ХороскопИвелина Рускова / 14 февруари 2020

Любовен зодиак

Най-важното, което трябва да знаете за вашата половинка

изображение: IStock
изображение: IStock
Овен
Родените под този знак имат фантастичен темперамент – във всеки Овен бушуват страсти. Овните са свободомислещи и енергични.Те не са приспособени за спокоен живот, нуждаят се от силни страсти и емоции. Не го разочаровайте или, още по-лошо, наранявайте! Ураганът ще бъде толкова силен, че унищожението и сърдечните жертви са неизбежни.

Телец
Телецът предпочита стабилност, комфорт и здрав разум. Телците наистина оценяват това, което имат и не са готови да го изхвърлят. Принципът „рано или късно всичко ще се нареди" – е определящ за представителите на тази зодия. Когато се наложи обаче Телецът много дипломатично прекъсва отношенията.

Близнаци
Близнаците обичат животът да блести, както и хората около тях. Затова те очакват (и изискват!) - разнообразие и изтънченост от своите партньори. Близнаците са склонни да флиртуват, но в тях няма лекомислие, те знаят как да обичат и да бъдат предани. Ако обаче Близнакът започне да се отегчава, това е повод за тревога!

Рак
Ракът може да е като водата – освежава и облекчава емоционалната жажда. Раците са меки, нежни, те знаят как да слушат и имат желание да се грижат за теб. Те имат сложен вътрешен свят, могат да се потопят в себе си и внимателно да анализират връзката си. Важно е Ракът да почувства същата грижа, тогава цъфти. В противен случай започва да се затваря в себе си, да вземат крайни решения (те знаят как да го направят) и ... всичко свършва.

Лъв
Лъвът е уверен в себе си, знае от какво се нуждае от живота и не прави компромиси – Лъвът иска да има всичко най-добро. В търсене на своята половинка Лъвът няма да бърза, ще избира внимателно няма да търпи глупости, докато накрая не спре хищния си поглед върху подходящ кандидат.

Дева
Девата е ред и предвидимост (което изобщо не означава скука). Да, Девите, които са родени под този знак, не обичат изненади, предпочитат яснота и честност. Девите са надеждни, верни са и никога не изневеряват, но изискват същото от своите партньори. Те знаят как да обичат истински и романтично.

Везни
Спокойствието и благоразумието, честността и откритостта съжителстват във везните с тяхната необходимост да бъдат обичани. Ако ще обичате такава зодия от все сърце и страстно, тя ще „изравни” резултата - в крайна сметка тя ще ви отговори в още по-голяма степен. А с Везни е лесно, тихо и спокойно.

Скорпион
Скорпионите обичат толкова много, че искри летят. Невъзможно е да не се запалите от погледа им и да стоите настрана. Те ще вземат това, което смятат за свое и също толкова лесно ще изхвърлят онова, което вече не им трябва. Връзките и животът със скорпионите наистина са като пожар, който може и да не искате да гасите.

Стрелец
Стрелецът се различава от другите знаци със своите прямота и ирония. Те изискват същото от другите. Няма да мълчат, ако имат оплаквания или въпроси към партньорите си и винаги наричат черното черно. Трябва да сте подготвени за това, а не е лесно.

Козирог
Те предпочитат здравия разум пред безумните постъпки и емоциите. Те са благоразумни, но не и лицемерни. Козирозите няма да отворят душите си на първата (втората и третата), която срещнат. Те избират половинката за себе си, но ако упорствате, можете да ги спечелите. Само не забравяйте – ще трябва да преодолеете много препятствия по пътя, преди да се изкачите до върха на Козирога.

Водолей
Това е много общителна природа, в която всичко се крепи на общуването и приятелството. Водолеите обикновено се свързват с мимолетни романси, но, въпреки това, след като се срещнете с този човек, ще останете с него завинаги. Можете напълно да разчитате на Водолея, доверете му се, той винаги ще ви подкрепи и ще ви се притече на помощ.

Риби
Рибите са много чувствителни и уязвими. В същото време обаче са склонни да виждат само най-доброто в човека до себе си, по някаква причина не забелязват недостатъците му.  Това, съчетано с известна наивност, е изпълнено с емоционални катаклизми и болезнени разочарования. Ето защо, бъдете изключително внимателни към тях.
Двойка Чаши - карта Таро за 24 май Хороскоп

Двойка Чаши - карта Таро за 24 май

Отново сме на върха на вълната от любов и хармония

Петица Пентакли - карта Таро за 23 май Хороскоп

Петица Пентакли - карта Таро за 23 май

Търсим не на правилното място

Ведически хороскоп за 23 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 23 май

Денят носи структурираща и силно позитивна енергия

Императрицата - карта Таро за 22 май Хороскоп

Императрицата - карта Таро за 22 май

Тя е Пазителка на Земята и всичко, което расте в нея

Ведически хороскоп за 21 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 21 май

Днес е добре да поохладите ентусиазма

Десетка Чаши – карта Таро за 20 май Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 20 май

Емоциите са топли и взаимни, водата е спокойна, цари разбирателство и пълнота

Ведически хороскоп за 20 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 20 май

Бъдете внимателни на кого и какво обещавате

Ретрограден Сатурн – връщане към миналото Хороскоп

Ретрограден Сатурн – връщане към миналото

Това е периодът, в който можем да видим резултатите от предишните ни стремежи

Десетка Жезли – карта Таро за 19 май Хороскоп

Десетка Жезли – карта Таро за 19 май

Денят e изпълнен с труд, тежест и отговорности

Тройка Мечове - карта Таро за 18 май Хороскоп

Тройка Мечове - карта Таро за 18 май

Днес съвсем потъваме надолу

Ведически хороскоп за 18 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 18 май

Подходящ момент за пречистване или пост

Двойка Пентакли - карта Таро за 17 май Хороскоп

Двойка Пентакли - карта Таро за 17 май

Вчерашният подем се сменя със съмнения и несигурност

Ведически хороскоп за 17 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 17 май

Ще бъдeте склонни да се отдавате на анализи

Колесницата - карта Таро за 16 май Хороскоп

Колесницата - карта Таро за 16 май

Пътят е в синхрон с нуждите на нашата душа