Подкрепете ни!
ЗдравеЙоана Стефанова, снимки Добрин Кашавелов / 31 август 2020

Корвирал срещу коронавируса

Българска компания разработи 100% натурален продукт, стимулиращ мощно имунната система

Корвирал срещу коронавируса
Непрекъснато ни се повтаря, че лекарство срещу COVID-19 няма. Всеки ден циркулират новини, които информират за тежкия процес по възстановяването при някои пациенти. Предписват се множество лекарства, някои от които с тежки странични ефекти.

Както вече сигурно знаете, вирусът заразява тялото ни, когато успее да интегрира генетичната си информация в нашите клетки и по този начин да превземе механизма им за възпроизвеждане. Затова вредителят винаги се захваща за клетъчната мембрана. За тази цел има ензими, които за да могат да бъдат активирани, се нуждаят от киселинна среда. Ако средата е алкална (pH над 7), то обвивката на вируса нe може да бъде разградена и следователно няма да може да зарази клетката. Именно на тази проста истина д-р Камен Стойчев базира формулата на хранителната добавка Corviral (Корвирал).

Компанията INKMED има за цел да търси иновативни и безвредни методи за дългосрочно справяне със здравословните проблеми. След дълги проучвания на научни доклади от целия свят, както и на традиционни билки от народната медицина, той и неговият екип успяват да създадат формула, която по естествен начин алкализира клетъчната мембрана и пречи на вируса да превзема клетки от организма ни. Когато се атакува вирусът на молекулярно ниво, резултатът е ефикасен и същата тактика може да бъде приложена срещу всякакви други „нападатели” – грип, летни настинки, стомашно-чревни проблеми.

Чудесата на природата
Формулата съдържа богата комбинация от внимателно и специално подбрани растителни екстракти, витамини и минерали, чиято синергия води до изключително силен и бързо действащ ефект. Съставките на формулата включват: екстракт от листата на дървото Cinchona – хинин, както и сладък пелин, в който се съдържа артемизин. Тези две съставки са главните действащи агенти, които алкализират средата и защитават клетката от вируса. Добавката включва и екстракт от глог, за който кардиолози твърдят, че предпазва сърдечносъдовата система. Има и ябълков пектин. Той спомага за здравословното състояние на стомашно-чревения тракт, което пък е изключително важна предпоставка за функциониране на имунната система. Формулата на успеха включва също витамин С, цинк, селен и джинджифил. Всички вече са наясно с полезните им свойства, а тук те са обединени в едно. Продуктът съдържа също извлеци от корените на мушкато и глухарче. Друго вещество, което е използвано в битката с COVID-19 в Китай, е амониевият глициризинат, съдържащ се в билката женско биле - той има мощно противовъзпалително действие.

Да живеем спокойно
Както се очертава картината, вирусът ще витае около нас дълго време. Това означава ли, че още месеци ще живеем в страх, ще страним от всичко и всички, и ще се откажем от любимите си занимания? Досегашните резултати от пациенти, диагностицирани с COVID-19 и приемащи добавката Corviral, показват бързи и цялостни възстановявания. Благодарение на билковата формула на добавката цялото семейство на лекарка от Пазарджик успява да се възстанови от коронавируса само за три дена, след като били диагностицирани.
Според д-р Камен Стойчев продуктът е уникален по своя състав, без аналог за момента. „Моята баба е на 96 години и наскоро имаше симптоми на температура, болки в гърлото и леко покашляне. Бях изключително притеснен за нея заради възрастта..., но след два дена ударна доза от добавката нямаше и следа от оплакванията.“
Позитивите на Corviral не спират дотук. Освен като помощник в борбата с тежките симптоми  хранителната добавка е чудесен вариант за предпазване от коварния вирус. „Аз лично вземам по три капсули два часа преди да отида на място с много хора“, разказва д-р Стойчев. Методът е същият – алкализирането на мембраната пречи на вируса да превземе здравата клетка. Когато човек е изложен на зараза и голям брой вируси навлязат в организма му, то тогава той боледува дори по-тежко и продължително. Corviral би ни дал възможността отново да си върнем нормалния живот и да можем спокойно да посещаваме театри, заведения, концерти и да пътуваме със самолет, автобус или влак.

И ако още не ни се вярва на „пророците в собствената ни къща”, то можем да се доверим на съседите – специалисти от Сърбия поискали десет опаковки за проба и след два дена INKMED получава заявка за още 500! Може би е време да се доверим на природата и нейните чудодейни сили.


Corviral е добре да се взема още при първите грипоподобни симптоми.
Дозата е 1-2 капсули по три пъти на ден.

За повече информация:
http://www.inkmed.eu/bg
https://www.facebook.com/corviral/
29 смъртни случая на възрастни хора след ваксината на Pfizer в Норвегия Здраве

29 смъртни случая на възрастни хора след ваксината на Pfizer в Норвегия

Предполага се, че ваксините може да са твърде рискови за възраст 80+ и неизлечимо болните

Двойна атака срещу вирусите Здраве

Двойна атака срещу вирусите

Kомбинация от африканска и китайска народна медицина с изненадващи резултати

Нобелистът, открил ХИВ: Няма да се ваксинирам Здраве

Нобелистът, открил ХИВ: Няма да се ваксинирам

Д-р Монтание е притеснен, тъй като не е известно какво ще се случи и при бъдещите поколения

Какво да рисуваме при тъга, тревожност или апатия Здраве

Какво да рисуваме при тъга, тревожност или апатия

15 идеи за арттерапия, за да насочите емоциите си

Вълшебните смеси на Мила Здраве

Вълшебните смеси на Мила

Как да свалим високата температура, да спрем кашлицата и да изчистим токсините от организма, използвайки синергията на етеричните масла*

Плазми на Кеше срещу вирусите Здраве

Плазми на Кеше срещу вирусите

С тяхна помощ 90% от пациентите с корона се възстановяват от 3 до 7 дни, а 50% се подобряват до 48 часа, сочи доклад от Иран

Европа спря полети от и до Обединеното кралство Здраве

Европа спря полети от и до Обединеното кралство

Б. Джонсън: Новият щам VUI2020 / 12/01 е със 70% по-заразен, но не толкова смъртоносен

Досега три регистрирани алергични реакции от ваксината Здраве

Досега три регистрирани алергични реакции от ваксината

US лекари: Алергия можем да лекуваме лесно, но последиците от Covid-19 – трудно

Иновативни методи от ароматерапията - еликсир за тялото и ума Здраве

Иновативни методи от ароматерапията - еликсир за тялото и ума

Модерната технология и ефикасните синергии на Oshadhi са чудесен начин сами да подсилим организма си

Covid-19 – три пъти по-смъртоносен от сезонния грип Здраве

Covid-19 – три пъти по-смъртоносен от сезонния грип

Мащабното проучване обхваща повече от 130 000 хоспитализирани пациенти

9 неща, които могат да се объркат с новите ваксини Здраве

9 неща, които могат да се объркат с новите ваксини

Тревогите на един американски лекар

Някои носят заразата по два месеца Здраве

Някои носят заразата по два месеца

Коронавирусът оцелява дълго в телата на хора с онкологични заболявания и ХИВ-инфекция

Алкалната среда в организма ни побеждава COVID Здраве

Алкалната среда в организма ни побеждава COVID

Alka ни предлага натурални продукти, които естествено подсилват защитата ни срещу болестотворни организми

Алкохолът уврежда мозъка от люлката до гроба Здраве

Алкохолът уврежда мозъка от люлката до гроба

Учени: бременни, младежи от 15 до 19 г. и хора над 65 не бива да пият изобщо

Д-р Кристиан Перон: „Не сме морски свинчета Здраве

Д-р Кристиан Перон: „Не сме морски свинчета

Първите ваксини има риск да променят нашето ДНК и това на поколенията ни, твърди началникът на отделението по инфекциозни и тропически болести в болница Гарчес (Франция)