Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 25 септември 2019

Цял живот Везните търсят своя любовен идеал

Те прекалено често отговарят с „да", когато е задължително да кажат „не"

Цял живот Везните търсят своя любовен идеал


Дати на раждане: 22 септември – 23 октомври.
Планета: Венера.
Стихия: Въздух.

Венера, която управлява Везните, ги дарява с неповторимо обаяние, чар и привлекателност. Всеки роден под този знак още от дете е мечтаел да намери своя принц или принцеса. Това търсене продължава цял живот, даже и големите любовни разочарования не могат да ги спрат. За някои от тях това е и смисълът на живота – търсенето на идеал в любовта.

Когато говорим за романтични отношения, то много трудно бихме разбрали Везните. На работното място или на работа те винаги търсят хармонията и съгласието, за тях е много трудно да се конфронтират с когото и да е било. В резултат на което те много често казват „да" в момент, когато е задължително да кажат „не".

Много от представителите на Везните създават въображаем виртуален свят и много рядко постигат този свой идеал. Те могат да влизат в много непривични роли, което ги прави успешни делови хора.  Обаянието, което притежават, им дава преимущество в деловите среди, осигурявайки им подкрепа от влиятелни хора.

За много от Везните е най-добре да бъдат сами, както и в живота, така и в бизнеса. В тези случаи на тях им е много по-лесно да поддържат баланс в живота си. Но за тези, които са материализирали своята мечта и са открили своя принц или принцеса, то това вече е съвсем различна приказка. За тях животът се превръща в рай на Земята и те се наслаждават на всеки един миг. Важното за Везните е да запомнят, че стремейки се към реализирането на мечтите си, е необходимо да бъдеш упорит и постоянен и не само да приемаш даденостите на съдбата, а и ти самият да строиш своето щастие.

Мъжете Везни
Зодиакалният знак Везни се управлява от планетата на любовта Венера и поради тази причина мъжете Везни са програмирани за любов. Носят се легенди, че те са най-добрите любовници. Когато се запознавате с мъж Везни помнете, че той много обича себе си и вие не трябва да се въздържате да показвате своята любов и чувства към него.

Мъжът Везни е романтик, знае как да съблазнява, може да бъде закачлив и игрив. По принцип той предпочита жени, които имат водеща роля във връзката. И ако тя е привлекателна и съблазнителна, то това е идеалното съчетание за него. В любовта, както и в живота като цяло, той търси разбирателство и хармония.

Привлича го всичко красиво и изискано, цени изкуството. Ако жената също така следва неговите принципи, то тя би била идеалният партньор за него. Той се нуждае от някого, който да го подкрепя. Жена, която може да му помогне по-малко да мисли и повече да чувства, ще бъде възнаградена с много благодарност и страстна любов. Но трябва да не забравяме, че сред мъжете везни има и откровени търсачи на любовни приключения.

Мъжете Везни търсят романтичния идеал, своята втора половинка и, когато я намерят, двете половинки се сливат в едно цяло. За него партньорството е естествено състояние. Той е приятен събеседник, лесно създава приятелства, но неговото дълбоко желание е да има истинска връзка. Този мъж е с добра душа, не се отнася с предубеждения към хората, които го обичат и към тези, които той обича.

Вземането на решение е трудно за него, той е нерешителен по природа. Но в критични ситуации е способен да вземе решение бързо и да действа също така бързо. Той е амбициозен и знае към какво се стреми. Ако успее да преодолее своята вродена нерешителност, то той би могъл да бъде наистина много ефективен ръководител. Чувството на справедливост позволява на мъжете Везни да разглеждат спорните ситуации от всички страни и да намират компромисно решение. Тези качества, заедно с неговия естествен финес и способност да остава настрани от конфликтите, му дават необходимите умения да управлява, да постига съглашения, да завършва сделки.

За много от Везните е привлекателна дипломатическата кариера, на това поприще те могат да проявят своята способност да решават спорни въпроси, разногласия, умение да убеждават и помиряват. Всички професии, свързани с красотата, работата с хора, правосъдието, интелектуалните проекти са подходящи за мъжете Везни.

Жените Везни
Жените, родени под знака Везни, търсят баланс, хармония, душевен мир и спокойствие в живота си. Дори и да бъде въвлечена в конфликтна ситуация, тя винаги се стреми да намери най-приемливото решение за всички страни.

Благодарение на вродената си способност да внася хармония във всичко, което я заобикаля, тя може да бъде добър съдия, посредник или да посъветва приятелите си при нужда от тяхна страна. Тя се старае да стои настрана от ситуации и хора, които счита некомфортни за себе си.
Тази жена цени красотата, не приема насилието и пошлостта. Тя е изящна и изглежда стилно, можем да я поставим на пиедестал и да й се възхищаваме като на произведение на изкуството. От партньора си тя очаква също да се грижи за външния си вид.

Жената Везни, освен перфектен външен вид, притежава и остър ум. Тя е добър събеседник, разговорът с нея протича леко и гладко, засягайки най-различни теми. Хората от този знак обичат да разглеждат всички страни на проблема, те буквално претеглят плюсовете и минусите. Тя е приветлива и се държи еднакво добре с всички хора. Можеш спокойно да изкажеш мнение по всякакъв въпрос и това ще бъде оценено по достоен начин.

Жената Везни обича разкоша и високия жизнен стандарт. Тя е способна да затегне колана, в следствие на направени преди това разточителни разходи. Много от жените имат нюх да вложат парите си в печеливши проекти. Деловите отношения се развиват много по-добре, когато партньорът им не им е любовник. Съчетанието любов – пари не е най-добро за тях, но винаги има изключения.

Не е много лесно да спечелиш любовта на жена Везни. Тя е очарователна и женствена, има възвишена душа, пълна с любов и романтика. Тя може да има сериозни отношения само с мъж, който отговаря на нейните високи изисквания. Везните олицетворяват партньорствата, отношенията, съюзите, брака. Жената Везни не може да бъде сама, още от тийнейджърска възраст тя мечтае да намери своя особен и различен принц. Поради причината, че не желае да бъде сама, много често тя предпочита да има неудовлетворяваща връзка.

Тя е склонна да идеализира човека до себе си и може да му приписва качества, които той в действителност не притежава. Всички жени Везни се стремят към здрави и дългосрочни връзки и създаване на здраво и сплотено семейство.

С много Любов:
Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април

Нещата се случват в лекота, без усилие, в усещане за радост и споделеност

Глупакът – карта Таро за 5 април Хороскоп

Глупакът – карта Таро за 5 април

Той отваря бяла страница пред нас и носи свобода

Силата – карта Таро за 4 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 4 април

Както меката вода заглажда ръбовете на острите камъни, така и в нас има място, което съдържа едновременно смелост и покой