Подкрепете ни!
Планетна смяна: Стадо слонове в хола, за коeто никой не говори

Всички обстоятелства, пораждащи страх, са духовни врати, през които можем да преминем заедно

Снимка: Wikimedia.org
Снимка: Wikimedia.org
Според някои езотерици днес, 11.11.2021 г. е безпрецедентно събитие в историята на Земята. "За първи път светлинните кодове на душата ще бъдат напълно и окончателно активирани. Същите, които са били деактивирани преди хиляди години."

Според тях с пристигането си на Новата земя, осъзнатите човешки същества ще възстановят това, което им е принадлежало само по себе си, а именно паметта за това кои сме ние и за какво сме дошли на Земята, както и способностите, които са ни присъщи.

"За хората, които са будни, възстановяването на тези спомени и способности е една благословия.
Мнозина копнеят за това от години. Онези, които все още са закотвени в старата енергия, могат изведнъж да се потопят в дълбок вътрешен хаос. За тези, които не намират смисъл и правилните възприятия, които не разбират процеса, това явление по скоро ще ги изплаши отколкото да окаже положителен ефект. След тази дата хората, които работят в услуга на Светлината, ще трябва да обединят усилията си, за да помогнат на другите да интегрират процеса 11/11 в себе си", припомнят на  страницата си във фейсбук  от "БиоНевроЕмоция-България". 


Това, което се случва с нас и със света около нас, във видимите и невидими пространства и енергии, които ни завихрят, е трудно за разбиране и осъзнаване. Природните катаклизми и промените в човешкия бит, характер и духовност често звучат нелогично и необяснимо. Езотериците, както и много други, имат своята концепция. И я отстояват с категоричността, присъща на дълготърсилите и осъзнати души. А дали е така? Представяме ви един текст на ръба на реалното и ирационалното, подписан  с псевдонима Open. Той е част от групата Openhand. Деветамата основатели се определят като линости с високо напреднало съзнание. Като възнесени майстори, работещи от по-високи измерения, за да подкрепят преминаването на човечеството в 5D. Според тях с постоянна медитация и дълбоко осъзнаване могат да се активират спящите честоти на душата и да се премине бързо през кармичната плътност. "Нашата работа закотвя и въплъщава тази енергия в еволюционна полза на хората, с които работим", казват деветимата от Openhand.

Информационното затъмнение и духовната нечувствителност си казват думата. За повечето неща, които се случват днес, или не се говори, или се съобщава хаотично, така че да не се види връзката между отделните събития, или хората са доста безчувствени към осъзнаването на тази материя.  Малцина си дават сметка за истинския обхват и величината на колосалните земни промени, които вече започнаха. Обръщам се поне към тези, които казват, че са в сферата на духовното: има стадо слонове в стаята, за което никой не говори: енергийното поле на Гая се измества силно, което ясно се вижда от нарастващия брой земетресения, вулкани и тайфуни и бури по земното кълбо. Знам, че темата не е духовно "секси", но е крайно време да преодолеем нежеланието да я признаем и да се заемем с този изключително належащ въпрос на нашето време.

Перфектната галактическа буря

Ние плаваме в перфектната буря от галактически, слънчеви и земни цикли на смяна на полюсите, които, когато приключат, няма да оставят камък върху камък на земята. Доказателствата от миналото са ясни и достъпни, въпреки че науката от векове се опитва целенасочено да ги замъгли и обясни по "научен" начин. Според науката настоящите сътресения в климата и по земната повърхност се свеждат до вредните емисии, процеса на добиване на полезни изкопаеми и са създадени от човека. Това е все едно да обвинявате мишката за огромната купчина слонска тор в хола си. Тъй като смяната сега се ускорява, през следващите години това стадо слонове ще направи Covid да изглежда като незначително неудобство.

Това, което ме притеснява най-много, е, че сме ужасно неподготвени за това. Особено в духовните кръгове трябва да има обединение и работа чрез вътрешното енергийно въздействие на това, което очевидно обзема цялата планета - чрез обработка на кармата при подобни ситуации от миналия живот и готовност смело да се подкрепяме един друг чрез бурния преход.

Можем да го направим. Тук има достатъчно души с опит от миналите си животи. Душите по цялата планета започват да разкриват своята прекрасна светлина. Трябва да насочим съществата си, да се отдадем с всичките си сили на процеса на противодействие и да помагаме. Да спрем да се фокусираме само върху ослепителното шоу на драмата в сенчестата част на информационното поле. Да прогледнем и да виждаме отвъд шарадата.

Галактическа супервълна и Меркаба

"Надписът на стената" е ясен: циклите на сближаване са пред нас. Споделял съм много пъти преди това, че неопровержимите доказателства сочат накъде се движим. Лично аз не се нуждая от науката, защото съм бил свидетел на пророчески видения за това, което предстои: познание за бъдещо приземяване, сега резониращо в сърцевината на моето същество. Знам, че точно затова се въплътих тук, за да споделя. И многото регресии от миналия живот, в които участвах, потвърждават това, през което душите са минали преди - преживяването на големия потоп на Атлантида преди около 12 000 години. Наближаваме отново този цикъл на завършване.

Защо тогава изглежда, че сякаш хората за глухи и слепи за това, което идва? Защо те още не са започнали да се подготвят? Знам, че много от тях са изпаднали в ступор и са в плен на страха, те само съзерцават. Това е добре, може да се очаква, НО, това, което знаем, е, че целият страх е мястото, където се идентифицираме с телесността на живота - и че сме духовни същества. Следователно ВСИЧКИ обстоятелства, пораждащи страх, са духовни врати, през които да се премине.

Има мощни процеси на духовна трансценденция, които ни отвеждат през тази вътрешна задействаща се плътност към светлината. По този начин ние пречистваме низшия Аз от цялата свиваща се карма. Така се отваряме във висшите чакри и формираме Меркаба - тяло от светлина, подготвящо ни за 5D Възнесение, екстатичното явление, което може да ни направи спасители на света.

Отключване на звездните врати на Гая

Съобщенията изобилстват. Във Великобритания това лято кръговете на житните култури ясно говореха за отключването на „Звездните врати“ на Гая. Знам, че това може да звучи твърде езотерично и прекалено „извън“ нашите разбирания за битие и съзнание, но е толкова лесно да се съпоставят фактите. Енергията на Гая се измества и това предизвиква увеличаващите са бури, земетресения и вулканични активности по цялата планета. Това се случва, когато магнитният щит на Земята е отслабен, когато се приближаваме към завършването на изместването на полюсите, очаквано в близко бъдеще.

Ясно е от енергийната работа, която много от осъзнатите хора неуморно вършат по цялата планета през последните десетилетия, че полето на Гая е целенасочено осуетено, блокирано и отслабено. Това е направено по много начини: целенасочено неправилно поставени мегалити, съвременна технология на ЕМП, Chemtrails и ГМО, но също така и електротехническата технология (EET), базирана на 4D ниво.
Полето се отваря на ключови места и това сега се усилва значително от понижаването на магнитния щит на Гая - той освобождава по-силни енергийни потоци, особено през тези отварящи се портали. 

DIVINICUS: възход на Божествения човек

Ако четете това, време е да се задълбочите в тази материя и да потърсите още информация, както и сродни души от клъстърите наоколо. Това е диалог, който трябва да започнем по-широко. Както са казали Хопи старейшините, единствените решения ще бъдат духовни. Всичко, на което сте свидетели, за което се борите и към което се стремите в 3D света, ще изчезне в близко бъдеще. Противопоставеното съзнание целенасочено отвлича вниманието от този факт, за да държи човешкия нос до сиренцето в капана. Има начин да се измъкнем от всичко това.

Става въпрос за преодоляване на физическото, за активирането на Меркаба и подготовката за Възнесение в 5D. Вие изграждате ДНК на новия 5D човек. Това е истинската съдба за следващата еволюция на човечеството, която тук, в Openhand наричаме DIVINICUS.

Това е красиво пътешествие, могъщо и преобръщащо, което не само ви подготвя за бъдещето, но е и най-устойчивият и находчив начин за преодоляване на настоящето. Хората, предприели това пътуване, са все още твърде малко. В някои духовни среди, да, някои са стигнали до "базовия лагер на Еверест" с преживявания на Истинския Аз и понякога Самадхи. Но това е само началото на пътуването. Сега е моментът да започнем истинското изкачване - мъчително вътрешно опознаване до най-малкия детайл и добиване на мощ, за отърсване от слоевете на ежедневието и възстановяване на погребаните фрагменти на душата - особено в отношенията - в детайлите на битието.

Молитва за нашето време

Духовната практика трябва да е с приоритет. Тя трябва да е това, което движи деня и нощта ви, а не нещо, което правите, когато и ако имате време за него. Времето изтича! Да се ​​съберем във взаимно подкрепящи се групи е от първостепенно значение. Отраженията, които получаваме в мейнстрийма, не са нищо повече от пропагандата на мястото, към което искат да насочат вниманието ни - диаметрално противоположно от стадото слонове в хола... И в духовните среди, според мен, все още се занимават с мантията, вместо да обмислят какво наистина маскира тя. Ако се съберем в енергийно подкрепящи групи, можем да споделим истинския многоизмерен пейзаж, през който се издигаме - рамката, през която трябва да работим: това, което е описано в популярния документален филм 5GATEWAYS .

Най-дълбоката ми молитва е ушите, които досега са били затворени, да се отворят за истината. Сънувах духовни групи, които се свързват по целия свят и изследват този най-належащ въпрос на нашето време. Проникновения като това трябва спешно да бъдат обмислени и широко разпространени сред хора и групи, които потенциално биха могли да имат отворен ум към съдържанието, което носи тази информация. 

Източник

Още по темата:

Заровеното съкровище на остров Оук чака поредната си жертва Мистерии и загадки

Заровеното съкровище на остров Оук чака поредната си жертва

„Черната брада“ твърдял, че го е скрил „където никой освен Сатаната и аз не може да го намери“

Странните съвпадения в живота и съдбите на Линкълн и Кенеди Мистерии и загадки

Странните съвпадения в живота и съдбите на Линкълн и Кенеди

Над 200 пункта има в списъка с идентични подробности от битието на двамата президенти и тяхното обкръжение

Пентагонът открива нов отдел за разследване на НЛО Мистерии и загадки

Пентагонът открива нов отдел за разследване на НЛО

Създаването му е няколко месеца след доклада на Министерство на отбраната за неидентифицирани въздушни явления

Историята на Дамата на блатото и нейното мистериозно изчезване Мистерии и загадки

Историята на Дамата на блатото и нейното мистериозно изчезване

И до ден днешен това си остава една от най-големите австралийски мистерии

Мистериозната история на Тисулската принцеса Мистерии и загадки

Мистериозната история на Тисулската принцеса

Според някои учени тайнствената красавица е погребана преди най-малко 800 милиона години

Какво е значението на свастиката и защо Хитлер я избира? Мистерии и загадки

Какво е значението на свастиката и защо Хитлер я избира?

Съвременното разбиране за нея е в пълна противоположност на това от древността

Истината за аутопсията на извънземно в Розуел Мистерии и загадки

Истината за аутопсията на извънземно в Розуел

Продуцентът на филма твърди, че фалшификатът пресъздава истинска лента

Изчезналият влак, който се рее във времето и пространството Мистерии и загадки

Изчезналият влак, който се рее във времето и пространството

Мистериозната загадка от 1911 г. остава в летописите без отговор

Войната на Михаил срещу Луцифер Мистерии и загадки

Войната на Михаил срещу Луцифер

Отвъд нашия свят съществува друг, в който се води колосална битка между доброто и злото

Официалният магьосник на Нова Зеландия е уволнен Мистерии и загадки

Официалният магьосник на Нова Зеландия е уволнен

Работата му била да извършва „магьоснически и други магически услуги“, а заплатата му – 16 000 долара годишно

Да предадеш или да подкрепиш - дилемата на затворника Мистерии и загадки

Да предадеш или да подкрепиш - дилемата на затворника

Преди 70 г. психолози правят необичаен експеримент с обирджии

Урок №1 на снимачната площадка и в живота: Никога не насочвай оръжие към човек Мистерии и загадки

Урок №1 на снимачната площадка и в живота: Никога не насочвай оръжие към човек

Случаят с Алек Болдуин повтори убийството на Брандън Лий от 1993 г.

Колумб може да не е първият, открил Америка Мистерии и загадки

Колумб може да не е първият, открил Америка

Загадъчен текст на монах сочи, че европейците за знаели за новия материк много преди той да отплава

Мистичните тайни на древния град Ангкор Уат Мистерии и загадки

Мистичните тайни на древния град Ангкор Уат

Според легендата на кхмерите той е построен за един ден от боговете Вишну и Шива

Резонансът на Шуман и Гея: Връзка между мозъка ни и планетата Мистерии и загадки

Резонансът на Шуман и Гея: Връзка между мозъка ни и планетата

Може ли Акашовите записи и полето на Шуман да са едно и също?

WhatsApp, Instagram и Facebook се сринаха отведнъж Мистерии и загадки

WhatsApp, Instagram и Facebook се сринаха отведнъж

Причината остава неизвестна, а Марк Зукърбърг се извини на потребителите