Хороскоп

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ: Свободолюбиви и оптимистични

Какви са представителите на зодия Стрелец? (22.11 – 21.12)

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ: Свободолюбиви и оптимистични

Свободолюбивите и оптимистични Стрелци са под покровителството на Юпитер – планетата на изобилието, философията и висшето образование. Юпитер дарява Стрелците с желание да развиват своя собствена и уникална философия за живота.

Покровителствани от благоприятната планета, Стрелците имат много таланти. Te са щедри и жизнерадостни. Любовта към живота ги прави най-големите оптимисти сред всички знаци на Зодиака, те се стремят да имат много приключения, обичат да пътешестват.

Стрелците са способни да виждат възможност във всяка една ситуация. Те вярват, че всичко е възможно и тази увереност им помага да реализират и най-смелите си мечти и мащабни проекти. Сред Стрелците има много предприемачи. Голяма част от тях имат тайно желание – да променят света.

В любовта със зодия Стрелец успех могат да имат само тези, които разберат необходимостта им да бъдат свободни. Всеки опит да го вържете за себе си е обречен на провал. Във връзките си Стрелците търсят свободата, но когато обичат истински, те отдават цялата си енергия и топлина на любимия човек.

Стрелците са щастливи, когато са в постоянно движение. Много от тях превръщат  желанието си за изследване на нови култури и нови философски идеи в своя професия. Въпреки, че Стрелците се развиват интелектуално и духовно, на тях има липсва тактичност.

Мъжът Стрелец ще ви посрещне със сияеща усмивка. Той по природа е закачлив, обича да се шегува, игрив е. Флиртът е в кръвта му. Той обича всичко шарено и весело. Ако иска да се запознае с някого, той го прави с лекота. Неговият поглед ще остане завинаги в дълбините на душата ви.


Но Стрелецът не се задържа дълго време на по-тежки теми. С него трябва да сте готови за резки смени на сюжета. Той търси разнообразни впечатления, привличат го открити хора, които като него са устремени към високи цели.
Той харесва честните разговори, хора със свободни възгледи. С него може да разговаряте на много теми с философско съдържание. Този мъж го привлича физическата активност, той иска да изпробва своята издръжливост, даже и в екстремни ситуации.

Напълно е възможно романтичните отношения за него да бъдат още един вид игра. Не трябва да се учудвате, ако той търси интимен контакт още на първата среща, това е напълно нормално за представителите на тази зодия. Но и не трябва да мислите, че той има някакъв по-дълбок интерес, всичко може да приключи, след като той получи своето. 

Мъжът Стрелец говори открито за своите желания, не заблуждавайки абсолютно никого. По тази причина жените, желаещи да имат дълготрайна връзка с мъж от тази зодия, трябва да бъдат внимателни. Ако тя е ревнива, за нея ще бъде трудно да приеме тази негова черта от характера. Неговата страст да пътешества може да изглежда очарователна, но в дългосрочен план очарованието ще изчезне. Стрелецът никога няма да престане да търси нови приключения, затова ревнив партньор не е подходящ за него.

Той винаги си търси спътник за своите пътешествия, това може да бъде и неговата половинка, но може да бъде и всеки друг. Главното, което трябва да помни жената заинтересована от него е, че трябва да запази свежестта във връзката. Мисията на Стрелеца е да изследва нови земи, да трупа нови преживявания, но да бъде независим и напълно свободен. Той не се стреми да задълбочава отношенията, преди всичко той се интересува от околния свят. Това е свързано с постоянно натрупване на нови впечатления, мероприятия, събития, купони, пътувания. Той може да бъде ориентиран към интелектуална активност, може да бъде спорт или пътешествия. 

Този мъж обича да се смее, чувството за хумор му помага да разширява хоризонтите си. Ако до него има негативно настроени хора, той ще се отдели от тях. Стрелец – това е огнен знак и той цени тези, които го вдъхновяват и тези, които запалват в него огъня. Ако започнете да му говорите негативно или му показвате отрицателните страни на живота, Стрелецът ще изчезне без дори да се обърне назад. За него физическата привлекателност е важна, но много по-важен е оптимистичният поглед върху света, интересът към изследване на новото и пътешествията. Ако нямате такива интереси, е безпредметно да се занимавате с него. Ако споделяте всички тези ценности, то имате голям шанс да създадете една прекрасна връзка.

Типичната жена Стрелец – това са чисти очи и лъчезарна усмивка. Тя е дружелюбна с всички, ефирна е, дарява на хората своята светлина. Тя постоянно търси нови възможности и нови приятели. Тя се стреми към всичко, от което може да научи нова информация. Тя често се присъединява към групи със сходни интереси или хоби, оставайки необвързана.

Тя може да се впечатли от широката обща култура на събеседника, а може и от неговото чувство за хумор. Разкажете й нещо интересно за себе си или за света, развеселете я и ще спечелите нейното внимание. Тя уважава мнението на другите хора и дори да не е съгласна с мнението ви, тя цени откровеността, защото характерът й позволява да приема най-различни мнения.

Жената Стрелец има много енергия. Тя се стреми към получаване на нови знания, трупане на опит. За да бъдеш с такава жена означава да се потопиш в света на приключенията, само така може да се зароди любовта. Тя има много приятели, така че мъжът й ще трябва да обуздае своята ревност. Нека тя да бъде свободна, това е нейната природа.

Тя винаги вярва в светлото бъдеще и е способна да зарази с оптимизма си всеки, който е около нея. За да завоювате сърцето й трябва да сте й опора в трудните ситуации, в които тя може да се окаже. Въпреки нейния неизчерпаем оптимизъм може да има периоди, в които да е обхваната от лошо настроение и тогава тя ще има нужда от подкрепа от семейството и близките си.

Жената Стрелец е една от най-разкрепостените сред всички други зодиакални знаци. Благодарение на своята огнена енергия тя може с лекота да запалва любовта у другите. Някои от тях имат доста свободни възгледи. Те са страстни, емоционални, а това се харесва на силния пол. Тя има открита душа, открито сърце, притежава много физическа енергия, което благоприятства зараждането на нови връзки.

Ивелина Рускова, астролог
За индивидуални астрологични консултации:
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА: Магическо време Хороскоп

ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА: Магическо време

Пълнолунието на 19 февруари ще се случи в 17:55 часа

МАРС В ТЕЛЕЦ: Желание за независимост Хороскоп

МАРС В ТЕЛЕЦ: Желание за независимост

Транзит на Марс в Телец от 15 февруари до 30 март 2019 година

МЕРКУРИЙ В РИБИ: Посланик на боговете Хороскоп

МЕРКУРИЙ В РИБИ: Посланик на боговете

Планетата влиза в зодиакалния знак Риби на 10 февруари и ще остане там до 17 април.

Спечелете индивидуален хороскоп! Хороскоп

Спечелете индивидуален хороскоп!

Включете се в играта за родените през февруари. Вече е ясен януарския победител

Всяко преживяване е възможност за учене и израстване Хороскоп

Всяко преживяване е възможност за учене и израстване

Седмична нумерологична прогноза: 11 - 17 февруари 2019 г.

Състраданието е велик лечител Хороскоп

Състраданието е велик лечител

Седмична нумерологична прогноза: 04 - 10 февруари 2019 г.

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ: Катализатор за промени Хороскоп

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ: Катализатор за промени

Новолунието ни позволява да положим основите на градящи събития, които ще се случат през следващите четири седмици

Любовта е моето дихание Хороскоп

Любовта е моето дихание

Седмична нумерологична прогноза: 28 януари - 03 февруари 2019 г.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ: Плановете могат да се променят неочаквано Хороскоп

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ: Плановете могат да се променят неочаквано

Транзитът на планетата в знака Водолей е от 24 януари до 10 февруари 2019 година

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ: Предвестниците на новите идеи Хороскоп

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ: Предвестниците на новите идеи

В астрологията знакът е свързан с планетите Уран и Сатурн.

Всеки получава вътрешната си свобода Хороскоп

Всеки получава вътрешната си свобода

Астрологична прогноза за 22 януари

Заявете пред Вселената желанията си Хороскоп

Заявете пред Вселената желанията си

Ако искате нещо ново, ако искате движение, да избягате от старото и от застоя, сега е дошъл моментът

Аз съм живият талисман на успеха Хороскоп

Аз съм живият талисман на успеха

Седмична нумерологична прогноза от 21 до 27 януари

Победете плътското Хороскоп

Победете плътското

Астрологична прогноза за 19 януари

*