Подкрепете ни!




Събития21 юли 2016

Зелено изложение в Бургас

Представя всичко най-добро, свързано с природосъобразния и здравословен начин на живот


Да живеем, като слушаме повече тялото си, по-близко до природата, като не нарушаваме нейните неумолими закони, не е просто мода. Това е осъзнат и информиран избор за все повече хора, които поставят еко изисквания към всичко – храната и напитките, които слагат на масата, предметите, които използват в ежедневието си, козметиката, с която се поддържат, дрехите, които обличат, медикаментите, които приемат, автомобилите, които карат. 

И тъй като „зелената" наука във всички направления се развива изключително динамично, за да се запознаем с най-новите тенденции ще ни помогне Green Life Expo -  изложение за природосъобразен и здравословен начин на живот, което ще се проведе от 25 до 27 август 2016 година в Експозиционен център Флора – Бургас

Ето и участниците, с чиито продукти  ще може да сверим „биологичните си часовници":

Темата за безопасната ни чистотата е водеща за продуктите на фирма E V International Ltd., лидер в производството на продукти за екологично почистване за домашни и индустриални нужди. Подробности за продуктите - тук, а демонстрации на живо – на Green Life Expo.

Богата гама продукти и услуги от битова и индустриална химия, хотелски консумативи и козметика с формула, щадяща както човешкото тяло, така и природата, предлагат от Diva 69. Сред новостите, които ще представят, са парфюм-лосион за тяло с уникален аромат, отлично средство срещу стареене и дехидратация на кожата. Арганова серия с витамини А и Е, екстракт от Невен и Лайка, D-Pantenol, течен сапун със специална формула, която се грижи за мекотата и еластичността на кожата, а за шофьорите - силиконова паста за гуми, която ги предпазва от външни атмосферни условия.

От самото ѝ създаване до днес френската марка Tefal не спира да се развива и да предлага на своите клиенти иновативни решения за по-здравословно и балансирано готвене, което гарантира отлични, вкусни резултати. Само една лъжичка мазнина е достатъчна за бързото приготвяне на хрупкави картофи и разнообразие от апетитни ястия с месо, зеленчуци, риба, дори изкусителни десерти с най-новия модел уред за здравословно готвене Tefal ActiFry Express FZ7500. Бавнооборотната сокоизстисквачката от последно поколение Tefal Infiny Juice ZC255 деликатно извлича повече сок от всякакви плодове, зеленчуци и подправки, като запазва естествените им аромати, цвят и най-вече: всички хранителни свойства.

За нашето здраве са предназначени и натуралните продукти на фирма Биониа. Те са навсякъде, само трябва да ги познаваме и да ги ползваме. Аронията, шипката и бирената мая са само част от ценните природните продукти, които повишават имунитета и ни лекуват от много съвременни болести. 

Екипът на Spa-studio Sabina няма да се грижи само за вашия релакс и възстановяване. На посетителите  на Green Life Expo те ще предложат безплатна професионална консултация и анализ на кожата, ще демонстрират най-новите иновативни продукти, произведени по последни технологии, както и индивидуален тест за непоносимост към храни, актуални терапии против стареене на кожата и други процедури. 

От Здравно студио -  Варна ще ви покажат как можете да изпробвате разнообразие от иновативни методи на грижи за здравето – диагностика с помощта на съвременен квантов анализатор, йонна детоксикация на организма, тестване на аурата чрез биорезонансен уред, терапия чрез биовълнов генератор и друга модерна диагностика. Ще имате възможност да изберете и подходящите за вас хранителни добавки и козметика. 
                                                                            
Фирма Хенафокс предлага естествени продукти за коса и тяло, както и традиционни индийски билки, използвани от древни времена в грижата за красива коса и кожа. Селекция от качествени чисти базови масла, от които сами можете да направите желаната комбинация, 100% чисти етерични масла, биокозметика с гарантиран натурален произход и аксесоари са само част от продуктите, които ще представят на изложението.

На Green Life Expo ще се запознаете и с ново поколение пробиотици на Смартбио, получени в резултат на авангардни технологии, при които всички изходни материали, включително и капсулата, са на основата на 100 % биорастения -  извлечени от цвят на кокиче и отгледани в сок от биозеленчуци. Провиотик се справя със салмонела, ешерихия коли и други лоши бактерии, а така също пази от причинителя на язва. 
                                                                
Фирма Биовита 14 ще се представят със серия от 100% натурални продукти за клетъчно здраве, съчетани с иновативна японска технология CombiCaps - единствена на българския пазар. Органични съставки, веган капсули, без ГМО, глутен, лактоза и консерванти.

Тиенс България предлагат продукти за здраве, разработени по рецепти на древната китайска медицина, съчетана с най-модерните биотехнологии. Различни видове натурална козметика, хранителни добавки и други интересни продукти като КордиКафе -  кафе, обогатено с кордицепс, който прави тази перфектна комбинация още по-полезна за здравето, като ни запазва енергични и жизнени. Течен екстракт от фурми - има доказателства, че като добавка те са подходящи за хора от всички възрасти.
              
На  щанда на "Градина Ветрогон"  от град Ахелой ще дегустирате пресен плод годжи бери,  отгледан в градина за биологично земеделие. Мерджанът (както е популярно годжи бери в България ) е растение, известно от столетия. Последните резултати от проучванията показват, че плодът концентрира толкова много минерали и витамини, че няма известни аналози. Той е доказано най-силната хранителна добавка против стареене, един от най-богатите на антиоксиданти плодове в света.
                      
Плодовете на годжи бери са в основата и на натуралната козметика Future&Nature, представена от фирма Бюти Пръфешънъл. Голямо разнообразие от серуми за лице с моментален лифтинг ефект, серум за околоочен контур, богата гама от кремове за лице, противодействащи на естествения ход на времето, както и възстановяващ гел за ръце и тяло с широкоспектърно въздействие са продуктите, съчетали в себе си най-новите научни достижения и лечителските умения на древните цивилизации.

Участието на Зоя.БГ - онлайн магазин, е с отношение и фокус върху биокозметиката и чистите съставки в нея, както и супер- и био храните. Фирмите, които са представени в Зоя БГ, са малки, повечето са сформирани като семеен бизнес. Производството обикновено е свързано и с опазване на околната среда. Те използват рециклирани материали, доколкото е възможно, повечето от тях са базирани далеч от големите градове. Изследванията показват, че до 60% от това, което нанасяме по кожата си, може да премине в кръвта. Така че, ако сме загрижени за храната, която ядем, и се стремим да приемаме повече органични продукти, заради пестицидите и останалите химикали, би трябвало активно да се интересуваме и от съставките на нашите тоалетни принадлежности и козметика.
                           
На щанда на Енергиен свят ще се предлагат оргонити, чрез които може да изчистите негативната енергия в дома си и в пространството, което обитавате. Ще се демонстрира биоенергийна терапия - метод за използване на биополето за насочване на енергия в тялото на човек, който има здравословен или енергиен проблем. Терапията помага да се възстанови енергийният баланс. Ще се представят и възможностите на кристалотерапията.    

От родния производител Авенто Рей ще може да опитаме негазираната безалкохолна напитка от черен бъз. Сиропът е приготвен по традиционна българска рецепта, като са добавени само натурална захар и лимонена киселина. Плодовете от бъз са богати на микроелементи и минерали, от които организмът се нуждае, особено през зимата, когато тези полезни вещества не достигат в храната ни. Освен това е незаменим имуностимулатор, повлиява положително сърдечната дейност и спомага за понижаване на кръвното налягане.

Към "зеленото семейство" на Green Life Expo се присъедини още една фирма - Еко Кантора, представител на Agel Enterprises LLS, USA. Тя предлага обширна селекция от феноменални продукти, базирани на геловата матрица. Ето само малка част от изключително полезните и здравословни продукти: 
Agel EXO – защитава организма ни и забавя процесите на стареене, помага да се справим със стреса, също така занижава въздействието на съдържащите се в атмосферата вредни вещества. Agel BRN превръща мазнините в енергия, това е продуктът, който ще ви помогне да свалите излишните килограми и да добиете елегантна  фигура. GRN осигурява  детоксикация и почистване на организма отвътре.
             
Броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато. В помощ на всички, устремили се към по-стройна фигура и изваян силует, на изложението те ще могат да се запознаят с продуктите на "Здраве и красота от алое вера", представител на Форевър Ливинг Продъктс България. Това е една чудесна хранителна добавка, която съчетава древна традиция със съвременни изследвания.

За десерт в августовските жеги ще се разхладим със сладоледите Coppa della Maga (от италиански „Купичката на магьосницата"), представени от Corte Diletto. Това е изискан сладолед от изцяло естествени съставки. Приготвя се с истинско прясно мляко и сметана, а вместо захар използват сладостта на билката стевия, благодарение на която се намалява и калоричността. Отличава се с изключително високо качество на вкуса,  вложените съставки, визия и опаковки. Това е сладолед, който няма аналог на българския пазар.

С още много интересни и полезни продукти и услуги ще можете да се запознаете и да опитате на Green Life Expo. Организаторите ви очакват от 25 до 27 август 2016 г. в Експозиционен център Флора – Бургас за среща с по-здравословния и пълноценен начин на живот.

За информация: тел. 0888 307 413; Green Life Expo
„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман) Събития

„Байк и рън за Чепън” тази година ще е два дни (27 и 28 април в Драгоман)

13-ото издание на състезанието за планинско бягане и колоездене включва и нова XCM дистанция 66 км

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април Събития

Ваклуш Толев: Възкресението е само на 8 април

Ден преди това – на 7 април в Камерната зала „България“ в София от 14:00 ч. ще бъде представен албумът „Ваклуш“

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци Събития

Гората.бг подарява 55 хиляди дръвчета на софиянци

Волята на дарителите е фиданките да не се продават и който ги вземе - да се грижи с любов за тях

Сънуващият пророк видя атентата в Русия Събития

Сънуващият пророк видя атентата в Русия

Той предсказа събитието с невероятна точност. На 27 април идва в България с подробности за предстоящи природни бедствия.

Време е за полет на звезди Събития

Време е за полет на звезди

Единственият по рода си български конкурс Wings for stars отново набира участници, както и спомоществователи

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“ Събития

В края на юни във Варна ще се проведе семинарът „Въведение в катара и тантриара“

Разберете кои са най-важните послания на Съюза на Пазителите към човечеството през последните 25 години

Опитайте над 150 вина от цял свят Събития

Опитайте над 150 вина от цял свят

Петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс ще се проведе на 15 март

Честита Баба Марта! Събития

Честита Баба Марта!

Днес се връщаме във времена, когато нашите прадеди са били по-близо до природата

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс Събития

Над 150 вина от цял свят на петото винено изложение-дегустация на Уайнбокс

Участвайте и в майсторските класове с известни лектори. Ранното записване и за двете събития е до 8 март.

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини Събития

За първи път в България – операта „Медея“ от Луиджи Керубини

Подарете си това преживяване в Софийската опера на 23, 24 и 25 февруари

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж Събития

„Планината на Танръ“ на Мухарем Алиосман с нов тираж

Това е увлекателен разказ за суфизма и мистичния ислям в Източните Родопи, за които се знае твърде малко

Концерт за виолончело и оркестър Събития

Концерт за виолончело и оркестър

33-тият сезон на Нов симфоничен оркестър се посвещава на неговия основател Юлия Христова

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи Събития

„Планината на Танръ“ – памет и вяра на алианите от Източните Родопи

Елате на представянето на книгата на 17.02.2024 г. в клуб „Перото“!

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си Събития

И българските фермери се вдигнаха на протест: искат защита на продукцията си

Отхвърлиха предложение да им се компенсират загубите от вноса на украинско жито, но само срещу финансов отчет