Подкрепете ни!
Рак на гърдата: Успешните атернативни лечения

Рак на гърдата: Успешните атернативни лечения

Цена: 15.00 лв.

Купи

Имате рак!
Шок. Тези думи преобръщат живота ви. Някои хора се мобилизират, правят си строга програма за действие и без да се бавят, започват да я изпълняват.  Тези хора, стига да не направят груби грешки в програмата си, често побеждават болестта.

Повечето обаче не могат да се съвземат от шока. Предават се на „съдбата”, оставят се на „грижите” на медицината и почти нищо не правят за самолечението си. Цялата информация, която стига до тях – за възможни лечения, лекарства, добавки, храни или билки – само ги обърква повече и повече.

„И какво да правя сега?”
Тази книга е за тях – които не знаят какво да правят. Тя ще е полезна и за знаещите какво да правят – Може да научат нещо допълнително или да се подсетят за нещо забравено.
Написах тази книга, за да може всеки да знае какво може и какво не може да му помогне, за да знаят хората, че има лечение, което всеки сам вкъщи може да приложи, че има надежда и смисъл да се бориш, да се промениш и да победиш болестта.

Книгата може да се използва за лечението на всякакви видове рак. Спрял съм се на рак на гърдата, защото имам достатъчно наблюдения върху пациентки с такава диагноза.

На много места в тази книга критикувам официалната медицина и лекарите, които я практикуват. Знам, че има много съвестни лекари, които искрено желаят да помагат. Ако не разбират в какво престъпление участват, нека си свалят капаците от очите. А тези, които проумеят ролята си, имат избор, да послушат съвестта си или не.

Изразявам огромното си уважение към лекарите, послушали съвестта си.  Информацията в тази книга дължим на тях и на учените, които се осмелиха да дадат гласност на откритията си въпреки огромен натиск върху тях.

Голяма част от книгите, на които се позовавам, вече е невъзможно да се намерят и купят. Част от тях са унищожени. Истината за лечението на рак са стрували кариерата, че и живота на много учени, лечители и автори. Аз съм вече на възраст, в която бъдещето не ме притеснява. Притеснявам се единствено от грешно тълкувание на съветите ми от някой болен.
Бъдете здрави!

Инж. Пламен Бенински