Подкрепете ни!
ХороскопИвелина Рускова / 23 ноември 2020

Стрелците са най-големите оптимисти

Жените от зодията са лъчезарни, а мъжете – съблазнители

Стрелците са най-големите оптимисти
Планета: Юпитер
Стихия: огън
Ден от седмицата: четвъртък

Свободолюбивите и оптимистични Стрелци (22 ноември – 21 декември) са под покровителството на Юпитер, планетата на изобилието, философията и висшето образование. Юпитер дарява Стрелците с желание да развиват своя собствена философия за живота. Много от тях превръщат желанието си за изследване на нови култури и нови философски идеи в своя професия. Въпреки че Стрелците се развиват интелектуално и духовно, им липсва тактичност.

Астрологичният символ на този знак е Кентавър, той обяснява особеностите на личността на Стрелеца. Друг негов символ е стрела, летяща към звездите, която олицетворява стремежа към високи цели. Покровителствани от благоприятната планета Юпитер, Стрелците имат много таланти, те са щедри и жизнерадостни. Любовта към живота ги прави най-големите оптимисти сред всички знаци на зодиака. Стрелците са щастливи, когато са в постоянно движение. Те се стремят към приключенията, обичат да пътешестват. Способни са да виждат възможност във всяка ситуация. Вярват, че всичко е възможно и тази увереност им помага да реализират и най-смелите си мечти и мащабни проекти. Голяма част от тях имат тайно желание – да променят света. Сред Стрелците има много предприемачи.

В любовта със зодия Стрелец успех могат да имат само тези, които разберат необходимостта на партньора да бъде свободен. Всеки опит да го вържете за себе си е обречен на провал. Във връзките си Стрелците търсят свободата, но когато обичат истински, те отдават цялата си енергия и топлина на любимия човек.Жената Стрелец
Типичната жена Стрелец – това са чисти очи и лъчезарна усмивка. Тя е дружелюбна с всички, ефирна е, дарява на хората своята светлина. Тя постоянно търси нови възможности и нови приятели. Стреми се към всичко, от което може да научи нещо ново. Тя често се присъединява към групи със сходни интереси или хоби, оставяйки необвързана.

Тя може да се впечатли от широката обща култура на събеседника, а може и от неговото чувство за хумор. Разкажете й нещо интересно за себе си или за света, развеселете я и ще спечелите нейното внимание. Тя уважава мнението на другите хора и дори да не е съгласна с нещо, тя цени откровеността, защото характерът й позволява да приема най-различни мнения.

Има два типа жени Стрелец: първият е спортен тип, а вторият – интелектуален. И двата типа са готови винаги тръгнат да изследват света, всяка по своя си начин. Това може да бъде научно изследване, а може да бъде и каране на колело в планината. Жените Стрелец имат много енергия, те се стремят към получаване на нови знания, трупане на опит.

За да бъдеш с такава жена, означава да се потопиш в света на приключенията, само така може да се зароди любовта. Тя има много приятели, така че мъжът й ще трябва да обуздае своята ревност. Нека тя да бъде свободна, това е нейната природа.

Тя винаги вярва в светлото бъдеще и е способна да зарази всеки, който е около нея. За да завоювате сърцето й трябва да я поддържате, дори и в трудни ситуации. Въпреки нейния неизчерпаем оптимизъм, може да има периоди, в които да е в лошо настроение и тогава тя ще има нужда от подкрепа от семейството и близките си. Жената Стрелец е една от най-разкрепостените сред всички други зодиакални знаци. Благодарение на своята огнена енергия тя може с лекота да запалва любовта у другите. Някои от тях имат доста свободни възгледи, те са страстни, емоционални, а това се харесва на силния пол. Тя има открита душа, открито сърце, притежава много физическа енергия, което благоприятства зараждането на нови връзки.Мъжът Стрелец
Мъжът Стрелец ще ви посрещне със сияеща усмивка и ще изглежда абсолютно щастлив. Той по природа е закачлив, обича да се шегува, игрив е, флиртът е в кръвта му. Той обича всичко шарено и весело. Ако иска да се запознае с някого, той го прави с лекота и по дружески. Неговият поглед ще остане завинаги в дълбините на душата ви.

Но Стрелецът не е Скорпион и той не се задържа дълго време на по-тежки теми. С него трябва да сте готови за резки смени на сюжета. Той търси разнообразни впечатления, привличат го открити хора, които като него са устремени към високи цели. Той харесва честните разговори, хора със свободни възгледи. С него може да разговаряте на много теми с философско съдържание. Този мъж го привлича физическата активност, той иска да изпробва своята издръжливост, даже и в екстремни ситуации.

Напълно е възможно романтичните отношения за него да бъдат още един вид игра. Не трябва да се учудвате, ако той търси интимен контакт още на първата среща, това е напълно нормално за Стрелците. Но и не трябва да мислите, че той има някакъв по-дълбок интерес, всичко може да приключи, след като той получи своето. Това е добре да го знаете, преди да започнете да изпълнявате всичките му желания.

Мъжът Стрелец е потенциален съблазнител. Той постоянно разнообразява жизнения си опит. Едно от неговите преимущества е, че говори открито за своите желания, не заблуждава абсолютно никого. По тази причина жените, които желаят да имат дълготрайна връзка с мъж Стрелец, трябва да бъдат внимателни. Ако тя е ревнива, за нея ще бъде трудно да приеме тази негова черта от характера. Неговата страст да пътешества може да изглежда очарователна, но в дългосрочен план очарованието ще изчезне. Стрелецът никога няма да престане да търси нови приключения, затова ревнив партньор не е подходящ за него.

Той винаги си търси спътник за своите пътешествия, това може да бъде и неговата половинка, но може да бъде и всеки друг. Главното, което трябва да помни жената, заинтересована от него е, че трябва да запази свежестта във връзката.
Мисията на Стрелеца е да изследва нови земи, да трупа нови преживявания, но да бъде независим и напълно свободен. Той не се стреми да задълбочава отношенията, преди всичко той се интересува от околния свят. Това е свързано с постоянно натрупване на нови впечатления, мероприятия, събития, купони, пътувания.  

Подобно на своя символ той винаги ще лети към звездите. Този мъж се стреми да научи повече, да направи повече и т.н. Ако до него има негативно настроени хора, той ще се отдели от тях. Стрелец – това е огнен знак и той цени тези, които го вдъхновяват и тези, които запалват в него огъня. Ако някой започне да му говори негативно или му показва отрицателните страни на живота, Стрелецът ще изчезне без дори да се обърне назад

Ивелина Рускова – астролог
E-mail: astroiva@abv.bg


Четворка Чаши - карта Таро за 15 януари Хороскоп

Четворка Чаши - карта Таро за 15 януари

Ако нещо дълго време е потиснато, то създава водовъртеж, който ни засмуква

Ведически хороскоп за 15 януари Хороскоп

Ведически хороскоп за 15 януари

Не се поддавайте на тъжни настроения и самоанализ

Тройка Монети - карта Таро за 14 януари Хороскоп

Тройка Монети - карта Таро за 14 януари

Тя символизира проявлението на нашата индивидуалност и възможността да променим света

Ведически хороскоп за 14 януари Хороскоп

Ведически хороскоп за 14 януари

Бъдете щедри, благодарете на учителите в живота си

Син Пера - карта Таро за 13 януари Хороскоп

Син Пера - карта Таро за 13 януари

Червеният дракон вече няма власт над него

Ведически хороскоп за 13 януари Хороскоп

Ведически хороскоп за 13 януари

Избирайте не по логика, а се водете от интуицията си

Син Монети - карта Таро за 12 януари Хороскоп

Син Монети - карта Таро за 12 януари

Той се учи как да се отделя от миналото и от кармичните товари на предците си

Мощен космичен импулс ще ни зареди с нови идеи с особено силен заряд Хороскоп

Мощен космичен импулс ще ни зареди с нови идеи с особено силен заряд

Новолунието в Козирог ще настъпи на 13 януари в 07:01 ч.

Ведически хороскоп за 12 януари Хороскоп

Ведически хороскоп за 12 януари

Чудесен момент за спорове и предизвикателства, които изискват смелост

Деветка Пера – карта Таро за 11 януари Хороскоп

Деветка Пера – карта Таро за 11 януари

Потиснатите в подсъзнанието сенки изкривяват реалността

Ведически хороскоп за 11 януари Хороскоп

Ведически хороскоп за 11 януари

Подходящо време за изучаване на езотерични науки или практики

Звездата - карта Таро за 10 януари Хороскоп

Звездата - карта Таро за 10 януари

Светлината носи успокоение на изтерзаната от лутане душа

Тройка Пламъци - карта Таро за 9 януари Хороскоп

Тройка Пламъци - карта Таро за 9 януари

Тя ни носи творческо вдъхновение и ни подкрепя да изразим себе си и собствената си енергия чрез глас и звуци

Справедливостта – карта Таро за 8 януари Хороскоп

Справедливостта – карта Таро за 8 януари

На изображението се вижда загатната фигурата на древната египетска богиня Маат

Ведически хороскоп за 8 януари Хороскоп

Ведически хороскоп за 8 януари

Денят ще носи хармония и чувственост

Асо Пламъци - карта Таро за 7 януари Хороскоп

Асо Пламъци - карта Таро за 7 януари

Миналото и бъдещето изгарят в този пламък и единственото нещо, което има значение, е настоящето