Подкрепете ни!
Хороскоп11 ноември 2021

11.11 - направете го най-щастливия ден в годината

Енергията днес, които усещаме от всяко небесно тяло, е значително по-мощна

снимка: iStock
снимка: iStock
Значението на комбинацията 11-11 е добре известно в езотериката и нумерологията с това, че носи късмет. Вече знаете, че ако погледнете часовника, когато той показва 11:11, трябва да се усмихнете и да си пожелаете нещо хубаво. Казват, че това съвпадение е подсказката на висшите сили, които ви потвърждават, че сте на правилен път в свето развитие или във вземането на решение по някакъв житейски казус. Разбира се, датата има и астрологично значение. Нека видим какво носи този благодатен ден за всеки от нас.

Първо обаче е важно да разгледаме Вселената като цяло. Според астролога Хейли Смит, най-забележителният аспект на 11.11 тази година е, че Луната и Юпитер са в съвпад, което от своя страна ще засили ефектите, които усещаме от всяко небесно тяло. Напомняме ви, че Луната управлява емоционалната ни личност, а Юпитер е планетата, свързана с творчеството, растежа, късмета и благополучието. Освен това в този ден Луната ще бъде във фазата на нарастване, случва се точно преди пълнолуние.

Според Смит тази година 11 ноември ще е концентриран върху секторите увеличаване и растеж. Днес е добър момент да поработите върху вашите планове, които се отнасят до повишение в кариерата, романтична любов и късмета като цяло. Освен това, както Луната, така и Юпитер ще бъдат във Водолей, 11-ия знак на зодиака, което засилва нумерологичната сила на числото едно, а това предполага, че енергията на 11.11 ще бъде още по-мощна.

Овен

Можете да очаквате допълнителна космическа сила за подкрепа в дейностите ви, свързани с работа в екип, идеи и творческо изразяване. Особено ако имате някакви иновативни или авангардни идеи, които се надявате да се развият, бихте могли да извлечете полза от заявяването на себе си там, където „можете да бъдете магнит за онези ключови хора, които споделят вашата визия“, казва Смит.

Телец

Планетарната конфигурация на 11 ноември 2021 г., според Смит, е добър ден за много неща, що се отнася до телците. Едно от тези неща е прощаването и пускането на системи, които вече не ги обслужват. Добър ден да покажете пред обществото или екипа си завършения проект, над който сте се трудили усърдно през последните месеци.

Близнаци

Смит казва, че значението на 11.11 за Близнаци е свързано с пътуване - може да бъде физическо или духовно - във всички случаи ще е успешна крачка в личностното ви развитие. „Отделете време да обмислите как да продължите в напред в науката - може да е следваща степен в образованието ви, или пък записване на някакъв курс за повишаване на квалификацията ви“, пояснява астроложката.

Рак

Тъй като космосът на 11 ноември ще активира 8-ми дом на Рака (това е точката на смъртта, секса и трансформацията), Смит смята, че за раците този ден може да доведе до житейски събития, които ще ги накарат да мислят за качеството на сексуалния им живот, както и за парите и вложенията си. Смъртта не трябва да се приема в буквалния смисъл на думата. Става дума за финал, освобождаване от вредни гледни точки или табута, свързани със сферите секс и финанси.
11 ноември 2021 г. също така дава на Раците шанс да получат достъп до изцеление и постигане на разбирателство с предците, като почетат близките, които са починали. Може би е добре да напишете сърдечно писмо до някого, когото сте загубили, или да прекарате време в занимание, което сте правили с някого, който вече е преминал отвъд. 

Лъв

Представителите на този знак могат да очакват възход във всичките си взаимоотношения - романтични, приятелски, интимни, платонични, партньорски... Като силно социални индивиди лъвовете ще искат да видят увеличаване на връзките си през този период, така че помислете върху идеята да се свържете със стари приятели, които биха могли да се окажат потенциални бизнес партньори или може би с бивши колеги, които биха могли да бъдат страхотни нови приятели.

Дева

Днес Девите могат да очакват известно облекчение от типичната си самокритичност, докато се вгледат в себе си и се освобождават от лоялността, която вече не им служи, казва Смит.
„Девите понякога могат да прекалят с лоялността си - към близки, колеги и приятели. Така че това би бил наистина интересен ден за тях да се освободят от закостенялото си безполезно усилие да се докажат пред другите“, казва Смит, добавяйки, че това е чудесен ден и за Девите.

Везни

За този въздушен знак значението на 11.11 тази година е активирането на петия дом на удоволствието; това е прекрасно време да се свържете с вашето вътрешно дете. „Това би бил чудесен ден, в който отново да се опитате да се свържете с вътрешното дете, като правите неща, които сте обичали в детството си, но не сте имали време за тях“, разказва Смит. Писането на песни, скачането на батут, рисуването, купуването на близалка, готвенето са само част от начините за постигане на този съвет. Важно е да правите нещо, което ви харесва.

Скорпион

Скорпионите днес също могат да поработят около изцелението на устойчивите връзки с предците си с констелационни практики, особено що се отнася до разрушаването на остарелите дисфункционални модели в семейните линии назад във времето.
По-леко, казва астроложката, възможно е да научите, че трябва да се преместите в друг дом или да вземете решение да преустроите сегашната си обител като средство да се пренесете в настоящето и да не се спирате върху миналото. Нещо толкова просто като купуването на цветя за вашия интериор може да помогне.

Стрелец

Стрелецът го очаква преосмисляне на стила на общуване. Прощава се с остарелите парадигми, които има за света, защото те го възпрепятстват от преминаването на следващото ниво на развитие и себеизява. Нека се освободят с любов от старите си възгледи и да пристъпят в Новата земя със спокойно сърце, усмивка и вяра в съдействието и добронамереността на Вселената. Всяко излизане  извън зоната на комфорта за тях днес е полезно и нужно.

Козирог

11 ноември 2021 г. ще задейства втория дом (активи, ресурси и самочувствие) за козирозите, но може би не точно по начина, по който очаквате, казва Смит. „Наистина, това би бил наистина страхотен ден за козирозите да се съсредоточат върху връзката си с удоволствие“, защото понякога са склонни да работят твърде усилено и да пропускат малките важни неща в личния си живот, добавя астроложката.

Водолей

Водолеите вероятно ще изследват нови форми на себеизразяване през най-щастливия ден от годината. Ако вашият знак е Водолей, очаквайте да изпитате силно чувство за принадлежност и единение със себе си и хармоничното си вътрешно "аз", така че не се страхувайте да заемете и отстоявате мястото си под слънцето. По всякакъв начин.

Риби

Като дълбоките емпати на зодиака, слънчевите Риби ще се нуждаят предимно от почивка през този ден. „Ако има неща, хора, работни места, локации, от които Рибите трябва да се откачат, това би било наистина прекрасен ден за това“, съветва Смит. Това също е добър ден да се облегнете на нови духовни практики, от които сте се интересували и сте започнали да изследвате, особено ако са свързани с ментори или учители, за да изведете самоанализата и израстването ви на следващото ниво.

Източник

Още по темата:

Синът на Монетите – карта Таро за 28 ноември Хороскоп

Синът на Монетите – карта Таро за 28 ноември

Той се учи как да се отделя от миналото и от кармичните товари на предците си

Асо Монети - карта Таро за 27 ноември Хороскоп

Асо Монети - карта Таро за 27 ноември

Добър ден, в който да поставим основи и да заземим конкретен проект

Дъщерята на Пламъците - карта Таро за 26 ноември Хороскоп

Дъщерята на Пламъците - карта Таро за 26 ноември

Днес във въздуха прехвърчат романтични искри, а страстта бушува в сърцата

Любовниците - карта Таро за 25 ноември Хороскоп

Любовниците - карта Таро за 25 ноември

Ако сме сами, можем да живеем в илюзията, че всичко ни е наред

Бащата на Пламъците - карта Таро за 24 ноември Хороскоп

Бащата на Пламъците - карта Таро за 24 ноември

Днес е добър ден да последваме сърцето си

Майката на Чашите – карта Таро за 23 ноември Хороскоп

Майката на Чашите – карта Таро за 23 ноември

Намираме се в света на чувствата, интуицията, творчеството, лечението и духовните прозрения

Двойка Пера- карта Таро за 22 ноември Хороскоп

Двойка Пера- карта Таро за 22 ноември

Объркването е просто моментна фаза, в която вътрешният ни свят се пренарежда

Асо Пера - карта Таро за 21 ноември Хороскоп

Асо Пера - карта Таро за 21 ноември

Днес в пукнатините на вчерашната черупка покълва нещо ново

Петица Монети - карта Таро за 20 ноември Хороскоп

Петица Монети - карта Таро за 20 ноември

Вероятно сме започнали да се въртим в порочен кръг, да повтаряме отново и отново едни и същи грешки

Магьосникът – карта Таро за 19 ноември Хороскоп

Магьосникът – карта Таро за 19 ноември

Мощно разтърсване в деня на лунното затъмнение! Днес имаме достъп до огромни потоци от енергия

Ведически хороскоп за 19 ноември Хороскоп

Ведически хороскоп за 19 ноември

Лунното затъмнение е отворен канал към по-фините и дълбоки слоеве на психиката и ума

Пълнолуние и лунно затъмнение на 19 ноември Хороскоп

Пълнолуние и лунно затъмнение на 19 ноември

До 4 декември Луната ще влияе мощно на всеки от нас

Петица Чаши - карта Таро за 18 ноември Хороскоп

Петица Чаши - карта Таро за 18 ноември

Ако има неизплакани сълзи, днес е добър момент да им дадем пространство, защото те притежават целебна сила

Двойка Пламъци - карта Таро за 17 ноември Хороскоп

Двойка Пламъци - карта Таро за 17 ноември

Днес скачаме рязко в бързата, огнена стихия

Десетка Монети – карта Таро за 16 ноември Хороскоп

Десетка Монети – карта Таро за 16 ноември

Пътуването не е било напразно. То ни е донесло помъдряване, центриране и зрялост

Петица Пера - карта Таро за 15 ноември Хороскоп

Петица Пера - карта Таро за 15 ноември

Пусни контрола и спри да се бориш за победа на всяка цена