да бъде ревнива. Жената Лъв обича красивите вещи, нейният вкус понякога е малко екстравагантен, запомнящ се. Обича да посещава салоните за красота, за да поддържа визията си безупречна. Тя е човек, който обича удоволствията в живота, за нея всеки ден трябва да е празник.  В професионален план е много амбициозна. Има своите цели, към които се стреми и най-важното е, че притежава тази сила и енергия, за да достигне крайния резултат. 

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март

Всички чаши са напълнени догоре с усещане за изобилие, чудеса, щастие и любов

Крал Чаши – карта Таро за 28 март Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 28 март

Той ни носи посланието да сме меки и свързани със сърцето

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време, за да вземем правилното решение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е ден за творчество, в четвъртък бъдете решителни, в неделя се погрижете за по-възрастните ви близки

Крал Мечове – карта Таро за 26 март Хороскоп

Крал Мечове – карта Таро за 26 март

Ще имаме възможност да видим ясно посоката занапред и да придобием безпристрастен поглед над цялостната картина

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта Хороскоп

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта

Той продължава една нощ и един ден, започвайки от вечерта на пълнолунието

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март

Случват се мощни размествания и е възможно да поемем по нов път

Днес е пълнолунието във Везни Хороскоп

Днес е пълнолунието във Везни

То ще е последвано от коридор от затъмнения, който обещава да е богат на събития

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март

Днес е ден, в който трябва да се вслушаме в гласа на сърцето си

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март

Всяко усещане за липса е част от лечебното пречистване, което създава място за новото

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март

Добър момент да споделяме това, което имаме, защото така се настройваме към потока на изобилието

Петица Мечове – карта Таро за 21 март Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 21 март

Желанието да победим на всяка цена излага на риск всичко, което сме изградили дотук

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март Хороскоп

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март

Важно е да намерим нещо вдъхновяващо, което да ни води напред

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март

Добре е да си дадем сметка за нещата, които ни спират – дали са страхове от неизвестното или спомени от минали несполуки?

Колесницата – карта Таро за 18 март Хороскоп

Колесницата – карта Таро за 18 март

Пътят не е гладък, но носи вдъхновение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник се погрижете за здравето си, в четвъртък бъдете смели, в петък не решавайте финансови въпроси