Подкрепете ни!




Любопитно22 септември 2017

Във вечно търсене на голямата Любов

От днес до 23 октомври сме във времето на въздушните Везни


Венера – планетата, управляваща зодиакалния знак Везни, дарява хората, родени между 22 септември и 23 октомври, с неповторимо обаяние, чар и привлекателност. Като млад всеки, роден под този знак, е мечтал да намери своя принц или принцеса. Това търсене продължава цял живот, даже големите разочарования не могат да спрат Везните да търсят своята голяма любов. За някои от тях това е и смисълът на живота.

Когато говорим за романтични отношения, много трудно бихме разбрали Везните. На работното място те винаги търсят хармонията и съгласието, за тях е много трудно да се конфронтират с когото и да е било. В резултат те много често казват „да" в момент, когато е задължително да направят обратното.

Много Везни създават във въображението си един виртуален свят, който за тях е съвършен, но живеят в реалния и много рядко постигат този свой идеал. Те могат да влизат в непривични роли, което ги прави успешни делови хора. В бизнеса намират и възможност за творчество, изразяват различните способности на личността си. Обаянието им дава преимущество в деловите среди, осигурявайки им подкрепа от влиятелни хора.

За много от Везните е най-добре да бъдат сами както в живота, така и в бизнеса. Така им е много по-лесно да поддържат баланса. Но за тези, които са материализирали своята мечта и са открили своя принц или принцеса, това вече е съвсем различна приказка. За тях животът се превръща в рай и те се наслаждават на всеки един миг. Важното за Везните е да запомнят, че, стремейки се към реализирането на мечтите си, е необходимо да бъдеш упорит и постоянен, не само да приемаш даденостите на съдбата, а и ти сам да строиш своето щастие.

Зодиакалният знак се управлява от планетата на любовта Венера и поради тази причина мъжете Везни са програмирани за любов. Носят се легенди, че те са най-добрите любовници. Когато се запознавате с мъж Везни, помнете, че той много обича себе си, и вие трябва да покажете добро отношение. Не трябва да се въздържате да демонстрирате своята любов и чувства към него.

Мъжът Везни е романтик, знае как да съблазнява, може да бъде закачлив и игрив. По принцип предпочита жени, които имат водеща роля във връзката. И ако тя е привлекателна и съблазнителна, това е идеалното съчетание за него. В любовта, както и в живота като цяло, той търси разбирателство и хармония. Привлича го всичко красиво и изискано, цени изкуството. Ако жената също така следва неговите принципи, тя би била идеалният партньор за него. Той се нуждае от някого, който да го подкрепя. Жена, която може да му помогне по-малко да мисли и повече да чувства, ще бъде възнаградена с много благодарност и страстна любов. Но да не забравяме, че сред мъжете Везни има и откровени търсачи на любовни приключения.

Мъжът Везни търси романтичния идеал, своята втора половинка, и когато я намери, двете половини се сливат в едно цяло. За него партньорството е естествено състояние. Той е приятен събеседник, лесно създава приятелства, но неговото дълбоко желание е да има истинска връзка. Този мъж е с добра душа, не се отнася с предубеждения към хората, които го обичат, и към тези, които той обича.

Вземането на решения му е трудно за него, защото той е нерешителен по природа. Но в критични ситуации е способен да вземе решение бързо и да действа също така бързо. Той е амбициозен и знае към какво се стреми. Ако успее да преодолее своята вродена нерешителност, той би могъл да бъде наистина много ефективен ръководител. Чувството на справедливост позволява на мъжете Везни да разглеждат спорните ситуации от всички страни и да намират компромисно решение. Тези качества, заедно с неговия естествен финес и способност да остава встрани от конфликтите, му дават необходимите умения да управлява, да постига съглашения, да сключва сделки. За много от Везните е привлекателна дипломатическата кариера, на това поприще те могат да проявят своята способност да решават спорни въпроси, разногласия, умението си да убеждават и помиряват. Всички професии, свързани с красотата, работата с хора, правосъдието, интелектуалните проекти са подходящи за мъжете Везни.

Жените Везни търсят баланс, хармония, душевен мир и спокойствие в живота си. Дори да бъде въвлечена в конфликтна ситуация, тя винаги се стреми да намери най-приемливото решение за всички.

Благодарение на вродената си способност да внася хармония във всичко, което я заобикаля, тя може да бъде добър съдия, посредник или да съветва приятелите си при нужда. Тя се старае да стои настрана от ситуации и хора, които счита за некомфортни за себе си.

Тази жена цени красотата, не приема насилието и пошлостта. Тя е изящна и изглежда стилно, можем да я поставим на пиедестал и да ѝ се възхищаваме като на произведение на изкуството. От партньора си тя очаква също да се грижи за външния си вид.

Тя притежава и остър ум. Добър събеседник, разговорът с нея протича леко и гладко. Хората от този знак обичат да разглеждат всички страни на проблема, те буквално претеглят плюсовете и минусите. Тя е приветлива и се държи еднакво добре с всички. Можеш спокойно да изкажеш мнение по всякакъв въпрос и това ще бъде оценено по достойнство.

Жената Везни обича разкоша и високия жизнен стандарт. Тя е способна да затегне колана след като е направила разточителни разходи. Много от жените имат нюх за това да вложат парите си в печеливши проекти. Деловите отношения се развиват много по-добре, когато партньорът им не е такъв и в любовта. 

Не е много лесно да спечелиш любовта на жена Везни. Тя е очарователна и женствена, има възвишена душа, пълна с любов и романтика. Може да има сериозни отношения само с мъж, който отговаря на нейните високи изисквания. Везните олицетворяват партньорствата, отношенията, съюзите, брака. Жената Везни не може да бъде сама, още от тийнейджърка мечтае да намери своя особен и различен принц. Но тъй като не желае да бъде сама, много често предпочита да има неудовлетворяваща връзка, отколкото да няма никаква. Тя е склонна да идеализира човека до себе си и може да му приписва качества, които той в действителност не притежава. Всички жени Везни се стремят към здрави, дългосрочни връзки, към създаването на здраво и сплотено семейство.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г. Любопитно

Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г.

Психопатът с прякор Зодиака безчинствал в райна на Сан Франциско и пращал на вестниците криптограми

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт Любопитно

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт

Престъплението на Труонг Ми Лан се нарежда сред най-големите банкови обири в историята

Пътят на лунната сянка Любопитно

Пътят на лунната сянка

Милиони наблюдаваха пълното слънчево затъмнение

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди Любопитно

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди

Късно тя разбира, че целият й живот е бил построен върху фалшиви основи

Прегърнете несъвършенствата си Любопитно

Прегърнете несъвършенствата си

Състраданието към себе си и разбирането на собствените ни недостатъци е ключ към стабилна връзка

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни Любопитно

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни

Вероятността от детонация нараства заради летливост на аматола

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон Любопитно

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон

Писателката се опасява, че точното описание на биологичния пол вече е престъпление

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа Любопитно

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа

Властите в Крит препоръчаха на децата и възрастните хора да останат на закрито

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ Любопитно

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ

Училища се затварят и хората са помолени да се запасят с храна, вода и гориво, валят черни прогнози

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер Любопитно

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер

През второто полувреме в мача с Белгия футболистите бяха без надписи на фланелките си

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година Любопитно

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година

България се качва на 81-о място от 143 държави във веселата класация

Как да се справите с хора, които говорят твърде много Любопитно

Как да се справите с хора, които говорят твърде много

Те просто не могат да се спрат да бърборят, а често дори не осъзнават, че го правят

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“ Любопитно

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“

Някои детайли, свързани с пясъчните червеи, са ненаучни

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години Любопитно

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години

Птицата се върна рано при своя приятел тази пролет

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram Любопитно

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram

Услугите на Meta бяха недостъпни, емисиите спряха, проблеми имаше и с влизането в Google