Подкрепете ни!
Настрой подсъзнанието си за изобилие

Настрой подсъзнанието си за изобилие

Цена: 35.00 лв.

Купи

С техники за емоционална свобода

Възможно ли е изобилието да е нагласа и начин на мислене? Имате ли вътрешни ограничения и неосъзната лоялност към предишните поколения, които ви задържат в статуквото? Какво можете да направите, за да разчупите остарели модели на поведение с помощта на нов революционен метод, който променя запаметеното от мозъка, какъвто е ТЕС (Техники за емоционална свобода)?

Тази книга е за изобилието във всички негови измерения – взаимоотношения, самоувереност, щастие и успех, финансово и лично благополучие. Ирена ще ви помогне да заявявате себе си уверено и да смените нагласите си по отношение на изобилието и да спрете да се само-саботирате. Когато паднат вътрешните ви бариери, вие ще се осмелите да поискате цялото изобилие, което вселената има за вас.

Най-ценното в книгата са специално разработените ТЕС практики, с помощта на които ще промените остарелите модели, които несъзнателно носите в себе си. Потупването ще пренастрои подсъзнанието ви за нови начини на мислене и действия, които са в синхрон с желанието ви да живеете пълноценно и щастливо.
  • Как да имате повече изобилие в живота си;
  • Как да използвате подсъзнанието си за привличане на изобилие;
  • Как да заявите себе си по-самоуверено;
  • Как да спрете да отлагате щастието си;
  • Представяте ли си какво би било, ако можете да имате всичко, което поискате, в която и да е област.
Ирена Рельовска Бартън е международен Мастър-преподавател и практик по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и БАРЕП, единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. През 2014 г. основава българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), сдружение с цел популяризиране на енергийната психология, и въвежда метода Пренареждане на Матрицата в България като кани създателят му ТЕС Мастър Карл Досън за обучения. Тя е автор на новоиздадената книга „Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС“ (Техники за емоционална свобода). Член e на най-голямата професионална организация в света по ТЕС EFT International, чийто богат организационен опит прилага в създаването на БАРЕП.

Организира живи демонстрации и събития, публикува статии и видеа, така че енергийната психология да стигне до повече хора. От 2017 г. Ирена живее и преподава във Великобритания. Там е доброволец в благотворителни организации, подкрепящи обгрижващите членове на семейства. В България преподава веднъж годишно ТЕС и Пренареждане на Матрицата, а всеки четвъртък води Facebook Live с лекции и ТЕС-практики.