Подкрепете ни!
ЗдравеГанета Сагова / 21 декември 2020

Плазми на Кеше срещу вирусите

С тяхна помощ 90% от пациентите с корона се възстановяват от 3 до 7 дни, а 50% се подобряват до 48 часа, сочи доклад от Иран

Плазми на Кеше срещу вирусите
Преди месец и половина вирус събори мен и съпруга ми – температура, болки в гърлото, кашлица, безсилие, а един ден нямах обоняние. Дали беше COVID-19?  

Точно в този момент приятел на Списание 8, когото не познавах (и той не знаеше, че съм болна), ми прати по общ познат две малки шишенца с т.нар. антивирусна плазма. Мъжът, който донесе подаръка, обясни, че помага на човек да се справи с вирусите, като ги обезсилва и болният оздравява по-бързо. Също така дава енергия на клетките да се възстановят на сто процента. Той самият се отървал от хронична кашлица само с един прием на плазмена вода, което било цяло чудо.  Инструкцията му беше да  сложа шишенцата, без да ги отварям, в стъклена кана, без метал по нея, или буркан от 3 литра и след 6 часа да започна да пия от водата, да налагам лапи с плазмената вода там, където ме боли – на гърлото, гърдите, главата, и да правя инхалации.

Неведоми са пътищата
Тъй като вярвам, че няма нищо случайно, приех подаръка, прочетох повече за антивирусната плазма от сайта на производителя (plasma-science.bg) и включих този лек, сякаш дошъл от бъдещето, към древните бабини деветини, с които се лекувахме. Не след дълго бяхме напълно здрави, а тестът за коронавирус беше отрицателен.Кой е Мехран Кеше?

Изобретателят на плазмата е Мехран Таваколи Кеше, ирански ядрен физик. Завършил е лондонския колеж Queen Mary, като специализира в управлението на реакторните технологии, а след това започва да се занимава с различни изобретения. Бях чувала за него невероятни неща: как с лекота се справя с нелечими болести, работи върху телепортация, разработва космически кораби, алтернативни енергоизточници, че е активен хуманитарен деец. За съжаление, не успяхме да се срещнем с Кеше при посещението му в България преди 5 г., нито да го посетим и в Милано, където живееше. Някак се разминахме, а и срещите с него се случват трудно, тъй като има няколко опита за убийството му.

Изобретателят е и доста ексцентричен, поради което е обект на критики и дори присмехулни нападки от журналисти и учени, които не приемат разработките му и го наричат „Остап Бендер“. В същото време обаче резултати от дейността му, описани детайлно в доклади, както и работата му с правителствата на Китай, Иран, Япония по стратегически проекти, показват, че той по-скоро е гений, когото трябва да слушаме, отколкото луд за връзване. Особено когато става дума за спасяване на човешки животи.Кеше дарява знанието

И така, здрава и любопитна, успявам най-после да се срещна с Петър Йовчев и Светослав Симеонов, създатели на „Плазма Сайънс“, фирмата - производител на плазмата на Кеше. От тях разбирам, че Фондация „Кеше“ дава знанието за плазмената наука напълно свободно и безплатно и всеки, който желае и се обучи. „Колкото повече такива продукти има по света, толкова по-добре. Така ще можем да се справим с коронавируса и много други болести“ - казва напълно сериозен Петър. 

Революция в медицината?
Ядреният физик предлага революционен подход в борбата с пандемията, който се базира на различен поглед върху света. Кеше разглежда всичко, което ни заобикаля, като съвкупност от енергийни полета, които си взаимодействат, като се привличат и отблъскват. Вирусът е един такъв енергиен пакет, който се прикрепя към клетка и поема нейната енергия, което води до смъртта й и до здравословни проблеми. Различните вируси (или мутации на един вирус) се привличат от полетата на различни органи в човешкото тяло – бял дроб, стомах и т. н., защото имат нужда от точно тези енергии.

Мехран Кеше открива начин, по който да събере определени свободно течащи полета от околната среда и да създаде субстанция – GANS (Gas to Nano of Solid), която има сходни качества с полетата на органите, така че да подлъже вирусния пакет да се насочи към нея. Тази субстанция ученият нарича още плазма, макар че не е точно плазмата, описана във физиката.Ядреният инженер знае също така, че плазмата с по-голяма енергия винаги захранва по-малката, към която е привлечена.  Ето защо той създава плазма с по-слаба енергия, така, когато е в близост до полето на вируса, той ще отдава енергия, за да изравни двете полета. С две думи, антивирусната плазма GANS обезсилва вирусите. Когато човек пие плазмена вода, след време я изхвърля заедно с енергията на вируса с урината и потта.

Кеше уточнява, че този метод не убива вирусите, тъй като плазмата никога не се унищожава, но това е добре, тъй като ако в тялото ни се запази плазмата на вируса, но със слаба, безобидна енергия, тя ще научи тялото ни да се пази и ще действа като ваксина. 


Иранското проучване
Ето че стигнахме до най-интересната част – как действа т.нар. антивирусна плазма GANS и GANS2 (разработена за мутациите на вируса). В доклад от 1 юни 2020 г. Мехран Кеше, д-р Али Асгхар Бехнам Ниа, супервайзор от Иранския национален университет по отбрана, и д-р Реза Асади, лекуващ лекар, описват подробно как  са прилагали плазмата в битката с коронавируса в Иран. (Виж https://tinyurl.com/y29e5jx7)

По причини, които или са неизвестни, или не са публични
, Иран е една от държавите с най-много заболели още в началото на пандемията и с висок процент на смъртност. Иран е родината на Кеше (а според някои историци може би и наша прародина).

Екипът от лекари, които са прилагали  лечение с плазма в страната според доклада, е: д-р Реза Асади (ръководител на екипа на лекарите, които използват плазма в борбата с коронавируса), д-р Фармарц Барарпур, д-р Гасам Раис Акбари (началник на спешното отделение на болница Mahallat), д-р Сайда Санджарян, д-р Парасту Голшири, д-р Ахмадреза Нахост, д-р Азар Буджаран-Гоми и д-р Парвиз Рашванд. Проектът на Кеше е реализиран с подкрепата на Националния университет по отбрана на Иран.

По-голямата част от пациентите се възстановяват у дома, тъй като в болниците е нямало достатъчно легла за настаняване. Хората са получавали съвети какво да правят он-лайн, като първоначално са общували с екипа на д-р Асади. В определени дни лекарят лично е отговарял на над 600 пациенти. В подкрепа на болните в Иран е имало доброволци, които са доставяли готова плазмена вода – т. нар. „Чаша на живота“, до домовете на нуждаещите се, за да не се губи време.

Резултатите, описани в доклада, сочат, че 90% от болните са постигнали пълно възстановяване от 3 до 7 дни, над 50% са имали подобрение още в първите 48 часа, а някои пациенти с COVID-19 са се почувствали по-добре още след 3-6 ч. след прилагане на лечението с GANS.

Как са ползвали плазмената вода? Пациентите са били инструктирани да пият вода – половината, заредена с Anti-virus и  Anti-virus2 GANS (по 100 мл на всеки час); да правят инхалации (3 пъти по 10-15 минути); да пръскат спрей с плазмена вода (с GANS) в зоната около главата и диафрагмата; да слагат лапи (компреси) върху засегнатите зони: при болки в гърдите и гърба с вода от GANS, а при болки от ребрата до глезените – с вода с Anti-virus 2 GANS. При загуба на обоняние се поставя компрес с плазмена вода (GANS) по 15 мин. на всеки час върху челото. Важно e също така да има добра дезинфекция – отново с плазмена вода.

Петър Йовчев и Светослав Симеонов, създатели на „Плазма Сайънс“, фирмата - про-
изводител на плазмата на Кеше. Те уточняват, че техните продукти хармонизират
околната среда. Те не са медицински изделия и не отменят лекарската грижа.Петър Йовчев и Светослав Симеонов,
създатели на „Плазма Сайънс“, фирмата - про-
изводител на плазмата на Кеше.
Те уточняват, че техните продукти хармонизират
околната среда. Те не са медицински изделия и не отменят лекарската грижа.

Според производителите на плазмата в България
двете шишенца могат да се ползват и заедно, като се поставят до или в стъклен съд с вода, която се зарежда по този начин. Нужни са 6 часа, за да се създаде плазмена вода. След това, като се ползва, само се долива съдът с вода.  

Използването на плазмена вода не е лекарство и не заменя лекарския контрол, но може да помогне много в борбата с този тежък вирус, казва Петър Йовчев. Екипът на „Плазма Сайънс“ е готов да съдейства с плазма и с подробна информация на всеки лекарски екип от ковид отделения, готов да включи плазмената вода, за да се ускори лечението.

АНТИВИРУС ЗА ПРЕВЕНЦИЯ
Plasma Science Anti-virus GANS служи и за превенция срещу коронавируси. Той носи полета на важни минерали за тялото като желязо, калций, магнезий, силиций, фосфор, натрий. Полезен е при хора с респираторни проблеми. Може да се използва за намаляване на различни видове болка. Полезен е за мозъка и ендокринната система. Плазмите Anti-virus GANS и Anti-virus2 GANS могат да се ползват практически цял живот.

КАК СЕ ПРОМЕНЯ ЕНЕРГЕТИКАТА

Фиг. 1 Аурата е синьо-зелена, с размер 50 см, показва силен дисбаланс в ин и ян енергиите.
Две чакри - Муладхара и Анахата, са потъмнели.Фиг. 2 След прием на плазмена вода - около 200 мл, аурата стана 60 см - ясна, светла, ярко синя. Появи се прекрасна синьо-индигова шапка около главата (енергийната защита). Чакрите сe изчистиха и са с правилни форма и цвят.  Замерването е извършено в Аура център "Лотус".

ОТЗИВИ


Д. Тенев: Кашлицата спря

Повече от 8 месеца имах хронична кашлица, която се появи миналата година след преболедуване на остър бронхит. Една сутрин ми предложиха чаша вода с „Анти-вирус“. Кашлицата спря веднага. Не можех да повярвам. Следващите дни се появи отново и си взех „Анти-вирус“. Използвам го повече от месец. Нямам кашлица и никакви симптоми на настинка. Взех антивирус и на майка си. Тя се оплакваше от високо кръвно, като се събуди. Вече трета седмица няма проблем.И. Димитрова: Сложи край на главоболието

Моят проблем беше ужасно главоболие почти всеки ден плюс болки във врата. Преди два месеца започнах приема на вода „Анти-вирус“ и „Магнезиум“ и около 2 седмици по-късно осъзнах, че не съм пила хапчета, защото болката я нямаше.Т. Славова: Синът ми вече няма астма

От февруари цялото ми семейство използваме „Анти-вирус“ и „Минералиум“. Малкият ми син е с астма. Започна да пие вода „Анти-вирус“, прави и инхалации. Преди беше на помпа сутрин и вечер и често на вентолин. От февруари спряхме помпата и нито веднъж не сме използвали вентолин. Оттогава нито един от нас не е боледувал.С. Върбанова: Вече нямам екстрасистули

Имах проблеми със сърцето, екстрасистули. Предписаха ми магнезий, но нямаше добър ефект. Тогава научих за „Плазма Сайънс“. От начало бях скептична, но направих каквото ми казаха и от както пия водата, която преструктурирам с наномагнезий, всичките ми проблеми изчезнаха.
*Отзивите са от plasma-science.bg със съкращения

Още информация можете да научите на:
facebook.com/plasmatech

Увеличение на пациентите с диабет след прекаран COVID-19 Здраве

Увеличение на пациентите с диабет след прекаран COVID-19

При хоспитализираните с хипергликемия се наблюдават анормални хормонални нива

Сорос и Бил Гейтс купуват компания за бързи тестове за Covid Здраве

Сорос и Бил Гейтс купуват компания за бързи тестове за Covid

Според Forbеs инвестицията е за 41 милиона долара

Антителата след COVID-19 остават поне девет месеца след инфекцията Здраве

Антителата след COVID-19 остават поне девет месеца след инфекцията

Изследване сочи, че силата на имунния отговор не зависи от симптомите и тежестта на болестта

Някои етични съображения, свързани с масовото ваксиниране против COVID-19 - част II Здраве

Някои етични съображения, свързани с масовото ваксиниране против COVID-19 - част II

Учени от различни страни: Трупат се тревожни въпроси без отговор

Как да избегнем бърнаут, когато се грижим за роднина с деменция Здраве

Как да избегнем бърнаут, когато се грижим за роднина с деменция

Запазете любовта, намерете време за почивка, помнете че всички стареем

Някои етични съображения, свързани с масовото ваксиниране против COVID-19 - част I Здраве

Някои етични съображения, свързани с масовото ваксиниране против COVID-19 - част I

Учени от различни страни: Трупат се тревожни въпроси без отговор

Хората ще живеят по 130 г. още през този век Здраве

Хората ще живеят по 130 г. още през този век

Учени прогнозират, че 44% от нас имат шанс да празнуват 128-и рожден ден

Как да възстановим обонянието след загубата му? Здраве

Как да възстановим обонянието след загубата му?

Ако страдате от аносмия или паросмия и решите да тренирате обонянието си, е важно да бъдете постоянни и дисциплинирани

Делта щамът – по-заразен, но не по-вирулентен Здраве

Делта щамът – по-заразен, но не по-вирулентен

Daily Telegraph: Няма доказателства, че младите хора трябва да се ваксинират

Тя почина на 107 г., прекара и испанския грип, и COVID-19 Здраве

Тя почина на 107 г., прекара и испанския грип, и COVID-19

Вторият си брак сключва на 81 г., на 88 се записва да учи цифрова фотография

Пет предупредителни знака на алкохолната деменция Здраве

Пет предупредителни знака на алкохолната деменция

Злоупотребата със спиртни напитки уврежда мозъка безвъзвратно

Мистерия около дългия COVID Здраве

Мистерия около дългия COVID

30% от преболедувалите имат оплаквания 45 седмици след диагнозата

Тези деца не играят и им е трудно да се усмихват, те чакат нашата помощ Здраве

Тези деца не играят и им е трудно да се усмихват, те чакат нашата помощ

Петиция събира подписи за спешното изграждане на Национален център за детско здраве

Само 15 с положителен тест след масови прояви с 60 000 души в Англия Здраве

Само 15 с положителен тест след масови прояви с 60 000 души в Англия

FDA одобри лекарство против Covid-19 за спешна употреба. Професор: Не демонизирайте неваксинираните!

Пролетни алергии: Дишайте свободно и се наслаждавайте на обновяването на живота Здраве

Пролетни алергии: Дишайте свободно и се наслаждавайте на обновяването на живота

Превенция и лечение на симптомите с помощта на етерични масла

Отровни ли са дрехите ни? Здраве

Отровни ли са дрехите ни?

Шест опасни химикала, които могат да навредят сериозно на здравето ни