Подкрепете ни!




COVID-192 февруари 2021

Д-р Меркола: Информирайте се, преди да се ваксинирате!

Бъдете смели. Ще ви критикуват, че сте посмели да говорите за „другата страна“ на историята с ваксината

Д-р Меркола: Информирайте се, преди да се ваксинирате!


На официалния си сайт mercola.com  д-р Джоузеф Меркола* публикува обширна тревожна статия, изпъстрена с препратки към мнения на други лекари и учени от различни сектори, с която за пореден път алармира обществеността: всеки да се информира подробно преди да вземе решение дали да се ваксинира или не срещу коронавирус. Аргументите „против" и реалните опасности са изредени подробно. Дадени са и примери със случаи с публични личности, починали от странични реакции след ваксиниране срещу коронавирус, но това не е споменато от медиите в информацията за смъртта им. Според Меркола щетите, които се нанасят на населението с неизследваните до край ваксини, скалъпени набързо, са много повече от ползите.

„Ваксината COVID-19 наистина не е ваксина в медицинския смисъл на това определение. Това не подобрява имунния ви отговор към инфекцията, нито ви предпазва от риска да получите инфекцията. Това наистина е експериментална генна терапия, която може преждевременно да убие много хора и да деактивира експоненциално повече", пише Меркола. А съветите му, въпреки че са насочени към хората в Америка, звучат повече от актуално за всяка точка от планетата.
Д-р Меркола цитира скандалната д-р Джуди А. Миковиц (позната на аудиторията от документалния филм Plandemic), чиито книги били изкупени и складирани от Amazon, за да нямат хората достъп до тях. Според Миковиц: „Всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон, хронична лаймска болест, всеки с придобита имунна недостатъчност от патогени и токсини от околната среда - това са хората, които ще бъдат убити от тази ваксина".
Меркола препоръчва всички, които се интересуват, да посетят уебсайта на благотворителната организация с нестопанска цел  -  Национален информационен център за ваксини (NVIC).

„С цялата несигурност, свързана с безопасността и ефикасността на ваксините, е изключително важно да защитите правото си да правите независими здравни избори и да упражнявате доброволно информирано съгласие за ваксинация. Спешно е всички трябва да се изправят и да се борят, за да разширят защитата на информираното съгласие за ваксини в държавното законодателство в областта на общественото здраве и заетостта. Най-добрият начин да направите това е да се свържете лично с вашите щатски законодатели и да образовате лидерите във вашата общност", пише Меркола.

Мислете глобално, действайте локално

Изключително важно е ВСЕКИ да се включи сега в отстояването на законното си право да направи доброволен избор за ваксиниране в Америка. Този избор е застрашен от лобисти, представляващи фармацевтични компании, медицински търговски асоциации и служители в областта на общественото здравеопазване, които се опитват да убедят законодателите да премахнат всички освобождавания от ваксини от законите за общественото здраве.

Споделете вашата история с медиите и хората, които познавате

Ако вие или член на семейството сте претърпели сериозна странична реакция след ваксинирането, нараняване, увреждане или смърт, моля, говорете за това. Ако не споделяме информация и опит помежду си, всички се чувстват сами и се страхуват да говорят. Напишете писмо до редактора, ако имате различна гледна точка за историята на ваксината, която се появява във вашия местен вестник. Обадете се в радио токшоу, което представя само едната страна на историята на ваксината.

Трябва да бъдете смели, защото може да бъдете силно критикувани, че смеете да говорите за „другата страна“ на историята с ваксината. Бъдете готови за това и имайте смелостта да не отстъпвате. Само чрез споделяне на нашата перспектива и това, което знаем, че е вярно за ваксинацията, публичният разговор за ваксинацията ще се отвори, така че хората да не се страхуват да говорят за това.
Не можем да позволим на фармацевтичните компании и медицински търговски асоциации, финансирани от фармацевтични компании или служители в областта на общественото здравеопазване, насърчаващи принудителната употреба на нарастващ списък с ваксини, да доминират в разговора за ваксинацията.
Ваксината, причиняваща смърт, не може да бъде пометена под килима и да се третира само като „статистически приемлива съпътстваща вреда" на националните универсални задължителни политики за ваксинация, които излагат твърде много хора на риск от нараняване, увреждане и смърт. Не бива да се отнасяме към хората като към морски свинчета.
--------------------------
*д-р Джоузеф Меркола е специалист по остеопатична медицина, лекувал е хиляди пациенти в продължение на повече от 20 години. В първите години на медицинската си практика лекува с конвенционални лекарства, отпускани с рецепта - както той сам споделя - на практика се превърнал в платен пропагандатор на фармацевтични компании. След разочарованието си от конвенционалния модел в своята практика, той избира естествената медицина и холистичните подходи. Основава The Natural Health Center. През 1997 г. създава уебсайта Mercola.com, за да сподели собствения си здравен опит и да разпространи вестта за естествените начини за постигане на оптимално здраве. Mercola.com сега е най-посещаваният уебсайт за естествено здраве със средно 14 милиона посетители месечно и с над един милион абонати. mercola.com е един от малкото източници, които смело представят „другата гледна точка" по отношение на ваксините. 
Справка
В САЩ към 22 януари са докладвани 329 смъртни случая (подгрупа от общо 9845 нежелани събития) в Центровете за контрол и профилактика на заболяванията (CDC) и включени в Системата за докладване на нежелани последствия (VAERS) след ваксинации срещу COVID-19. Американските доклади, представени на VAERS,  изискват допълнително проучване, преди да може да се направи потвърждение, че нежеланото събитие е свързано с ваксина.
Докладите, подадени на уебсайта на VAERS между 14 декември 2020 г. и 22 януари, описват резултатите, вариращи от „пяна по устата“ до „масивни инфаркти“ и „невъзстановяване“.
285 от починалите са американци, а 44 са жители на други страни. Средната възраст, на тези, които са си отишли след ваксинация, е 76,5 години.
Според Washington Post към 29 януари 22 милиона души в САЩ са получили една или и двете дози ваксина срещу COVID. Досега само ваксините Pfizer и Moderna са получили разрешение за спешна употреба в САЩ от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA). Според собственото определение на FDA, ваксините все още се считат за експериментални, докато не бъдат напълно лицензирани.

Източник

Още по темата:

БАДЖ: Прокуратурата да се самосезира за насаждане на страх COVID-19

БАДЖ: Прокуратурата да се самосезира за насаждане на страх

Целта е да оправдаят 570 милиона лева за тестове и ваксини, обясняват от алианса

Австралийци, пострадали от ваксините, подадоха колективен иск срещу правителството COVID-19

Австралийци, пострадали от ваксините, подадоха колективен иск срещу правителството

До 12 април са подадени 3501 заявления за обезщетения, изплатени са 7,3 млн. долара по 137 жалби

Белгийски лобист съди Урсула фон дер Лайен заради чата с шефа на Pfizer COVID-19

Белгийски лобист съди Урсула фон дер Лайен заради чата с шефа на Pfizer

Фредерик Балдан твърди, че двамата лично уредили удължаване на договора за доставка на ваксини за 1,8 млрд. долара

Нова версия за източника на Covid-19: продажба на заразени енотовидни кучета COVID-19

Нова версия за източника на Covid-19: продажба на заразени енотовидни кучета

Все повече са проучванията, сочещи към Ухан - и към пазара, и към лабораторията

Вече официално бе заявена версията за лабораторно изтичане на COVID-19 COVID-19

Вече официално бе заявена версията за лабораторно изтичане на COVID-19

Официалните институции в САЩ се разделят на два лагера относно произхода му

Проектозакон забранява всякакви иРНК ваксини в Айдахо COVID-19

Проектозакон забранява всякакви иРНК ваксини в Айдахо

Предвижда се глоба и затвор за нарушение на забраната

Кардиолог иска спешно разследване на внезапните смъртни случаи в Австралия COVID-19

Кардиолог иска спешно разследване на внезапните смъртни случаи в Австралия

Д-р Питър Маккълоу иска да се знаят причите за „синдрома на внезапната смърт" след ваксина срещу COVID-19

В морски организми откриха вещества, лекуващи COVID-19 COVID-19

В морски организми откриха вещества, лекуващи COVID-19

Природата дава изобилие от естествени лекове

Подхранват ли ваксините нови варианти на COVID? COVID-19

Подхранват ли ваксините нови варианти на COVID?

Уолстрийт Джърнъл: Вирусът изглежда се развива по начини, които избягват имунитета

Изобретателят на оригиналната технология за иРНК подарява книгата си до 25 декември COVID-19

Изобретателят на оригиналната технология за иРНК подарява книгата си до 25 декември

Д-р Робърт Малоун изследва връзките между фармацевтиката, правителството и медиите и дава възможности за решение

Прокуратурата отхвърли обвинения срещу доц. Мангъров COVID-19

Прокуратурата отхвърли обвинения срещу доц. Мангъров

Порокурор К.Сулев: Липсват каквито и да било данни от МЗ за смъртността при ваксинираните

Забравяме ли повече след прекаран COVID? COVID-19

Забравяме ли повече след прекаран COVID?

Добрата новина е, че паметта се възстановява с времето

Протести в Китай заради драконовските мерки срещу Covid-19 COVID-19

Протести в Китай заради драконовските мерки срещу Covid-19

Кореспондент на Файненшъл Таймс разказва за пребиваването си в карантинен лагер

FDA е заблудила обществеността относно ивермектина и трябва да носи отговорност в съда COVID-19

FDA е заблудила обществеността относно ивермектина и трябва да носи отговорност в съда

Асоциацията на американските лекари и хирурзи в защита на отхвърленото евтино лекарство

COVID-19 активира същото мозъчно възпаление, както при болестта на Паркинсон COVID-19

COVID-19 активира същото мозъчно възпаление, както при болестта на Паркинсон

Може да липсват външни симптоми в продължение на много години, казват учените