Подкрепете ни!




Събития14 февруари 2012

Пътешествие към себе си

Подарете си незабравим курс при учителя Александър Маркитанов



Искате ли да се срещнете със себе си? Не с фигурата, която виждате всеки ден в огледалото или с робота, програмиран да генерира еднотипни мисли и да прави едно и също всеки ден. Това не сте вие, това е несполучливият ви клонинг, който някой ви е накарал да отъждествите със себе си!

Този път навътре ви обещават Александър Маркитанов и неговият авторски тренинг Стълба към мечтите. Само до края на февруари билетите са на ексклузивната цена от 250 лв.

Курсовете са от 17 до 26 март и от 8 до 17 април в София и от 28 март до 6 април във Варна. Занятията са всеки ден от 18 до 22 часа.

За билети: 0898 637 874 (Красимира Александрова)

През 10-те дни ще станете свидетели на собствената си трансформация и ще напуснете клетката, в която досега сте живеели доброволно.  На тренинга ще се научите как да не зависите от никого, за да сте щастливи, да бъдете господари на живота си и да управлявате събитията така, както е най-изгодно за вас. Този тренинг се повежда за пръв път в България и няма аналог, тъй като е изграден изцяло върху личния опит на преподавателя. Курсът е интензивен и съчетава гимнастика с лекционен материал, медитативни практики и ситуационни упражнения. 


Тренинг „Стълба към мечтите"
Всеки от нас, заслепен от водовъртежа на забързаното ежедневие, достига до момент на осъзнаване, че има нещо по-добро и различно от безумната въртележка, чувства, че му е необходима промяна, но не знае как да ни живота си и осъществи мечтите си. А всъщност това е отправната точка: „мъглата" около нас ни води към светлината. Звучи парадоксално, но това е само привидно.

Има учители като Александър Маркитанов, извървели трудния път на разбиране на неразбираемото, излекуване на неизлечимото и виждане на невидимото. Само такъв човек, може да ни отвори вратата към това, което искаме да постигнем в живота, към излекуване на болестите и проблемите ни.

Курсът „Стълба към мечтите" е синтез на всичко онова, което е необходимо като знания за да можете за 10 дни да промените начина на възприемане на това, което ви заобикаля и да започнете сами да управлявате живота си.

В резултат на курса вие:
· Ще придобиете знания за основните закони на Вселената. Това е необходимо, за да можете съблюдавайки ги да не допускате грешки и загуби в живота си;
· Ще научите как да се отнасяте към себе си и светът около вас за да живеете щастливо и да сте успешни; 
· Ще изградите трайна устойчивост на стрес и обида;
· Ще престанете да се чувствате като жертва на обстоятелствата в критични житейски моменти и ще се научите  как да извличате полза от всяка ситуация (дори от тази, която ви се струва неизгодна за вас);
· Ще разберете колко необходими са и как ни помагат така наречените „врагове";
· Ще разберете каква е причината за болестите,  и как можем сами да си помогнем;
· Какво е любов и какво значи да обичаш.  Правилното разбиране на тези ключови жизнени понятия дава възможност за избор във ваша полза;
· Ще научите някои тънкости за взаимоотношенията между мъжа и жената и как да създадете трайна и хармонична връзка с партньора си;
· Ще придобиете знания по отношение правилното възпитание на децата. Понякога възрастните правят „безобидни" грешки водещи до психически травми у децата.

За постигането на тези резултати Маркитанов залага на разширяване на индивидуалното съзнание посредством различни практики:
- чрез тялото – с динамична гимнастика съчетана с аюрведически (йога) и енергийни елементи;
- чрез ролеви игри за премахване на  стереотипното възприятие и поведение в повтарящи се житейски ситуации;
- чрез медитация; 
- чрез специален лекционен материал касаещ критични житейски теми;
- чрез четене на една от най-силните и живототворящи мантри - Гаятри мантра.

Балансирането съчетание на тези елементи отключва естествения вътрешен потенциал на организма, който води както до стимулиране на имунната система, така и до премахване на натрупани емоционално-психически блокове и стрес. Подобряването на жизнените  показатели с 10% , 50 %, 100 %, или 300%  е в зависимост от състоянието на ученичество, т.е., на индивидуалната готовност на всеки да премине през определено ниво на трансформация. Състоянието на ученичество е необходимо условие в живота, тъй като материалният свят е училище. Степента на готовност за обучение е право пропорционална на резултатите от него.  

Изначалната човешка природа е любов, хармония и щастие. Ние всички се стремим към това съвършенство, но малцина го постигат. Бъдете от малцината, заложете на себе си и станете победител сега, в този живот.

Цена: 300лв.
Отстъпки: Билети, закупени до 29 февруари: 250 лв. За втори член на семейството: - 50 лв., за всеки, довел със себе си четирима: допълнително -10%. 
За първи ден на интересуващи се от информация за курса – 20 лв., за индивидуално занятие – 35лв., за частна консултация – 50лв.



Александър Маркитанов

Психолог, изследовател, преподавател и изключително интересен събеседник. Той пробужда в хората нова визия за собствения им живот и за начина за разрешаване на всички здравословни и житейски проблеми. Неговите курсове са резултат от личния му жизнен опит, който е наситен с предизвикателства. В един момент от живота му обстоятелствата го принуждават да започне всичко отначало – налага се да положи немалко усилия  за да възстанови своето здраве, да постигне  контрол над собствения си дух и да построи приоритетите си по нов начин.

Въпреки прогнозите на лекарите за живот на  инвалидна количка (след занимания с травматични спортове), Александър Маркитанов  намира сили и воля да не приеме диагнозата за вярна и тръгва да търси пътя към изцелението. След като постига резултати, които съвременната медицина не е в състояние да обясни и отново възвръща своето здраве, той възстановява и зрението си с помощта на системата на М.С.Норбеков и решава да отдаде останалата част от живота си  в служба на хората. След срещата си с проф. Мирзакарим Норбеков, той за кратко време стига до позицията на старши преподавател в Института по самовъзстановяване в Москва и провежда курсове в Русия, Канада, Испания, Израел и др. държави.  

Освен курсовете по системата на Норбеков, А.М. провежда с огромен успех и авторските си курсове разработени на  базата на личния му опит. Ето и някои от тях -  Стълба към мечтите, Духовен път - Гаятри Мантра,  Как правилно да построим отношенията си с противоположния пол,  Его и душа, Финансов успех, Семейство и религия и др.
Тези тренинги са базирани изцяло на личният му опит получен в резултат на дълги години изследване и практикуване на древните източни практики в Индия и Китай. Именно тези познания са в основата на собственото му изцеление и овладяване на тайната на разкриване на неизчерпаемият ресурс на човека в неговият физически, емоционален и духовен аспект.

В създадената от него „Школа по разширяване на съзнанието" са обучени курсисти от различни точни на планетата. Защо А.М. има толкова много ученици и последователи? Защото той докосва сърцата на хората с огромната си любов и вяра в тях, той буквално изтръгва страха и съмнението от душите на хората и им разкрива пътя на самоусъвършенстването и пълната себереализация. 

Благодарение на резултатите от работата, която Александър провежда със стотици хора ежегодно, той трупа информация, която обобщава и прави достъпна за всички чрез своите книги – Несподелена любов, Жар птица, Технология на живота, Душа его и път, Стълба към мечтите и Семейство и религия (http://markitanov.ru/books).

За повече информация:
Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци Събития

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци

Волята на дарителите е фиданките да не се продават и който ги вземе - да се грижи с любов за тях

Сънуващият пророк видя атентата в Русия Събития

Сънуващият пророк видя атентата в Русия

Той предсказа събитието с невероятна точност. На 27 април идва в България с подробности за предстоящи природни бедствия.

Време е за полет на звезди Събития

Време е за полет на звезди

Единственият по рода си български конкурс Wings for stars отново набира участници, както и спомоществователи

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“ Събития

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“

Разберете кои са най-важните послания на Съюза на Пазителите към човечеството през последните 25 години

Опитайте над 150 вина от цял свят Събития

Опитайте над 150 вина от цял свят

Петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс ще се проведе на 15 март

Честита Баба Марта! Събития

Честита Баба Марта!

Днес се връщаме във времена, когато нашите прадеди са били по-близо до природата

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс Събития

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс

Участвайте и в майсторските класове с известни лектори. Ранното записване и за двете събития е до 8 март.

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини Събития

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини

Подарете си това преживяване в Софийската опера на 23, 24 и 25 февруари

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж Събития

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж

Това е увлекателен разказ за суфизма и мистичния ислям в Източните Родопи, за които се знае твърде малко

Концерт за виолончело и оркестър Събития

Концерт за виолончело и оркестър

33-тият сезон на Нов симфоничен оркестър се посвещава на неговия основател Юлия Христова

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи Събития

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи

Елате на представянето на книгата на 17.02.2024 г. в клуб „Перото“!

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си Събития

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си

Отхвърлиха предложение да им се компенсират загубите от вноса на украинско жито, но само срещу финансов отчет

Зимен ритрийт с Учителя Зор Алеф и цикъл от актове Свещена терапия Събития

Зимен ритрийт с Учителя Зор Алеф и цикъл от актове Свещена терапия

Темата е духовна свобода, просветление и съвършенство. Срокът за записване е до 7 февруари.

Френски фермер: „Нашата цел е да обкръжим Париж“ Събития

Френски фермер: „Нашата цел е да обкръжим Париж“

Протестите подкрепят селскостопански производители от почти всички страни в Европа