ХороскопИвелина Рускова / 07 април 2020

Пълнолунието във Везни вещае големи промени!

Тази нощ ще има изцеляваща сила и фантастична енергия

Пълнолунието във Везни вещае големи промени!
Пълнолунието е процес, който оказва влияние върху всички ни и внася  голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по много различни начини и оказва въздействие върху нас строго индивидуално.

Пълнолунието ще бъде на 8 април в 5:36 ч. и ще активира огромна енергия
, която трябва да намери начин да излезе. Под въздействието му може да станем прекалено настоятелни и да навредим както на себе си, така и на околните.

Темите през това пълнолуние ще са свързани с партньорските ни взаимоотношения – лични или в бизнес, с Аз и Ти, това описва зодиакалният знак Везни.

Пълнолунието във Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни отношения, къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да контролираме и да не робуваме на егото  си или на това на другия.

Когато имаме човек до себе си, имаме и другата гледна точка, т.е. виждаме неговите убеждения, мисли или поведение и така, благодарение на него, разбираме от какво имаме нужда, кое е важно за нас, кое да променим в себе си, за да имаме много по-добра и хармонична връзка.

Пълнолунието сега ще ни подтикне да търсим взаимодействие с околните, да осмислим живота си, да разберем повече за себе си, да преоткрием другия до нас. Ще привлечем това, което нямаме, ще успеем да изградим или да получим качества от нашия партньор, които ни липсват.

Зодиакалната ос Везни-Овен ни помага да изравним и балансираме своите взаимоотношения. Да го постигнем може да не е лесно и да изисква много търпение, разбиране, уважение и приемане.

Да се сбогуваме с егото си е едно от най-трудните неща - ако успеем да направим това взаимно, приоритетите в нашия живот могат да се променят и да тръгнат в друга насока.

Пълнолунието е моментът, в който е добре да се избавим от вредните навици, тези, свързани именно с темата на Везните - партньорството. Ако имаме връзка, която само ни тежи и пречи, не се развива, която е деструктивна и лишена от всякакво партниране, не трябва да се страхуваме да сложим край.

Трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията, ако задържаме старото и ненужното. Колкото и да ни се иска да бъде с нас.

Това пълнолуние ще е много силно, мощно и въздействащо, ще имаме много  ярки моменти, ще се сблъскаме с какви ли не хора по пътя си, които ще гледат да ни манипулират, контролират и да ни вменят страх по един или друг начин.

То ще бъде на 8 април в 05:36 ч.Трябва да правим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу и да се освободим от него.

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на пълнолунието е много силна и магическа. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието е време, което може да използваме за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички наши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на пълнолунието и на лунни затъмнения, а също така и през следващите два дни.

Този период е известен и с особено силната магическа сила, която притежава пълната Луна. Тя усилва действието на ритуалите, предсказанията и медитацията.

РИТУАЛ С ТАЛИСМАНИ
Напълнете чаша с вода и я оставете за една нощ на светлината на пълната Луна. На другия ден използвайте водата, за да почистите с нея вашите талисмани и да си измиете лицето. По този начин ще се освежите и ще се заредите с женската енергия на Луната. Ако искате да подсилите талисманите си, можете да ги поставите директно под лунна светлина - на перваза или в кристална чаша с вода.


РИТУАЛ ЗА ЛЮБОВ
Ако все още търсите любовта или желаете връзката ви да укрепне, можете да си помогнете с лунен ритуал. Пригответе червени или розови камъни, може и накити с кристали. Сложете ги в червен керамичен или стъклен съд. Напълнете го с вода и го оставете на лунна светлина. Запалете три червени свещи около него. Дори Луната да е скрита зад облаците, не се тревожете, енергията ѝ пак действа. Насочете поглед към кристалите и се съсредоточете върху вашето желание. Помолете Луната да ви донесе желаната любов. Отправете молбата си поне 3 пъти, може на глас или на ум, важно е да я изричате на един дъх. След като приключите, не гасете свещите веднага, нека погорят още известно време.

РИТУАЛ ЗА ПАРИ
Пълнолунието благоприятства просперитета. През нощта на пълната Луна можете да сложите портфейла си на лунна светлина и да го отворите, за да се зареди с лунната енергия. Изпитайте радост от мисълта, че е пълен. Кой знае...
Ако се увличате по фън шуй, може да използвате традиционната фигурка, символ на парите – жаба с монета в уста. Според легендата жабата се появява около дом, където скоро се чакат богатство или добри новини. Сложете фигурката на лунна светлина, а сутринта може да я преместите за известно време до входната врата.

РИТУАЛ ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ
Напишете вашето желание, ако е възможно със сребърна химикалка, върху бял лист хартия. След това запалете листа от пламъка на свещ. Този ритуал е най-добре да се изпълнява в нощта на пълнолунието.

ГАДАНИЕ
При пълна Луна многократно се увеличават способностите за получаване на информация интуитивно. Затова предсказанията на пълнолуние са много точни. Всичко, което искате да разберете за живота си и любовта, може да се разкрие пред вас чрез гадание на пълнолуние.

Желая ви приказно хармонично пълнолуние, което да ви даде много спокойствие, разбирателство и любов.  Намерете баланса във взаимоотношенията си, бъдете толерантни и великодушни, дайте мекота и нежност на човека до вас! Търсете баланса на даването и получаването в партньорствата. Точно сега то ни е много нужно, точно сега в тази ситуация, в която сме изолирани  и се сблъскаме ежедневно с много противоречиви обстоятелства.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Крал Чаши - карта Таро за 25 май Хороскоп

Крал Чаши - карта Таро за 25 май

Тази седмица се появява посока, която осветлява пътя ни за дълго време напред

Ведически хороскоп за 25 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 25 май

Ще имате сила да се изправите срещу скритите си страхове

Двойка Чаши - карта Таро за 24 май Хороскоп

Двойка Чаши - карта Таро за 24 май

Отново сме на върха на вълната от любов и хармония

Петица Пентакли - карта Таро за 23 май Хороскоп

Петица Пентакли - карта Таро за 23 май

Търсим не на правилното място

Ведически хороскоп за 23 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 23 май

Денят носи структурираща и силно позитивна енергия

Императрицата - карта Таро за 22 май Хороскоп

Императрицата - карта Таро за 22 май

Тя е Пазителка на Земята и всичко, което расте в нея

Ведически хороскоп за 21 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 21 май

Днес е добре да поохладите ентусиазма

Десетка Чаши – карта Таро за 20 май Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 20 май

Емоциите са топли и взаимни, водата е спокойна, цари разбирателство и пълнота

Ведически хороскоп за 20 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 20 май

Бъдете внимателни на кого и какво обещавате

Ретрограден Сатурн – връщане към миналото Хороскоп

Ретрограден Сатурн – връщане към миналото

Това е периодът, в който можем да видим резултатите от предишните ни стремежи

Десетка Жезли – карта Таро за 19 май Хороскоп

Десетка Жезли – карта Таро за 19 май

Денят e изпълнен с труд, тежест и отговорности

Тройка Мечове - карта Таро за 18 май Хороскоп

Тройка Мечове - карта Таро за 18 май

Днес съвсем потъваме надолу

Ведически хороскоп за 18 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 18 май

Подходящ момент за пречистване или пост

Двойка Пентакли - карта Таро за 17 май Хороскоп

Двойка Пентакли - карта Таро за 17 май

Вчерашният подем се сменя със съмнения и несигурност