ХороскопИвелина Рускова / 13 януари 2020

2020 - какво да очакват всички зодии?

Действайте смело, Сатурн е велик и справедлив!

Изображение: iStock
Изображение: iStock
ОВЕН
През 2020 година ще задълбочите вашата ангажираност върху кариерата и лидерството ви в социален план. Ще почувствате известно облекчение в кариерата, а предизвикателствата ще се прехвърлят към вашата компания, приятелите. Ще научите уроците си от великия и справедлив Сатурн. От края на март до началото на юли ще имате възможност да разберете кои хора можете да смятате за истински приятели. Кралският съвпад на Сатурн, Плутон и Юпитер може да се прояви в живота ви като драматичен призив за действие, порив да поемете в нова житейска посока и да се впуснете в неочаквано приключение. Действайте и не се страхувайте! Вие обичате риска!

ТЕЛЕЦ
2020 година ще пренапише живота ви, ще ви даде възможност да пренаредите своя свят в нова посока в мислите и в действията си. Годината ще е време за кариера и растеж, тъй като учителят Сатурн ще ви даде ценни уроци и знания, които да приложите в точния момент. Сатурн ще ви научи да бъдете най-добрият ученик, но след това и най-добрият учител!
    
БЛИЗНАЦИ
Очаква ви добра карма, ще летите от радост и увлечение! Ще бъде година на събиране на хора около вас с много общи последователи, приятели с общи интереси и идеи. Ще изградите нов път, ще пътувате, ще учите и ще действате. Всички ще търсят вашето мнение, ще искат съвети за всичко по всяко време, ще бъдете добър учител, не само ученик. НЕ се поддавайте на лошите мисли и мрачни чувства, не изпадайте в меланхолия!

РАК
До юни 2020 година ще се отдадете отново на всичко, което е важно за всички вас, а именно –  семейство, дом, чувства, взаимопомощ, състрадание и безусловна любов към близките си. След този период ще получите урок, който ще ви научи да се примирявате, да наведете глава, да приемете хората около вас такива, каквито са. Слушайте повече интуицията си, която е много дълбока и се отдайте най-вече на духовни практики, на мистичното, оставайте сами със себе си, вглъбявайте се в мислите си. Чака ви година на трансформация в личен план, ще имате необходимост да преразгледате своите взаимоотношения в брака си или във връзката си.

ЛЪВ
2020 година ще е годината на работа ви и на това да се отдавате в полза на другите, да им служите и най-вече да се замислите кое е най-важното ви признание в живота в професионален план. Последните години бяха за вас малко по-трудни, но сега вече се вижда светлината в тунела. 2020 ще даде късмет, развитие, разширение, много перспективи и възможности в живота ви. Ще имате възможности да тръгнете напред и да получите това, за което сте си мечтаели. Трябва да отделяте повече време не само на работа си, но и на здравето си.

ДЕВА
Очаква ви много силна и интересна година. Трябва да се научите да се отпускате, да се веселите, да отворите сърцето си за творчество, за любов и за развлечения, да се забавлявате с пълна сила. Ще се учите да бъдете щастливи, ще усетите живота в друго измерение, в друга насока. Отпуснете се и бъдете щастливи! Спомнете си какво сте преживели преди 29-30 години и сега може да се появи подобна ситуация или нещо да засегне тема, която да е била сходна назад във времето. Радвайте се като дете на живота!

ВЕЗНИ
Година на емоции и чувства, ще се отдадете на семейството и дома си. Ще знаете какво точно трябва да направите, накъде да тръгнете и каква е посоката в живота ви. Годината може ви даде нов дом, земя, нов член в семейството ви. От март вече ще се фокусирате най-много върху най-важната ви тема, тази за децата и дома. Затова цялата ви енергия ще бъде активирана в тази насока. Късметът ще е с вас и с вашето семейство. Мислете и разширявайте дома си. Ще се раждат деца!

СКОРПИОН
Очаква ви годината на общуването и на словото. Внимавайте какво казвате, защото силата на думите е велика и магична. Затова произнасяйте всичко, което искате да ви достигне, но се замислете преди да кажете нещо. Ще се срещате с много интересни личности, ще научите много нови знания, които са били скрити, но сега ще ги уловите. Ще пътувате, ще се движите напред, ще се запознавате с много нови хора, ще разширявате мирогледа си. Ще има промени, приемете ги, но и давайте смело напред в новото, откривайте нови светове и мистики!

СТРЕЛЕЦ
Сега е моментът да направите стъпките, за да получите увеличение на своите финанси. Досега ви се налагаше да влагате много усилия и не ви беше лесно, но вече слънцето изгрява и на вашата улица. Миналата година минахте през някой важни житейски ситуации, но от януари започва новото начало за вас. Затова вземете се в ръце и действайте, но с повече дисциплина, постоянство и упоритост, за да получите това, което искате. От март до юли ще имате възможност да решавате повече въпроси, свързани с роднини и приятели, това ще е акцентът на Плутон и на Сатурн.

КОЗИРОГ
Затъмненията на 10-11 януари бяха едни от най-важните съвпадения от поколения назад. Такова събитие е имало през 1981 година – това е важен момент за всички вас, затова се върнете назад и ако имате някакви спомени, детайлизирайте събитията от тези години. Тези съвпадения винаги носят в себе си началото на нов етап и нов цикъл. Може би ще трябва да се разделите с някои свои качества, модели и навици, и да тръгнете в коренно различна насока. Но не се страхувайте, сега покажете, че можете и да бъдете други и че ще разчупите всичко около себе си във всяко едно отношение. Качете се на гребена на вълната и я преминете с гордо вдигната глава и ще стигнете брега, където ще ви чака благодатта!

ВОДОЛЕЙ
Една година, пълна с много перипетии и някои предизвикателства. Ще усетите, че трябва да се справяте с всякакви пречки по пътя си. Очакват ви много събития и неочаквани прозрения, ще познаете болката, щастието и любовта. Но ще намерите своите методи за лечение на душата си и на своя мир. Трябва да знаете, че болката води до щастието и до прозрението в живота ви и ще намерите своите начини, за да осъществите мечтите си! Вярвайте в тяй, проявете вашата креативност и новаторство, то ще ви помогне!

РИБИ
През 2020 ще се освободите от неподходящите хора, компании и общности, ще започнете да откривате и истинските си приятели. През последните години сте си задавали въпроса кои са истинските и важните хора в живота ви и сте търсели отговори на много въпроси.  Някои от вас може би ще сменят компанията, приятелския си кръг или дори ще се преместят в друг град или страна. Тази година много по-лесно ще успеете да сбъднете мечтите и целите си. Трябва много добре да разберете с кого си имате работа и какво точно искате!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Още по темата:

Шестица Чаши - карта Таро за 28 март Хороскоп

Шестица Чаши - карта Таро за 28 март

Ще бъдем завладени от копнежи по миналото

Асо Чаши - карта Таро за 27 март Хороскоп

Асо Чаши - карта Таро за 27 март

Може да чуем добри новини, нещо, от което да ни олекне

Ведически хороскоп за 27 март Хороскоп

Ведически хороскоп за 27 март

Бъдете внимателни и не правете нещата на всяка цена

Тройка Пентакли - карта Таро за 26 март Хороскоп

Тройка Пентакли - карта Таро за 26 март

Ще се чувстваме фокусирани и мотивирани

Ведически хороскоп за 26 март Хороскоп

Ведически хороскоп за 26 март

Спрете да разпилявате енергията си и пренасочете вниманието си към ценните за вас неща

Императорът - карта Таро за 25 март Хороскоп

Императорът - карта Таро за 25 март

Подходящ момент за пробив, придвижване, утвърждаване на позиция

Ведически хороскоп за 25 март Хороскоп

Ведически хороскоп за 25 март

Не се поддавайте на провокации, бъдете търпеливи и с позитивна нагласа

Седмица Пентакли - карта Таро за 24 март Хороскоп

Седмица Пентакли - карта Таро за 24 март

Трябва да изчакаме правилния момент

Ведически хороскоп за 24 март Хороскоп

Ведически хороскоп за 24 март

Денят е свързан с енергията на обновлението, изчистването и възстановяването

24 март – Новолуние в Овен Хороскоп

24 март – Новолуние в Овен

Сега е моментът да се обърнем към Вселената, за да поискаме помощ и закрила

Справедливостта - карта Таро за 23 март Хороскоп

Справедливостта - карта Таро за 23 март

Днес предстоят важни решения

Деветка Пентакли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Деветка Пентакли – карта Таро за 22 март

Има някаква страна от ситуацията, която още не е напълно видима за нас

С настъпването на пролетта започна и новата астрологична карта на България Хороскоп

С настъпването на пролетта започна и новата астрологична карта на България

Започваме трудно в Марс, но завършваме с прекрасната Венера

Седмица Жезли- карта Таро за 21 март Хороскоп

Седмица Жезли- карта Таро за 21 март

Важно е да броим до десет, преди да се впуснем в справедлива битка

Пролетното равноденствие отбелязва възлов момент Хороскоп

Пролетното равноденствие отбелязва възлов момент

Трябва да искаме прошка, да признаваме грешките си, да променим изцяло целия си живот

Десетка Пентакли – карта Таро за 20 март Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 20 март

Силен ден за глобални инициативи и медитации, които да са в посока на свързване с майката Земя