Подкрепете ни!
ХороскопРосица Димитрова / 13 март 2023

Седмичен ведически хороскоп

Очаква ни силна седмица с добри възможности

снимка: IStock
снимка: IStock


Понеделник идва със съзидателна и успешна енергия. Вторник е подходящ момент за планиране на нови стратегии. Сряда ще бъде предизвикателна, но ще носи решителност и сила. Четвъртък е добър ден за отстояване и заемане на силна позиция. Петък и събота ще бъдат под влиянието на Екадаши, чудесна възможност да се погрижите за силата си. Неделя ще бъде активна и ще носи много творчески заряд и добри възможности за успех.

13.03 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра за деня: Анурадха – Auradha
Седмицата започва с благоприятна и съзидателна енергия, която обещава успешен и силен ден. Особено подходящ е за социални активности и дейности, свързани с групови занимания и изследователска работа. Добър момент за финансови и счетоводни дела. Днес ще може с лекота да преодолявате препятствията. Накшатра (съзвездие) Анурадха е наречено още „звездата на успеха” и символизира способността и човек да „разцъфне” и получи изцеление на различни нива – не само физическо. Подходящ момент за духовни практики, спокойно съзерцание и изучаване на природата. Избягвайте ситуации с открита конфронтация.

14.03 – ВТОРНИК
Накшатра за деня: Джйештха – Jyeshtha
Вторник идва с енергия, която обръща фокуса към административни дейности, изискващи отговорности. Добър момент за планиране на смели стратегии, приемане на съдебни решения и комуникация с високопоставени личности. Денят носи стремеж към проява на сила и независимост. Подходящ момент да помогнете или да се погрижите за вашите възрастни близки. Отделете време за семейството си. Не се страхувайте да се изправите пред опонентите си или да приключите ненужни отношения. Но го правете мъдро и не влизайте в излишни спорове.

15.03 – СРЯДА
Накшатра за деня: Мула – Moola
Сряда носи предизвикателна енергия и стремеж към всякакъв тип изследователска дейност, проучвания, наблюдения, анализи от всякакво естество. Подходящ момент да се освободите от нежелани неща, както от вещи, които ви пречат, така от не добри навици. Днес ще имате решителност и сила за важните за вас неща. Използвайте я целенасочено и разумно. Денят носи развитие и прогрес. Оставете разрешаването на финансови въпроси и казуси за следващ по-подходящ момент. Чудесен момент да се погрижите за растенията в дома си или градината.

16.03 – ЧЕТВЪРТЪК

Накшатра за деня: Пурва Ашадха – Purva Ashadha
Четвъртък ще бъде подходящ за решаване на предизвикателства, дискусии или спорове, които изискват смелост. Добър момент за отстояване и заемане на силна позиция. Днес също е подходящ ден за мотивиране и вдъхновение на другите, за да предприемат необходимите действия не само на физическо, но и на умствено, емоционално и духовно ниво. Добър момент за изследване на нови хоризонти и придобиване на нови познания и опитност. Бъдете внимателни днес и не се предоверявайте. Оставете важните неща за следобедните часове.

17.03 – ПЕТЪК
Накшатра за деня: Уттара Ашадха – Uttara Ashadha/ЕКАДАШИ
Петък ще бъде под влиянието на Екадаши, което в превод от санскрит е 11 („ека“ – едно, „даша“ – десет). Ден с подходяща енергия, която ще ви помогне с лекота да пречистите тялото, сетивата и ума си, и да бъдете в по-голям синхрон с ритъма на вселената. Погрижите се за себе си и бъдете по-осъзнати за храната, която избирате. Днес ще имате успех, ако фокусът ви не се отклонява и следвате целите си. Счита се, че всичко започнато днес ще донесе добри и устойчиви плодове. Въздържайте се от грубо и необмислено поведение.

18.03 – СЪБОТА
Накшатра за деня: Шравана – Shravana
Събота идва със силна енергия, подходяща за планиране, съставяне на нови проекти и начало на нови дейности, както и въвеждането на ред и организация в тях. Ден за комуникация и разрешаване на конфликти. Подходящ момент за консултации, телефонни разговори и преговори. Днес разчитайте на търпението и опита си. Не се впускайте в рискови начинания. Енергията ще бъде благоприятна за кратковременни действия, които носят бърз резултат. Погрижете се за здравето и виталитете си, отделете време за духовни практики.

19.03 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня: Dhanishta – Дханища
Тази неделя идва с активна енергия, подходяща за организирането на събития, уъркошопи, семинари и обучения. Творческите дейности също ще бъдат особено подходящи днес. Денят ще носи прогрес и успех в делата ви. Отново подходящ момент да разчистите пространството около себе си, както от непотребни вещи, така и от неподходящи навици. Днес отстоявайте позициите си, позволете си да бъдете настъпателни, ако това е необходимо.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Смъртта – карта Таро за 1 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 1 април

Днес е ден на големи разтърсвания и раздвижване

Звездата – карта Таро за 31 март Хороскоп

Звездата – карта Таро за 31 март

Днес може да получим знак свише за бъдещата ни посока

Тройка Чаши – карта Таро за 30 март Хороскоп

Тройка Чаши – карта Таро за 30 март

Време е да се обадим на най-добрите си приятели и да празнуваме заедно, да се радваме на топлия им смях

Двойка Чаши – карта Таро за 29 март Хороскоп

Двойка Чаши – карта Таро за 29 март

Днес е важно да отворим сърцето си и да споделяме радостта

Умереността – карта Таро за 28 март Хороскоп

Умереността – карта Таро за 28 март

Днес е важно да не залитаме в крайности, да не прибързваме и прекаляваме

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Петък носи добри бизнес възможности, в събота е Екадаши – погрижете се за здравето си. Неделя ще бъде ден за планиране на печеливши стратегии

Тройка Пентакли – карта Таро за 27 март Хороскоп

Тройка Пентакли – карта Таро за 27 март

Предстои ни много силна седмица, в която основният акцент е върху отношенията ни с другите

Рицар Мечове – карта Таро за 26 март Хороскоп

Рицар Мечове – карта Таро за 26 март

Днес е ден на бързо и успешно задвижване на задачи и проекти

Тройка Пентакли – карта Таро за 25 март Хороскоп

Тройка Пентакли – карта Таро за 25 март

Днес е важно да работим в група с други хора

Четворка Мечове – карта Таро за 24 март Хороскоп

Четворка Мечове – карта Таро за 24 март

Явно сме се поуморили и е време да си починем

Плутон е във Водолей до 2024 г. Хороскоп

Плутон е във Водолей до 2024 г.

Можем да очакваме големи промени в обществения, но и в личния живот

Шестица Жезли – карта Таро за 23 март Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 23 март

Дошъл е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия досега

Зодия Овен Хороскоп

Зодия Овен

Никой не може да ги разколебае в решенията им. Скачат смело в непознатото, но са склонни към необмислени действия.

Тройка Жезли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Тройка Жезли – карта Таро за 22 март

Заслужената награда е на път към нас

Императорът – карта Таро за 21 март Хороскоп

Императорът – карта Таро за 21 март

Днес започва нов годишен цикъл

Днес е пролетното равноденствие Хороскоп

Днес е пролетното равноденствие

Смята се, че границата между материалния свят и свръхсетивното е много тънка