Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 27 юни 2022

Астрологична прогноза за седмицата

Силно време за Козирог и Телец, трудности за Близнаци. Лъва го очаква кармично възмездие.


Астрологична прогноза за седмицата
ОВЕН
Като цяло изпитвате усещане за комфорт, а в личните и делови отношения – хармония и удовлетворение. Резултатите от усилията, положени до края на седмицата, ще ви изненадат приятно. Добро време за интервюта, намиране на работа (след новолуние), както и за кардинални промени в живота. Започва нов етап във вашата професия и кариера.

ТЕЛЕЦ
Това е страхотен момент да възобновите връзката си с любимия човек. В работата като цяло всичко е наред, което ви позволява да намерите време за семейството и приятелите. Възможна е среща с интересен човек, който ще ви помогне да погледнете на съществуващите трудности от друга гледна точка. Ако сте заети с творчески дейности, тогава седмицата ще бъде много продуктивна за вас. Това е време на оптимизъм и вдъхновение, вътрешен мир и удовлетворение.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятната психологическа атмосфера в екипа допринася за постигането на добри материални резултати. При необходимост ще бъдете подкрепени от началници, старши колеги, дългогодишни бизнеспартньори. Ако търсите допълнителни източници на доходи, късметът ще ви се усмихне. До края на седмицата ситуацията се променя –  спокойствието се заменя с интензивност и необходимост от предприемане на активни стъпки в обществените дела. Може да има повече неприятности, неприятни ежедневни грижи.

РАК
Трудна седмица очаква всички от тази зодия. Новолунието на 29 юни ще повдигне най-болезнените теми, ще акцентира върху въпросите на личните отношения. Взаимните претенции един към друг, често неоснователни, могат да провокират сериозна семейна криза. Неочаквано може да се разкрият тайни, скрити схеми и процеси в сферата на бизнеса, което ще ви принуди да преосмислите плановете си в работата. Опитайте се да спестите ресурсите си – физически и материални.

ЛЪВ
Виждате добре истинското състояние на нещата, принудени сте да отделяте повече време на социалната сфера, като същевременно откривате това, което е било недостъпно за вас по различни причини. След новолунието животът ви ще се промени, но в каква посока – това зависи от предишните ви действия. До известна степен това е седмица на кармично възмездие или награда. Пред вас се отварят нови перспективи, дори ако трябва да се разделите с нещо или някого.

ДЕВА
Съсредоточете се върху себе си, своите интереси, информирайте се – ще ви бъдат поставени някои изисквания. Ще трябва да говорите и обсъждате, а не да се оставяте, ако искате да запазите позициите, кариерата, статуса си. Време е за актуализиране, трансформиране на установените приети норми, негласни правила. До края на седмицата ще имате възможност да повишите благосъстоянието си.

ВЕЗНИ
Другите ви възприемат по различен начин, може би донякъде изненадани от вашите планове или поведение. Но всъщност в живота ви се случват положителни трансформации, светогледът ви се променя, появяват се нови цели. Ако сте стартирали проект –в никакъв случай не спирайте и слушайте по-малко съветите и критиките на другите. Добро време за установяване на лични отношения, внасяне на хармония в семейството.

СКОРПИОН
Период за преоценка на ценностите, за отхвърляне на някои от вярванията, за правене на планове за бъдещето. Добро време за сериозни разговори с партньори – можете да постигнете споразумение по почти всички въпроси. Отделни случки и проблеми, които са донесли някакъв вид конфронтация и отхвърляне, постепенно избледняват на заден план, отстъпвайки място на нови обещаващи проекти и взаимоотношения.

СТРЕЛЕЦ
Трудна седмица. Не се наблюдава очевиден напредък в бизнеса, главно поради некоректни партньори. Възможно е да бъдат открити някои грешки, пропуснати важни детайли, което ще доведе до промени в издадени по-рано проекти, документация, както и ревизия на договорните отношения. Опитайте се да критикувате по-малко другите, поемете инициативата в свои ръце и действайте! Ако искате да свършите качествена работа, направете го сами.

КОЗИРОГ
Благоприятната психологическа атмосфера на работното място, в сферата на бизнеса ще ви позволи да си осигурите солидна финансова основа за дълъг период от време. Предстоят някои промени, особено по отношение на работата – реорганизация, смяна на ръководството, съкращения или наемане на нови служители, но за вас тези промени ще се окажат положителни. Очакват ви много обществена работа и допълнителни ангажименти. Хората около вас усещат силата ви, така че може да се обърнат към вас за помощ или съвет.

ВОДОЛЕЙ
По всички въпроси опитът на по-възрастни и мъдри хора ще ви помогне. Внимателно анализирайте постъпващата информация, опитайте се да бъдете сред хора – това ще отвори нещо ново за вас и ще можете по-лесно да се адаптирате към новите условия и текущите ситуации на работа. Може да изплатите дълг, да платите бонус или да получите подарък или похвала за минали заслуги. Личните отношения сега се тестват за сила и трайност.

РИБА
Може да сте твърде критични, невъздържани в думите, да чуете по свой адрес, че е трудно да общуват с вас. Вашата задача е да спасите това, което имате, и тогава в близко бъдеще ще можете да увеличите богатството си или да постигнете хармония в любовната сфера. Бъдете подготвени за пречки и забавяния в сферата на бизнеса. Изчакайте и наблюдавайте какво се случва наоколо – в края на седмицата обстоятелствата ще се развият по най-добрия начин, за да предприемете активни стъпки и да разрешите повечето проблеми.

Ивелина Рускова, астролог 

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април

Може да изпитваме тъга по миналото и да ни се иска да върнем времето назад

Днес е пълнолуние в Скорпион Хороскоп

Днес е пълнолуние в Скорпион

То носи изкушения и изпитания, но и победа, ако успеем да преодолеем личните си кризи

На 24 април е пълнолунието в Скорпион Хороскоп

На 24 април е пълнолунието в Скорпион

Скорпионът е свързан с нашата сянка, с темите табу и болките от миналото, така че на повърхността могат да изплуват много емоции

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април Хороскоп

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април

Имаме нужда да сменим гледната си точка

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април

Сега е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия

Ведически хороскоп за 22 април Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 април

Вторник идва със силата на пълната Луна, в четвъртък бъдете смели, в събота избягвайте конфликтите

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април Хороскоп

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април

Не можем да измамим собственото си сърце

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април

Може в живота ни да се появи жена, която носи нейните качествата

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера