Подкрепете ни!
Самолечение през XXI век

Самолечение през XXI век

Цена: 12.00 лв.

Купи

Вашето здраве е Ваш проблем. Не е на лекарите, на „системата на здравеопазването”, не е на родителите Ви или децата Ви, независимо, че всички тях ги касае. Здравето Ви е ваше право. Ваша отговорност. Огледайте се – наоколо всички са болни, въпреки че посещават болници. Както е казал един велик френски лекар, проблемът на научната медицина, че не е достатъчно научна.

Практиката на лечителите показва, че отстраняването на паразитите от организма, както и гъбичките, води до голямо подобрение и често до пълно излекуване на болести, които медицината счита за нелечими. Логически и философски е непонятно как може да се твърди, че една болест е неизлечима, щом се признава, че не се знае какво я предизвиква.

Така че – медицина или здраве – изберете сами!
Вие решавате как и какво да направите за здравето си, аз мога само да Ви посъветвам според опита, които имам.

Всички книги за самолечение и други алтернативни методи за лечение са изпъстрени с повторения – не се лекувайте, консултирайте се с лекар. Дори в книгите на Петър Димков има съвети да се обърнете към лекар. Вярвате ли, че Димков е пращал хората на лекар? А, и още нещо - като напишеш „идете на лекар", сваляш отговорността от себе си.

Аз няма да бягам от тази отговорност - моите методи работят. Ако не Ви помогнат, или диагнозата Ви е грешна и непълна, или Вие неправилно изпълнявате нещо. Тогава ме потърсете, за да коригираме заедно грешката.

Инж. Пламен Бенински