Подкрепете ни!
Хороскоп22 май 2023

Седмичен ведически хороскоп

Вторник се сблъскайте смело с отложени проблеми, събота е ден да изпълните вашите обещания


изображение: iStock
изображение: iStock

Този понеделник носи добри шансове за успех във всякакви дейности, свързани с комуникация и общуване. Вторник ще насочи фокуса ви към разрешаване или прекратяване на неработещи за вас ситуации. Сряда носи вдъхновение и силна нужда от независимост. Четвъртък дава добри възможности за нови проекти и начинания. В петък бъдете смели и освободете място за нови хора и идеи в живота си. Събота и неделя носят силен съзидателен импулс и много добри възможности за реализация на творчески проекти и планове.

22.05 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра за деня:
Mrigashira – Мригашира
Днес успех ще ви носят всякакви дейности, свързани с комуникация, реклама или търговия. Чудесен момент за създаването или откриването на образователни центрове, организирането на курсове или начало на обучение. Благоприятен ден за възстановителни практики, подмладяващи процедури, поддържане и подобряване на здравето. Пътувания, дълги разходки, свързване, сливане или изследване на природата, ще бъдат много зареждащи и пречистващи днес. Влагайте доброжелателност и състрадание в това, което правите, ако искате да имате успех. Избягвайте конфронтациите, както и резки или груби действия.

23.05 – ВТОРНИК
Накшатра за деня: Ardra – Ардра
За разлика от понеделник, вторник ще носи по целенасочена енергия, фокусирана върху всякакви дейности, свързани с разрушаването и избавянето от остарели и ненужни неща – навици, отношение, стари вещи, стари сгради. Добър момент да се срещнете лице в лице със скрити дълбоки трудности и проблеми. Да поставите ясно границите си. Денят ще дава също и добри възможности за прекратяване на договорни отношения и ангажименти. Всякакви действия, които предполагат и изискват дързост и смелост, ще бъдат особено подходящи. Чудесен момент да посветите време на изследвания и творчески планове.

24.05 – СРЯДА
Накшатра за деня: Punarvasu – Пунарвасу
Сряда идва с енергия, която ще активира теми, свързани със силното желание и необходимостта от независимост. Денят ще бъде подходящ за пътувания и всичко, което изисква въображение, вдъхновение и иновативен подход. Добър момент за повторно възстановяване на проекти или взаимоотношения. Отново енергията ще бъде силно подходяща за лечения, грижа за здравето и виталитета. Посветете време на себе си днес и отделете време за себеанализ, не забравяйте да се радвате и наслаждавате на простите неща в живота.

25.05 – ЧЕТВЪРТЪК
Накшатра за деня: Pushya – Пушя
Четвъртък ще бъде подходящ за всякакъв тип начинания и полагане на основите на нещо ново за вас. Добър момент за съзидателни действия и развитие. Тази позиция се счита за особено експанзивна и благоприятна за финансово планиране и всички видове търговия и бизнес. Днес действайте без да вдигате много шум, доверявайте се повече на ситуациите и хората около вас. Стремете към дипломатичност, за да имате желания успех.

26.05 – ПЕТЪК
Накшатра за деня: Ashlesha – Ашлеша
Петък ще носи променлива динамика, най-вече в посока приключване и прекъсване на ненужни връзки, премахване па препятствия или бизнес партньорства, за да освободите място за нови контакти и хора, които ще дойдат в живота ви. Добър момент да се отървете от нежелани неща или лоши навици. Бъдете смели и действайте решително днес, ако искате да имате успех. Внимавайте с гнева и разчитайте повече на интуицията си.

27.05 – СЪБОТА
Накшатра за деня: Magha – Магха
Събота идва с подходяща енергия за намиране на правилните стратегии за уреждане на спорове и конфликти. Добър момент да реализирате амбициите си, като успеете да постигнете по-добри резултати в неща, които са важни за вас. Особено подходящ момент за публични представяния (лектори, актьори, музиканти и др.). Ден за изпълнение на обещания и постигането на бързи резултати на нещата, с които се захващате. Оставете решаването на финансови въпроси за следващ, по-подходящ момент.

28.05 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Purva Phalguni – Пурва Пхалгуни
Неделя завършва седмицата със съзидателна енергия и силен импулс за реализация на плановете ви. Подходящ момент да покажете талантите си или да направите нещо в посока на развитието им. Разчитайте на обаянието си и активната комуникация, за да постигнете желаните цели. Информацията ще идва при вас лекота днес. Особено подходящ ден за творчески проекти от всякакво естество (фотография, рисуване, пеене, музика и т.н.). Чудесен момент да разширите хоризонтите си и да опитате нещо ново. Пазете се от хаотичност и се стремете към спокоен ум и баланс в ситуациите, за да имате успех. Непременно отделете време за почивка.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото