Подкрепете ни!




Тракеия Д-р инж. Гинка Стоева / 22 януари 2024

Най-доброто за сърцето

В хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ се срещат древното познание на предците със съвременните биотехнологии


Най-доброто за сърцето
Екстрактите от девет прецизно подбрани билки и горски плодове в съчетание с лимец, ябълков пектин и инулин правят хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ на „Тракеия“ истинска находка сред богатия избор на продукти в подкрепа на най-скъпия ни мускул.

Нейният състав доставя минерали, витамини и хранителни вещества, жизненоважни за поддържане на здравословния баланс в организма, укрепване на сърдечния мускул и кръвоносните съдове. Благоприятният ефект се дължи на набора от билки, познати в народната медицина от незапомнени времена, и технология, обхващаща всеки детайл – състава на почвата, отглеждането на растенията във високопланински, екологични райони, извличането на чисти, мастноразтворими екстракти. Резултатът е изцяло натурален, водоразтворим гранулат с висока усвояемост от организма.



В състава на добавката са включени мента, прочутият странджански чай, листа от гинко билоба, невен, плодове на планински лимон, червена боровинка, кайсия, шипка и глог. Лимецът и пектинът са източници на фибри, които освобождават организма от натрупаните токсини в клетките, подобряват здравината и еластичността на кръвоносните съдове и създават подходяща среда за усвояване на целебните вещества. Освен това подпомагат електролитния баланс чрез регулиране на киселинността, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Заедно с билките подобряват функциите на сърцето, черния дроб и далака.

Инулинът стимулира растежа на полезните бактерии, от които зависи здравината на лигавицата на червата, функцията на храносмилателната система, която е определяща за нивата на триглицеридите, холестерола и кръвната захар – ключови фактори за здраво сърце. Водоразтворимият силиций пък е иновативен компонент за ефективното усвояване на хранителните вещества.


„Нашите добавки имат широкоспектърно, комплексно въздействие поради синергичния ефект от съчетанието на съставките им. Например ментата подобрява кръвообращението и понижава артериалното налягане, облекчава често срещаните храносмилателни проблеми като метеоризъм и повишена киселинност. Тя редуцира и риска от сърдечносъдови проблеми, свързани със стреса. От друга страна, храносмилателните ензими спомагат за разграждането на храната и така намаляват натоварването на сърдечносъдовата система“, заявява инж. Лишков, основател на компанията.


Хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ не съдържа глутен и лактоза, консерванти, алергени и ГМО. За нейния прием е достатъчна чаша топла вода, желание за добро здраве и усмивка, с която да започне денят. „Тракеия“ ще направи останалото.

Балансът ви очаква на www.trakeya.com
Читателите на Списание 8 получават 15% отстъпка с промокод spisanie8


За контакти:
София, ул. „Варна“ 50
trakeya.com
+359 892 749 699
info@trakeya.com


Статията е публикувана в Списание 8, бр. 1/2024 г.

Още по темата:

Молекулата на живота Тракеия

Молекулата на живота

Ортосилициевата киселина ни прави дълготрайно здрави и по-млади, като спомага за усвояването на над 70 важни хранителни вещества

Покорете стреса! Тракеия

Покорете стреса!

Вместо да се борим с тревожните състояния, с добавката „Тракеия баланс стрес“ променяме средата, за да няма условия за появата им

За да дишаш свободно! Тракеия

За да дишаш свободно!

В основата на хранителната добавка „Баланс дихателна система“ са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години

За да е в равновесие храносмилателната ни система Тракеия

За да е в равновесие храносмилателната ни система

Българското изделие връща здравето, като свързва в едно минало, настояще и бъдеще

Тракеия – храни от древността Тракеия

Тракеия – храни от древността

Добавки, вдъхновени от далечното ни минало, осигуряват всичко необходимо за здравето, включително така нужния силиций