Подкрепете ни!
ЗдравеАлбина Фабиани / 28 август 2021

Има ли лек панацея?

INFINITY стига до всички клетки, помага им да дишат, да се хранят и да се пречистват от токсини

Има ли лек панацея?
Има ли лек панация? Повечето хора ще кажат - не, защото сме различни. Но на физиологично, биологично и клетъчно ниво всички сме еднакви. Казваме, че един лек е панацея, когато работи върху всички клетки, включително мозъчните. Но и това е възможно.
INFINITY ATP е малка молекула, съставена от атоми въглерод, водород, сяра и кислород. Само за минути тя се разпространява до всички клетки, като възстановява тяхната дейност. Поради своите малки размери лесно се пренася чрез кръвта из цялото тяло, разтваря органични и неорганични вещества (т. нар. детоксификация) и лесно се движи през слоевете на кожата.

Тези, които са били на програма „Нова клетка“, знаят, че всичко в света, включително здравето (физическото тяло) е манипулация на елекрическата полярност. INFINITY има уникална полярност  - едното є „лице“ може да се прикрепи към водоразтворими молекули, а другото - към мастноразтворими молекули. Действа и в течна, и в мазна среда, което възстановява клетъчното дишане.

Според полярността на средата INFINITY променя пространствата между собствените си молекули, явление, наречено конформация. Редът и разстоянието на тези молекули определят въздействието спрямо здравното състояние на всеки индивид. INFINITY може да взаимодейства с протеините и да се движи през тях. Тази податлива конфигурация е причината INFINITY да се усвоява с лекота през повърхността на кожата и да притежава болкоуспокояващи свойства.

INFINITY преминава и се движи през кожата по 3 очарователни начина. Първо, може да сменя места с водни молекули. Второ, може да предизвика както хидрофобни (отблъсква водата), така и хидрофилни ( смесва се с вода) реакции в порите на кожата, отслабвайки електромеханичните сили и позволявайки да бъде транспортьор: каквото и да носи, да премине.КЛЕТКАТА СЕ ЛЕКУВА САМА
Основният терапевтичен принцип на формулата е, че клетъчното увреждане се променя структурално - клетката се лекува и се възстановява чрез промяна на структурата на водата вътре в самата клетка.
Пропускливостта на клетъчната мембрана (клетъчното дишане) също се променя. Формулата има тенденция да натрупва бели кръвни телца, като така помага на тялото да се бори с инфекциите.  Активираните чрез формулата макрофаги имат специфични свойства. Те са буквално отрова за туморните клетки, както и са естествена химиотерапия за онкологичните заболявания.

INFINITY  има тенденцията да усилва имунитета и помага при множествена склероза, системен лупус, еритематоза, ревматоиден артрит, саркоидоза, лимфоиден тиреоидит, язвен колит, лепроматозна проказа, рак, вродени заболявания, свързани с дефицит или дисфункция на Т-клетките.

INFINITY замества водата в живата клетка и поради това забележително свойство може да лекува болната клетка, като унищожава свободните радикали. Формулата лесно пресича клетъчните мембрани, без да разрушава целостта им, като по този начин насърчава клетъчното дишане и транспортирането на хранителни вещества в клетката и на  отпадъци извън нея.

РАЗГРАЖДА ОБВИВКАТА НА КОРОНАВИРУСА
Формулата е ефективно болкоуспокояващо, което блокира нервната проводимост, създаваща болка. Намалява подуването и подобрява кръвоснабдяването в зоната на нараняване, като разширява кръвоносните съдове и увеличава доставянето на кислород и намалява слепването на тромбоцити в кръвта. Стимулира оздравяването и се прилага при лечение на депресия, фибромиалгия, артрит, интерстициален цистит, наранявания при спорт, застойна сърдечна недостатъчност, диабет, рак и СПИН.

Формулата е силно ефективна при травми - навяхвания, натъртвания, фрактури на костите и други наранявания при спорт. Има противовъзпалителни свойства, облекчава болката и повишава кръвообращението. Колкото по-бързо се приложи след нараняване, толкова по-добър е резултатът. Обикновено има облекчаване след 20 минути или по-малко, а болката и подуването често отминават почти напълно до няколко часа.

Приет след инсулт, продуктът може да разтвори съсирека, причинил инсулта, възстановявайки циркулацията и избягвайки парализа.  INFINITY помага за неутрализиране на вредното въздействие върху сърцето и мозъка при разстройства, включващи нараняване на главата и гръбначния мозък, дисфункция на паметта и исхемична болест на сърцето.

Когато се комбинира с антибиотици, продуктът променя бактериите и от резистентни към даден антибиотик те стават чувствителни. Продуктът може да се използва за транспортиране на антибиотици до труднодостъпни участъци от тялото с отлични резултати, като костния мозък и мозъка.

При заразяване с коронавирус формулата разтваря спайковия протеин на вируса, оставяйки ядрото му незащитено и уязвимо за имунната система.

Редовните читатели познават Албина Фабиани - както от рубриката є (2018 г.), така и от „Програма Нова клетка“, която е върнала здравето и младостта на хиляди. Албина е специалист по нутриционална епигенетика, истински новатор в медицината. Тя разработва хранителни режими и формули, които връщат енергията в човек и той сам се лекува. Сред последователите є са знаменитости като Род Стюард.

Статията е публикувана в брой 10/2020 на Списание 8
Купете броя от тук
Още по темата:

Близки на починали след ваксина разказаха историите им Здраве

Близки на починали след ваксина разказаха историите им

Неочаквани коментари под фейсбук апел на WXYZ 7 Action News взривиха мрежата

12 минути на ден упражнения с ниска интензивност понижават кръвното Здраве

12 минути на ден упражнения с ниска интензивност понижават кръвното

2-3 пъти седмично спокойни тренировки отдалечават хипертонията

Защо всеки ден трябва да ни заливат със статистика за Covid Здраве

Защо всеки ден трябва да ни заливат със статистика за Covid

Daily Mail изнесе свои данни за „пренебрегнатите" пациенти с други заболявания

„ще ОСТАНА ОПАКОВКА и в следващия си ЖИВОТ” Здраве

„ще ОСТАНА ОПАКОВКА и в следващия си ЖИВОТ"

Амбицията на dm e до 2025 г. почти всички опаковки на нехранителните продукти да са от поне 30% рециклирани материали

Новите щамове ще носят имена на съзвездия Здраве

Новите щамове ще носят имена на съзвездия

В гръцката азбука има само 24 букви, а мутациите са много повече

Без повече мигрени - без повече главоболия Здраве

Без повече мигрени - без повече главоболия

Лечебните растения са най-основното средство да се справим с оплакванията

Британски дерматолог: не ползвайте кремове, пишете дневник и медитирайте Здраве

Британски дерматолог: не ползвайте кремове, пишете дневник и медитирайте

Съветите за добро самочувствие след 50 от Мари Рейнолдс

Кожата жадува за даровете на родната земя Здраве

Кожата жадува за даровете на родната земя

Малката семейна фирма „Мемантикс” предлага козметика, забъркана с местни билки, домашно мляко и пчелен восък, по индивидуална рецепта за всеки, като в някогашните аптеки

Нова Зеландия в локдаун заради един заразен с щам Делта Здраве

Нова Зеландия в локдаун заради един заразен с щам Делта

Според премиера Джасинда Ардерн това е „единственият шанс" да се спре разпространението на заразата

В Русия изобретиха ваксина за прием през устата с вкус на кефир Здраве

В Русия изобретиха ваксина за прием през устата с вкус на кефир

Вкусният препарат на капсули е подходящ за деца и възрастни, ще се пие на 6 месеца

Здравето минава през корема Здраве

Здравето минава през корема

Висцералната терапия на проф. акад. Огулов пречиства блокажи и възстановява нормалната функция на вътрешните органи

Пламен Стефанов и Бети Бенчева: COCOSOLIS се роди с изгрева на слънцето Здраве

Пламен Стефанов и Бети Бенчева: COCOSOLIS се роди с изгрева на слънцето

Натуралната козметика на COCOSOLIS събужда сетивата и създава емоция от ползването й

Франк Медрано - бодибилдърът, който стана веган Здраве

Франк Медрано - бодибилдърът, който стана веган

„Мислех, че съм здрав и преди, но след като започнах растителната диета, започнах да се чувствам енергичен"

Да пуснем тока! Здраве

Да пуснем тока!

„Програма Нова клетка“ на Албина Фабиани, наричана още „българския биохакер“, прави чудеса със здравето

Пандемията от Covid-19 и корупцията на истинската наука (част втора) Здраве

Пандемията от Covid-19 и корупцията на истинската наука (част втора)

Progressive radio network громи фармацевтичните гиганти, съвременната медицина, медиите и задкулисните сделки на правителството на САЩ

Пандемията от Covid-19 и корупцията на истинската наука (част първа) Здраве

Пандемията от Covid-19 и корупцията на истинската наука (част първа)

Progressive radio network громи фармацевтичните гиганти, съвременната медицина, медиите и задкулисните сделки на правителството на САЩ