Подкрепете ни!
ЗдравеИван Тодоров / 02 април 2021

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

Водата, заредена с GANS anti-virus, стартира в организма процеси на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

В края на 2020 г. ви разказахме за антивирусната плазма, създадена от изобретателя Мехран Кеше, прилагана в Иран в борбата срещу COVID-19, която вече се използва и у нас.  Ядреният физик Кеше смята, че всичко, което ни заобикаля, са енергийни полета, които си взаимодействат, а вирусите се привличат от енергиите на различните органи в тялото. Мехран Кеше успява да създаде субстанция, която нарича плазма (тя е различна от плазмата във физиката), със сходни качества на полетата на органите. Тъй като в природата по-голямата енергия захранва поле с по-малка, плазмата на Кеше е с по-ниска енергия от тази на вируса, за да го обезсили. Така болестта си отива бързо. Ако пък здрав човек приема редовно вода, заредена с тази плазма, тогава тя предпазва организма от заразата. (Виж брой 12/2020)

Зареждането на вода става, като шишенцата с плазма Аnti-virus се поставят до стъклен съд с вода или директно в него, без да се отварят. След 6 ч. водата вече е лековита. След това само се долива. Ако човек е болен, трябва да налага кърпички с плазмена вода върху гърдите и главата и да прави инхалации. Според доклад от Иран 90% от пациентите се възстановяват от 3 до 7 дни, а 50% се подобряват до 48 часа.

Но как работи това ново откритие? Как променя структурата на водата и на кръвта при хора, които пият плазмена вода? Помолихме Иван Тодоров, оператор по сложни информационни системи и приятел на Списание 8, да анализира промените чрез наблюдение с тъмнополеви микроскоп.

Когато преди дни направихме микроскопско заснемане на вода, заредена с продуктите на Plasma Science - Plasma Science Pulvex, Mineralium и Anti-virus, (успешни в борбата с COVID-19), наблюдавайки изображенията, възникна естествено въпросът – „Какво всъщност означава това?“. Затова сметнах за уместно да дам някои разяснения. От многогодишните ми изследвания на водата съм стигнал до няколко категорични извода – водата има памет за всяко съприкосновение на човека с нея, за всяко събитие, на което е свидетел, и за всяко вещество, докоснало нейната повърхност. Нещо повече, тя може да покаже чрез образи и картини каква е същностната природа на веществото, с което е влязла в съприкосновение. Ще дам пример.

ПЛАЗМАТА АКТИВИРА ВОДАТА
Pulvex GANS (друг продукт на фирмата Plasma Science) е изработен въз основа на пчелен прашец, който съдържа множество полезни за човека микро- и макроелементи. Пчелите внимателно и търпеливо събират цветния прашец, като отлично знаят при кой цвят да отидат в най-подходящото за събиране време. Старателно складират на задните си крачка прашеца, докато достигне определено тегло, след което бързо го транспортират до кошера, за да бъде преработен в така обичания от всички нас медец…
И ако погледнем снимката на вода, заредена с Pulvex GANS, заснета под микроскоп (Виж илюстрации 1 и 2), ще видим... как пчелите обикалят от цвят на цвят. Изумително, нали?

Пчелите обикалят цвят след цвят.1 - Пчелите обикалят цвят след цвят.
За да съберат цветен прашец!2 - За да съберат цветен прашец!

Прелюбопитни са и фотографиите на вода, заредена с плазмите на Кеше GANS Anti-virus 1 и 2. (Водата се зарежда, като шишенцата с продуктите се поставят до или в съд с вода, без съдържанието да се изсипва! - бел. ред.)

Снимките на контролната проба - вода от извор №1, Горна баня (илюстрации 3 и 4), показват умерени включвания и загатнати флорални кристализации, които са типични за повечето изворни води в България.

3 - Контрола3 - Контрола
4 - Контрола4 - Контрола

Трите проби, заредени с GANS Anti-virus 1; Anti-virus 2 поотделно и заедно, показаха интересна картина (Виж снимки 5-8).
5 - Anti-virus 15 - Anti-virus 1
6 - Anti-virus 16 - Anti-virus 1
7 - Anti-virus 27 - Anti-virus 2
8 - Anti-virus 1 и 2 заедно8 - Anti-virus 1 и 2 заедно

Както се вижда от фотографиите, информацията и енергията, които се съдържат в плазмата на двата продукта, променят структурата на водата радикално в положителна посока. Активизират всички минерали, включени по естествен път в нея, и придават на заредената вода принципно нови качества. При това двата продукта заедно показват формирането на мощни полеви информационни и енергийни структури, които могат да имат силно и бързо положително въздействие върху човешкия организъм.

Тялото ни е съставено над 70% от вода. Затова преносът на хармоничната информация и силна енергия в него е в състояние за броени минути да промени общото му здравословно състояние към по-добро.

КРЪВТА СЕ ПРОМЕНЯ
Точно това показа и наблюдението на капка жива кръв при 7 души доброволци 20 минути след приема на чаша вода, заредена с Anti-virus 1 и 2. При всички настъпи осезаема и видима промяна – изчезнаха тромбоцитни и еритроцитни агрегации, силно намаляха кръвните клетки с деформирани мембрани, подобри се подвижността (реологията) и виталността на наблюдаваните клетки. Видно бе и активното отделяне на отработени вещества и токсини в кръвната плазма, което е доказателство за мощно активиране на процес на очистване на организма от токсини.

От опит мога да споделя, че не са никак много продуктите в нашия свят, които могат да провокират толкова бърз и динамичен процес на промяна в общото състояние на кръвта у човека. А там, където има хармония, има и добро здраве. Просто защото с помощта на подобни продукти човешкият организъм получава възможността добре да се храни и добре да се чисти на клетъчно ниво. В него се активират всички микро- и макроелементи, метали и минерали, което дава възможност на тялото да рестартира процесите на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление. По този начин ние можем да се освободим от редица неразположения по най-естествения за нас начин – чрез качествена информация и силна енергия, доставени чрез заредената вода до всяка клетка в нашето тяло.

Методът на оксидологията (наблюдение под микроскоп на жива кръв) позволява да се направят определени заключения за общото състояние на човешкия организъм в съответствие с качеството на наблюдаваните кръвни клетки, реологията на кръвта и включванията в кръвната плазма.

снимка 10снимка 10
Снимка 11Снимка 11
Снимка 12Снимка 12
Снимка 13Снимка 13
Снимка 14Снимка 14

На снимки 10 и 11 се виждат тромбоцитни и еритроцитни агрегации в началната фаза на изследването при доброволец 2. Снимка 12 - 20 минути след изпиване на 250 мл вода, заредена с антивирусна плазма,  агрегациите ги няма вече.

Контролната снимка 13 на доброволец 4 показва, че той е в добро общо състояние. От снимка 14, направена 20 минути след изпиване на 250 мл заредена вода, се вижда как се активират процеси на чистене на организма.Иван Тодоров завършва виетнамска филология, източни езици и култури в Петербургския държавен университет, Русия. Бил е кореспондент на Българската телеграфна агенция в Югоизточна Азия. Специалист е в областта на сложните информационни системи. Занимава се с практическа радиестезия и геопатология.  

plasma-science.bg
За Anti-virus: plasma-science.bg/what-is-antivirus
За Pulvex: plasma-science.bg/what-is-pulvex
facebook.com/plasmatech

Още по темата:

Мистерия около дългия COVID Здраве

Мистерия около дългия COVID

30% от преболедувалите имат оплаквания 45 седмици след диагнозата

Тези деца не играят и им е трудно да се усмихват, те чакат нашата помощ Здраве

Тези деца не играят и им е трудно да се усмихват, те чакат нашата помощ

Петиция събира подписи за спешното изграждане на Национален център за детско здраве

Само 15 с положителен тест след масови прояви с 60 000 души в Англия Здраве

Само 15 с положителен тест след масови прояви с 60 000 души в Англия

FDA одобри лекарство против Covid-19 за спешна употреба. Професор: Не демонизирайте неваксинираните!

Пролетни алергии: Дишайте свободно и се наслаждавайте на обновяването на живота Здраве

Пролетни алергии: Дишайте свободно и се наслаждавайте на обновяването на живота

Превенция и лечение на симптомите с помощта на етерични масла

Отровни ли са дрехите ни? Здраве

Отровни ли са дрехите ни?

Шест опасни химикала, които могат да навредят сериозно на здравето ни

Илон Мъск: Имам синдром на Аспергер Здраве

Илон Мъск: Имам синдром на Аспергер

Американски лекари обясняват какво означава това

Учени: Кефирът може да спре цитокиновата буря Здраве

Учени: Кефирът може да спре цитокиновата буря

Пробиотични молекули помагат на клетките „воини" да разпознаят лесно „врага"

Пролетна детоксикация с ароматерапия Здраве

Пролетна детоксикация с ароматерапия

Практични съвети за пречистване на организма с етерични масла

Новите Pro Climate продукти с грижа за хората и околната среда Здраве

Новите Pro Climate продукти с грижа за хората и околната среда

Да се грижиш за природата не е само да изхвърляш отпадъците на правилното място

Защо грижата за кожата е важна? Здраве

Защо грижата за кожата е важна?

Превенцията на несъвършенства като фини линии и бръчки е по-лесна, отколкото борбата с тях

5-минутни микронавици за по-добро здраве Здраве

5-минутни микронавици за по-добро здраве

Изберете различно начало на деня си

Тази събота, 17 април, е Световният Ден на Хемофилията Здраве

Тази събота, 17 април, е Световният Ден на Хемофилията

Облечете се в червено и изпратете снимката си. Така ще изразите подкрепата си към хората с хемофилия.

Предлагат пауза за ваксината срещу Covid-19 на Johnson&Johnson Здраве

Предлагат пауза за ваксината срещу Covid-19 на Johnson&Johnson

Препоръчаха на американците да ползват ваксините на Moderna и на Pfizer

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве Здраве

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве

34% са развили психиатрични или неврологични диагнози след шест месеца

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“ Здраве

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“

Национална информационна кампания по повод Световния Ден на Хемофилията - 17 април

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека Здраве

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека

Привилегиите на „зеления паспорт" са медицински апартейд, казват недоволните