ХороскопИвелина Рускова / 18 април 2019

ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ: Да се освободим от егото

Пълнолунието на 19 април в знака Везни ще бъде в 14:13 часа.

снимка: iStock
снимка: iStock

Темите през това пълнолуние ще са свързани с партньорските ни взаимоотношения – лични или бизнес такива. Това е един много важен и специален момент от лунния цикъл.

Много добре знаем, че това е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по-много различни начини и оказва своето въздействие върху нас много индивидуално. В точния момент на пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шанс да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Под неговото въздействието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Пълнолунието в знака Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни отношения, къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да контролираме и да не робуваме на егото си или на това на друг човек.  

Когато имаме човек до себе си, виждаме и другата гледна точка т.е. виждаме неговите убеждения, мисли и поведение. Така благодарение на него разбираме от  какво  имаме нужда, кое е важно за нас, кое да променим в себе си, за да имаме една много по-добра и по-хармонична връзка. Пълнолунието сега, ще ни подтикне да търсим взаимодействие с околните, да осмислим живота си, да разберем повече за себе си, да преоткрием другия до нас. Ще привлечем това, което ни липсва, ще успеем да изградим или да получим едни качества от нашия партньор, които ни липсват на нас.

Зодиакалната ос Везни - Овен ни помага да изравним и да балансираме своите взаимоотношения. Вероятно е да ни бъде трудно и да изисква много търпение, разбиране, уважение и приемане. Трябва да се опитаме да се сбогуваме с егото си, едно от най- трудните неща. Ако успеем да направим това, нещата в нашия живот ще се променят и ще тръгнат в друга насока. Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, които отново са свързани именно с темата на Везните – партньорството.

Ако имаме връзка, която просто само ни тежи и пречи, не се развива, която е деструктивна,  и лишена от всякакво партниране, не трябва да се страхуваме и да се разделим с нея. Трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се  е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията, ако задържаме старото и ненужното. Колкото и да ни се иска да бъде с нас. Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. 

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия, която е силна и магическа. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна. Това е време, което може да използваме за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всичките ни желания. 

Желая ви едно приказно хармонично пълнолуние, което да ви даде много спокойствие, разбирателство и любов. Намерете баланса във взаимоотношенията си, бъдете толерантни и великодушни, дайте мекота и нежност на човека до вас. Търсете баланса в даването и получаването в партньорството. 

Ивелина Рускова, астролог
аstroiva@abv.bg, 0888 899 057
 

Шестица Чаши - карта Таро за 2 юни Хороскоп

Шестица Чаши - карта Таро за 2 юни

Отпускаме се по течението, чувстваме се носталгично

Седмица Жезли - карта Таро за 1 юни Хороскоп

Седмица Жезли - карта Таро за 1 юни

Започваме седмицата изнервено - във въздуха прехвърчат искри

Ведически хороскоп за 1 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 1 юни

Създайте около себе си спокойна атмосфера

Звездата - карта Таро за 31 май Хороскоп

Звездата - карта Таро за 31 май

Нещо магично се задава на хоризонта

Ведически хороскоп за 31 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 31 май

Въведете малко ред в хаоса

Петица Жезли - карта Таро за 30 май Хороскоп

Петица Жезли - карта Таро за 30 май

Днешният ден носи пререкания и сблъсъци

Ведически хороскоп за 30 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 30 май

Смирението и търпението няма да ви свършат работа днес

Десетка Чаши – карта Таро за 29 май Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 май

Тя носи наградата, която сме си заслужили в предните дни

Двойка Мечове - карта Таро за 28 май Хороскоп

Двойка Мечове - карта Таро за 28 май

Най-вероятно сме изправени пред избор, но няма как да вземем решение веднага

Ведически хороскоп за 28 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 28 май

Въоръжете се с търпение и мъдрост

Деветка Жезли – карта Таро за 27 май Хороскоп

Деветка Жезли – карта Таро за 27 май

Хубаво е да се запитаме дали не сме се заинатили в нещо, което изчерпва силите ни

Ведически хороскоп за 27 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 27 май

Добър момент да поемете отговорност

Седмица Мечове - карта Таро за 26 май Хороскоп

Седмица Мечове - карта Таро за 26 май

Напрежение, обърканост и раздвоение

Ведически хороскоп за 26 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 26 май

Добър момент да започнете всичко отначало

Крал Чаши - карта Таро за 25 май Хороскоп

Крал Чаши - карта Таро за 25 май

Тази седмица се появява посока, която осветлява пътя ни за дълго време напред