Любопитно

Шанс да направим правилния избор

Първото пълнолуние за 2017-а идва на 12 януари

Шанс да направим правилния избор
Първото пълнолуние за 2017 г. идва на 12 януари в 13:33 часа. Тогава Луната в зодиакалния знак Рак ще противостои на Слънцето в Козирог.

Пълнолунието е много важен, специален момент от лунния цикъл. Всички добре знаем, че то е силен процес, оказващ влияние върху всички ни. Действа ни по много различни начини, строго индивидуално.

В точния момент на пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но избягвайте рисковете. Под въздействието на пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните. 

Акцентите на това пълнолуние ще са свързани с дома, семейството, рода, корените, родителите - всичко, характерно за зодиакалния знак Рак.

Ракът винаги се стреми към безопасност, той е много сантиментален и чувствителен знак. Природата му го кара да спотайва и скрива емоциите си, но пълната Луна осветява това, което е било скрито толкова дълго. Разкриват се секрети, тайните цели стават явни, а човек осъзнава неща, които преди това са незабелязани и неосъзнати. Пълнолунието в Рак може да покаже противоречията между настоящата ситуация и несбъдването на желанията. Чудесно би било, ако имаме смелостта да бъдем честни, най-вече към самите себе си. Използвайки лунната енергия, да се освободим от емоционалната привързаност към миналото си.

Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, свързани именно с темите на Рака - в дома, семейството, с родителите, с рода. Това ще ни помогне да освободим своята енергия и наистина да бъдем свободни. Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу, за да се освободим от него.

Ракът е известен със своята интуиция и съпричастност, именно по тази причина през пълнолунието ще имаме възможност да чувстваме енергията на другите. Но не трябва да  се опитваме да контролираме хората и всичко, което се случва около нас. 

Използвайки интуицията си, може да разберем правилността на своя избор, да разработим планове за бъдещето… 

Освобождаването от излишното и ненужното ще ни проправи път към новото. Нова година – време за нов живот. 

Трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията. 

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична мощ. Енергията на пълнолунието е много силна и магическа. 

В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна. Пълнолунието е време, което може да използваме за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и късмета, за усилване на всички желания. 

Този период е известен с особено силната магическа сила, която притежава пълната Луна. Тя усилва действието на ритуалите, предсказанията и медитацията. 

Нека това пълнолуние ви насочи, помогне да видите и осъзнаете най-правилната насока, по която да вървите. Доверете се на интуицията си, на чувствата си, следвайте вътрешния си глас!
Желая ви нов етап в живота, който да ви даде нова енергия, сила, нови желания и реализирани мечти!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Историята на една грамофонна плоча с Моцарт Любопитно

Историята на една грамофонна плоча с Моцарт

Дмитрий Шостакович разказва за среднощен концерт по заповед на Сталин

Лале ли си, Истанбул ли си... Любопитно

Лале ли си, Истанбул ли си...

Древният град е потънал в разкоша на над 20 млн. цветни камбанки

Опасно е да сте пасивни днес Любопитно

Опасно е да сте пасивни днес

Астрологична прогноза за 17 април

Премисляйте всяко решение Любопитно

Премисляйте всяко решение

Астрологична прогноза за 18 април

Western Balkans Band BG: спечелете билети! Любопитно

Western Balkans Band BG: спечелете билети!

Подарете си възпламеняваща експлозия от балкански фолклор, блус, рок, джаз и импровизаторски умения

Да се обикнеш и да бъдеш самия себе си Любопитно

Да се обикнеш и да бъдеш самия себе си

129 г. от рождението на Чарли Чаплин

Спечелете здраве! Любопитно

Спечелете здраве!

Жребият определи кой ще получи подарък: масло с арника от Weleda

Самозабравилият се бръснач Любопитно

Самозабравилият се бръснач

Притча от Леонардо да Винчи