Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 23 ноември 2020

Стрелците са най-големите оптимисти

Жените от зодията са лъчезарни, а мъжете – съблазнители

Стрелците са най-големите оптимисти


Планета: Юпитер
Стихия: огън
Ден от седмицата: четвъртък

Свободолюбивите и оптимистични Стрелци (22 ноември – 21 декември) са под покровителството на Юпитер, планетата на изобилието, философията и висшето образование. Юпитер дарява Стрелците с желание да развиват своя собствена философия за живота. Много от тях превръщат желанието си за изследване на нови култури и нови философски идеи в своя професия. Въпреки че Стрелците се развиват интелектуално и духовно, им липсва тактичност.

Астрологичният символ на този знак е Кентавър, той обяснява особеностите на личността на Стрелеца. Друг негов символ е стрела, летяща към звездите, която олицетворява стремежа към високи цели. Покровителствани от благоприятната планета Юпитер, Стрелците имат много таланти, те са щедри и жизнерадостни. Любовта към живота ги прави най-големите оптимисти сред всички знаци на зодиака. Стрелците са щастливи, когато са в постоянно движение. Те се стремят към приключенията, обичат да пътешестват. Способни са да виждат възможност във всяка ситуация. Вярват, че всичко е възможно и тази увереност им помага да реализират и най-смелите си мечти и мащабни проекти. Голяма част от тях имат тайно желание – да променят света. Сред Стрелците има много предприемачи.

В любовта със зодия Стрелец успех могат да имат само тези, които разберат необходимостта на партньора да бъде свободен. Всеки опит да го вържете за себе си е обречен на провал. Във връзките си Стрелците търсят свободата, но когато обичат истински, те отдават цялата си енергия и топлина на любимия човек.



Жената Стрелец
Типичната жена Стрелец – това са чисти очи и лъчезарна усмивка. Тя е дружелюбна с всички, ефирна е, дарява на хората своята светлина. Тя постоянно търси нови възможности и нови приятели. Стреми се към всичко, от което може да научи нещо ново. Тя често се присъединява към групи със сходни интереси или хоби, оставяйки необвързана.

Тя може да се впечатли от широката обща култура на събеседника, а може и от неговото чувство за хумор. Разкажете й нещо интересно за себе си или за света, развеселете я и ще спечелите нейното внимание. Тя уважава мнението на другите хора и дори да не е съгласна с нещо, тя цени откровеността, защото характерът й позволява да приема най-различни мнения.

Има два типа жени Стрелец: първият е спортен тип, а вторият – интелектуален. И двата типа са готови винаги тръгнат да изследват света, всяка по своя си начин. Това може да бъде научно изследване, а може да бъде и каране на колело в планината. Жените Стрелец имат много енергия, те се стремят към получаване на нови знания, трупане на опит.

За да бъдеш с такава жена, означава да се потопиш в света на приключенията, само така може да се зароди любовта. Тя има много приятели, така че мъжът й ще трябва да обуздае своята ревност. Нека тя да бъде свободна, това е нейната природа.

Тя винаги вярва в светлото бъдеще и е способна да зарази всеки, който е около нея. За да завоювате сърцето й трябва да я поддържате, дори и в трудни ситуации. Въпреки нейния неизчерпаем оптимизъм, може да има периоди, в които да е в лошо настроение и тогава тя ще има нужда от подкрепа от семейството и близките си. Жената Стрелец е една от най-разкрепостените сред всички други зодиакални знаци. Благодарение на своята огнена енергия тя може с лекота да запалва любовта у другите. Някои от тях имат доста свободни възгледи, те са страстни, емоционални, а това се харесва на силния пол. Тя има открита душа, открито сърце, притежава много физическа енергия, което благоприятства зараждането на нови връзки.



Мъжът Стрелец
Мъжът Стрелец ще ви посрещне със сияеща усмивка и ще изглежда абсолютно щастлив. Той по природа е закачлив, обича да се шегува, игрив е, флиртът е в кръвта му. Той обича всичко шарено и весело. Ако иска да се запознае с някого, той го прави с лекота и по дружески. Неговият поглед ще остане завинаги в дълбините на душата ви.

Но Стрелецът не е Скорпион и той не се задържа дълго време на по-тежки теми. С него трябва да сте готови за резки смени на сюжета. Той търси разнообразни впечатления, привличат го открити хора, които като него са устремени към високи цели. Той харесва честните разговори, хора със свободни възгледи. С него може да разговаряте на много теми с философско съдържание. Този мъж го привлича физическата активност, той иска да изпробва своята издръжливост, даже и в екстремни ситуации.

Напълно е възможно романтичните отношения за него да бъдат още един вид игра. Не трябва да се учудвате, ако той търси интимен контакт още на първата среща, това е напълно нормално за Стрелците. Но и не трябва да мислите, че той има някакъв по-дълбок интерес, всичко може да приключи, след като той получи своето. Това е добре да го знаете, преди да започнете да изпълнявате всичките му желания.

Мъжът Стрелец е потенциален съблазнител. Той постоянно разнообразява жизнения си опит. Едно от неговите преимущества е, че говори открито за своите желания, не заблуждава абсолютно никого. По тази причина жените, които желаят да имат дълготрайна връзка с мъж Стрелец, трябва да бъдат внимателни. Ако тя е ревнива, за нея ще бъде трудно да приеме тази негова черта от характера. Неговата страст да пътешества може да изглежда очарователна, но в дългосрочен план очарованието ще изчезне. Стрелецът никога няма да престане да търси нови приключения, затова ревнив партньор не е подходящ за него.

Той винаги си търси спътник за своите пътешествия, това може да бъде и неговата половинка, но може да бъде и всеки друг. Главното, което трябва да помни жената, заинтересована от него е, че трябва да запази свежестта във връзката.
Мисията на Стрелеца е да изследва нови земи, да трупа нови преживявания, но да бъде независим и напълно свободен. Той не се стреми да задълбочава отношенията, преди всичко той се интересува от околния свят. Това е свързано с постоянно натрупване на нови впечатления, мероприятия, събития, купони, пътувания.  

Подобно на своя символ той винаги ще лети към звездите. Този мъж се стреми да научи повече, да направи повече и т.н. Ако до него има негативно настроени хора, той ще се отдели от тях. Стрелец – това е огнен знак и той цени тези, които го вдъхновяват и тези, които запалват в него огъня. Ако някой започне да му говори негативно или му показва отрицателните страни на живота, Стрелецът ще изчезне без дори да се обърне назад

Ивелина Рускова – астролог
E-mail: astroiva@abv.bg


Десетка Чаши – карта Таро за 29 март Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март

Всички чаши са напълнени догоре с усещане за изобилие, чудеса, щастие и любов

Крал Чаши – карта Таро за 28 март Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 28 март

Той ни носи посланието да сме меки и свързани със сърцето

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време, за да вземем правилното решение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е ден за творчество, в четвъртък бъдете решителни, в неделя се погрижете за по-възрастните ви близки

Крал Мечове – карта Таро за 26 март Хороскоп

Крал Мечове – карта Таро за 26 март

Ще имаме възможност да видим ясно посоката занапред и да придобием безпристрастен поглед над цялостната картина

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта Хороскоп

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта

Той продължава една нощ и един ден, започвайки от вечерта на пълнолунието

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март

Случват се мощни размествания и е възможно да поемем по нов път

Днес е пълнолунието във Везни Хороскоп

Днес е пълнолунието във Везни

То ще е последвано от коридор от затъмнения, който обещава да е богат на събития

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март

Днес е ден, в който трябва да се вслушаме в гласа на сърцето си

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март

Всяко усещане за липса е част от лечебното пречистване, което създава място за новото

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март

Добър момент да споделяме това, което имаме, защото така се настройваме към потока на изобилието

Петица Мечове – карта Таро за 21 март Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 21 март

Желанието да победим на всяка цена излага на риск всичко, което сме изградили дотук

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март Хороскоп

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март

Важно е да намерим нещо вдъхновяващо, което да ни води напред

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март

Добре е да си дадем сметка за нещата, които ни спират – дали са страхове от неизвестното или спомени от минали несполуки?

Колесницата – карта Таро за 18 март Хороскоп

Колесницата – карта Таро за 18 март

Пътят не е гладък, но носи вдъхновение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник се погрижете за здравето си, в четвъртък бъдете смели, в петък не решавайте финансови въпроси