Хороскоп

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ: Свободолюбиви и оптимистични

Какви са представителите на зодия Стрелец? (22.11 – 21.12)

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ: Свободолюбиви и оптимистични

Свободолюбивите и оптимистични Стрелци са под покровителството на Юпитер – планетата на изобилието, философията и висшето образование. Юпитер дарява Стрелците с желание да развиват своя собствена и уникална философия за живота.

Покровителствани от благоприятната планета, Стрелците имат много таланти. Te са щедри и жизнерадостни. Любовта към живота ги прави най-големите оптимисти сред всички знаци на Зодиака, те се стремят да имат много приключения, обичат да пътешестват.

Стрелците са способни да виждат възможност във всяка една ситуация. Те вярват, че всичко е възможно и тази увереност им помага да реализират и най-смелите си мечти и мащабни проекти. Сред Стрелците има много предприемачи. Голяма част от тях имат тайно желание – да променят света.

В любовта със зодия Стрелец успех могат да имат само тези, които разберат необходимостта им да бъдат свободни. Всеки опит да го вържете за себе си е обречен на провал. Във връзките си Стрелците търсят свободата, но когато обичат истински, те отдават цялата си енергия и топлина на любимия човек.

Стрелците са щастливи, когато са в постоянно движение. Много от тях превръщат  желанието си за изследване на нови култури и нови философски идеи в своя професия. Въпреки, че Стрелците се развиват интелектуално и духовно, на тях има липсва тактичност.

Мъжът Стрелец ще ви посрещне със сияеща усмивка. Той по природа е закачлив, обича да се шегува, игрив е. Флиртът е в кръвта му. Той обича всичко шарено и весело. Ако иска да се запознае с някого, той го прави с лекота. Неговият поглед ще остане завинаги в дълбините на душата ви.


Но Стрелецът не се задържа дълго време на по-тежки теми. С него трябва да сте готови за резки смени на сюжета. Той търси разнообразни впечатления, привличат го открити хора, които като него са устремени към високи цели.
Той харесва честните разговори, хора със свободни възгледи. С него може да разговаряте на много теми с философско съдържание. Този мъж го привлича физическата активност, той иска да изпробва своята издръжливост, даже и в екстремни ситуации.

Напълно е възможно романтичните отношения за него да бъдат още един вид игра. Не трябва да се учудвате, ако той търси интимен контакт още на първата среща, това е напълно нормално за представителите на тази зодия. Но и не трябва да мислите, че той има някакъв по-дълбок интерес, всичко може да приключи, след като той получи своето. 

Мъжът Стрелец говори открито за своите желания, не заблуждавайки абсолютно никого. По тази причина жените, желаещи да имат дълготрайна връзка с мъж от тази зодия, трябва да бъдат внимателни. Ако тя е ревнива, за нея ще бъде трудно да приеме тази негова черта от характера. Неговата страст да пътешества може да изглежда очарователна, но в дългосрочен план очарованието ще изчезне. Стрелецът никога няма да престане да търси нови приключения, затова ревнив партньор не е подходящ за него.

Той винаги си търси спътник за своите пътешествия, това може да бъде и неговата половинка, но може да бъде и всеки друг. Главното, което трябва да помни жената заинтересована от него е, че трябва да запази свежестта във връзката. Мисията на Стрелеца е да изследва нови земи, да трупа нови преживявания, но да бъде независим и напълно свободен. Той не се стреми да задълбочава отношенията, преди всичко той се интересува от околния свят. Това е свързано с постоянно натрупване на нови впечатления, мероприятия, събития, купони, пътувания. Той може да бъде ориентиран към интелектуална активност, може да бъде спорт или пътешествия. 

Този мъж обича да се смее, чувството за хумор му помага да разширява хоризонтите си. Ако до него има негативно настроени хора, той ще се отдели от тях. Стрелец – това е огнен знак и той цени тези, които го вдъхновяват и тези, които запалват в него огъня. Ако започнете да му говорите негативно или му показвате отрицателните страни на живота, Стрелецът ще изчезне без дори да се обърне назад. За него физическата привлекателност е важна, но много по-важен е оптимистичният поглед върху света, интересът към изследване на новото и пътешествията. Ако нямате такива интереси, е безпредметно да се занимавате с него. Ако споделяте всички тези ценности, то имате голям шанс да създадете една прекрасна връзка.

Типичната жена Стрелец – това са чисти очи и лъчезарна усмивка. Тя е дружелюбна с всички, ефирна е, дарява на хората своята светлина. Тя постоянно търси нови възможности и нови приятели. Тя се стреми към всичко, от което може да научи нова информация. Тя често се присъединява към групи със сходни интереси или хоби, оставайки необвързана.

Тя може да се впечатли от широката обща култура на събеседника, а може и от неговото чувство за хумор. Разкажете й нещо интересно за себе си или за света, развеселете я и ще спечелите нейното внимание. Тя уважава мнението на другите хора и дори да не е съгласна с мнението ви, тя цени откровеността, защото характерът й позволява да приема най-различни мнения.

Жената Стрелец има много енергия. Тя се стреми към получаване на нови знания, трупане на опит. За да бъдеш с такава жена означава да се потопиш в света на приключенията, само така може да се зароди любовта. Тя има много приятели, така че мъжът й ще трябва да обуздае своята ревност. Нека тя да бъде свободна, това е нейната природа.

Тя винаги вярва в светлото бъдеще и е способна да зарази с оптимизма си всеки, който е около нея. За да завоювате сърцето й трябва да сте й опора в трудните ситуации, в които тя може да се окаже. Въпреки нейния неизчерпаем оптимизъм може да има периоди, в които да е обхваната от лошо настроение и тогава тя ще има нужда от подкрепа от семейството и близките си.

Жената Стрелец е една от най-разкрепостените сред всички други зодиакални знаци. Благодарение на своята огнена енергия тя може с лекота да запалва любовта у другите. Някои от тях имат доста свободни възгледи. Те са страстни, емоционални, а това се харесва на силния пол. Тя има открита душа, открито сърце, притежава много физическа енергия, което благоприятства зараждането на нови връзки.

Ивелина Рускова, астролог
За индивидуални астрологични консултации:
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Двойка Мечове - карта Таро за 23 май Хороскоп

Двойка Мечове - карта Таро за 23 май

Най-вероятно сме изправени пред избор, но няма как да вземем решение веднага

Ведически хороскоп за 23 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 23 май

Днешният ден носи природата на успеха и размаха

Десетка Чаши – карта Таро за 22 май Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 22 май

Емоциите са топли и взаимни, водата е спокойна, цари разбирателство и пълнота

Ведически хороскоп за 22 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 май

Посветете време на нещо, което ще ви зареди и донесе радост и удоволетворение

Приемам и обичам другите Хороскоп

Приемам и обичам другите

Нумерологична прогноза за вторник, 21.05.2019 г. = 2 ДПЖ

Колелото - карта Таро за 21 май Хороскоп

Колелото - карта Таро за 21 май

Едно от другите имена на тази карта е „Колелото на късмета"

Ведически хороскоп за 21 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 21 май

Днес може да си позволите да бъдете по-напористи и изискващи

Кралица Жезли - карта Таро за 20 май Хороскоп

Кралица Жезли - карта Таро за 20 май

Тази седмица носи голямо преобръщане в пътя и възприятията ни

Ведическа астрология за 20 май Хороскоп

Ведическа астрология за 20 май

Може да разчитате да ви водят интуицията и спонтанността

Справедливостта - карта Таро за 19 май Хороскоп

Справедливостта - карта Таро за 19 май

Това е карта от Голямата Аркана – влияе за по-дълъг период от време

Ведически хороскоп за 19 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 19 май

Подходящо време да започнете да създавате полезни здравословни навици

Седмица Жезли - карта Таро за 18 май Хороскоп

Седмица Жезли - карта Таро за 18 май

Добре е да броим до десет, преди да се впуснем в справедлива битка

Ведически хороскоп за 18 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 18 май

Пълнолуние – този ден във ведическата астрология е носител на голяма сила и чистота

ПЪЛНОЛУНИЕ В СКОРПИОН: Време за промени Хороскоп

ПЪЛНОЛУНИЕ В СКОРПИОН: Време за промени

Пълнолунието настъпва на 19 май в 00:12ч.

Паж Жезли - карта Таро за 17 май Хороскоп

Паж Жезли - карта Таро за 17 май

Паж Жезли е огнен и вдъхновен, но няма много опит в прилагането на своята енергия

Ведически хороскоп за 17 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 17 май

Днес бъдете по умерени с плановете и не възлагайте прекалени очаквания в начинанията си

*