Подкрепете ни!
Мистерии и загадкиМария Русева, снимки Добрин Кашавелов и архив / 01 ноември 2022

Поща от сънуващия пророк

Бразилският феномен Жуселино Нобрега да Лус предсказва Фукушима, пожара в „Нотър Дам“, смъртта на Даяна, пандемията от COVID. Предупреждава ни за следваща, по-страшна епидемия през 2026 г.

Поща от сънуващия пророк


Разбрахме, че сънищата са необятен свят, в който имаме възможност да се доберем до знания, недостижими по рационален път. Следва въпросът има ли хора, които събуждайки се, пренасят послания от селенията на съня и подобряват някак живота наяве с тях. Ще ви запознаем с делото и живота на Жуселино Нобрега да Лус - същински посланик на небесата, който от дете изпълнява мисията си да предупреждава хора за идващи беди и произшествия, след като получава поразителни съновидения.

Гледайте тази сряда предаването ни LIVE в 8 със Списание 8, в което наш гост ще бъде Жуселино!

Толкова често ни питате: „Как избирате темите в списанието?“. Отговаряме ви: „Те ни избират, всичко е едно голямо чудо“. И е истина. Точно когато бяхме решили, че темата на броя за пророческите сънища е готова, изневиделица в редакцията се появи приятелка на „8“, която не бяхме виждали отдавна. Тя заговори за свой близък, един от най-добрите живи ясновидци на Бразилия, който пророкува... по време на сън! С благодарност за добрата магия, която изпраща точните хора в точното време, се заехме да ви разкажем и за него.

С благословията на медиума
„Трябва да пишеш писма и да ги пращаш на хората, за да ги предупреждаваш за съдбата им. Който иска, нека те слуша“, с тези думи Чико Хавиер, един от най-уважаваните бразилски медиуми, се обърнал към малкия Жуселино, когато притеснената му майка го завела при него, за да разбере какво не е наред със сина ù. От няколко години той се държал особено, различавал се от другите деца. Когато бил на 7 г., играел с приятели на двора. Изведнъж се появило светлинно кълбо, което сякаш долетяло при тях от нищото. Всички малчугани се разбягали уплашени, а бъдещият пророк Жуселино хванал кълбото, след което загубил съзнание.

Момчето боледувало около 1 година след този случай, а майка му го влачи по доктори, опитвайки се да го стабилизира. „На 9 години той прави първото си пророчество, което се отнася до катастрофа в Сао Паулу, като посочва на коя улица и номер ще се случи, както и че едно семейство ще загине. Никой не обръща внимание на хлапето, но то продължава да има сънища, които разказва на майка си. Тя не гледа на това с добро око. Води го по психиатри, дори на екзорсист, тъй като е ревностна католичка. Накрая го завежда при Чико Хавиер – великия бразилски медиум, написал 458 книги – абсолютен проводник на духовните водачи на човечеството“ – разказва ни Кармен Лазарова, която се познава с Жуселино Нобрега да Лус лично и дори организира визитите му в Европа и у нас. Ето и какво чудо се случило на срещата на невръстния Жуселино с Чико Хавиер, което предвещава блясъка на дарбата му.

„Първото писмо, което ще напишеш, след като се прибереш и сънуваш сън, ще бъде с датата на моята смърт“, казва Чико на малкия. Тогава майката на Жуселино го оставя на мира, приемайки мисълта, че синът ù никога няма да бъде нормално дете. На 13 години Жуселино наистина има пророчески сън за медиума Хавиер, изпраща му писмо с датата, на която ще умре. Писмо, което Чико държи в рамка в кабинета си до самата си смърт. А тя идва в деня, посочен от Жуселино.

Роден със закваска
Сънуващият пророк се ражда на 7 март 1960 г. в градче близо до Сао Паулу, Бразилия, в бедно семейство. Като повечето екстрасенси дарбата му има закваска – чичо му имал предсказателни сънища, които обаче разказвал само у дома и пред близки.

Необикновеното момче от 4-годишно работи, за да помага на семейството, събира боклуци, продава стъкло и желязо, които открива навън, а на 14-годишна възраст започва работа във фирма за тръби и улуци. По-късно го вземат в предприятие, занимаващо се с металургия. Въпреки трудностите успява да завърши училище и става преподавател по английски и литература. След което следва право и днес е преподавател в Pouso Alegre, а всички го наричат „професор Жуселино“.

Даяна приема съдбата си
„С Жуселино ме запознаха приятели – споделя ни Кармен, - той живее в едно селце близко до Сао Паулу и е спящ пророк – сънува пророчествата си. Бях изумена, когато разбрах за всички онези писма с предсказания, които той изпраща, за да предупреди хората или институциите за наближаващи опасности.“

През годините той пише безброй писма, а някои от най-внушителните му сбъднали се провидения са това за голямата авария в Чернобил, писмото за която пише, когато е на 13 г.; предупрежденията, които праща на българския алпинист Боян Петров за опасността, заплашваща живота му; писмо до лейди Даяна, в което описва нейната смърт (изпраща копие на кралицата и получава отговор от самата Даяна, в който тя му благодари); през 2005 г. праща съобщение до министърката на околната среда на Бразилия, в което ù говори за COVID-19, който ще се появи, назовава името му и къде ще се появи и ù дава съвети какво да направи; провижда трагични мигове от човешката история като Фукушима и войната в Украйна през 2022 г., за която пише писмо до Путин през 2015 г.; знае и за пожара в „Нотър Дам“.

Сънищата му продължават с пълна сила да чертаят бъдещето ни, в повечето случаи то не е никак бляскаво. Пророчествата на бразилеца са два вида. В единия случай човек може да промени съдбата си, като например не отиде на мястото на очакван инцидент или промени датата на посещението. Тези видения Жуселино ги праща с писма, а от пощенското клеймо се вижда датата, на която те са пуснати. Посланията му обикновено стигат до адресатите и те трябва сами да решат да вярват ли на написаното и дали да се съобразят с предупреждението на пророка, или не. Жуселино получава и втори вид съновидения – те са неотменяеми и той няма право да осведомява човека за тях. Може само да ги сподели с трето лице. Не всички негови сънища се сбъдват, но много голяма част от тях, казва Кармен.Какво предстои?
Жуселино вижда световна война през 2040 г., която ще започне от Китай. Предрича също наводнения в цял свят, както и изригването на вулкан на Канарските острови, където половината планина ще падне, създавайки огромна ударна вълна, 800 м висока, която ще стигне до Рио де Жанейро. Градът може да бъде унищожен. За България пророкува, че морето ще стигне 35 км във вътрешността на страната. Друго негово предупреждение касае Марбургската хеморагична треска, която според него ще се развие през 2026 година на две места – в Сърбия и в Испания. Допуска, че за 2 години и половина от нея може да си отидат 4 милиона души от цяла Европа. По този повод е писал писмо до министър-председателя на Испания.

Ясновидство и математика
Но как точно изглежда един пророчески сън, как се усеща? Животоспасяващите сънища на бразилеца идват точно както тези на обикновените хора – непредизвикани, обяснява Кармен. Когато „провижда“, спейки, той е част от събитието, гледа го отвътре, не е отдалечен наблюдател, но не е и пряк участник. Така му се спускат сведения за предстоящи събития, но за да получи точната дата на случването, използва египетска духовна математика, поверена само на него от духовните му водачи.

„Нашето бъдеще не е предопределено, не е издялано на камък. С всяко свое решение променяме бъдещето си и до голяма степен бъдещето и на околните. Затова трябва да пазим мислите и решенията си чисти и да бъдем будни, да се питаме дали ако постъпим по даден начин, може да навредим на някого“ – пояснява Кармен Лазарова, когато заговаряме за вероятностите, бъдещето и пророкуването. Тя организира следващото посещение на Жуселино у нас – от 1 до 8 ноември, със семинар на 5-ти, на който бразилецът ще засегне теми, отнасящи се до глобалното бъдеще на планетата, хората и икономиката, и до личните проблеми на доверилите се на способностите му хора. Освен с предаване на посланията си от съновидения той ще се занимава и с това да предава енергия, да изчиства блокажи и да помага за повишаване вибрацията на човек.Две от предупредителните писма на Жуселино.
Едното е за идващия коронавирус, а второто за войната в Украйна и е адресирано лично до президента Путин.

За записване и въпроси относно семинара на Жуселино Нобрега да Лус, който ще се проведе на 5 ноември: Кармен Лазарова – 0878621377

Статията е от брой 10/2022 г. на Списание 8
Още по темата:

Загадъчните светлини над долината Хесдален Мистерии и загадки

Загадъчните светлини над долината Хесдален

От 90 г. за светещите кълба над Норвегия има само хипотези

Имат ли растенията душа? Мистерии и загадки

Имат ли растенията душа?

Науката е скептична, което е възхитително за изследователите на всеобщото съзнание

Едгар Кейси: Спящият пророк Мистерии и загадки

Едгар Кейси: Спящият пророк

По време на своите „астрални пътувания“ той се свързва с Вселенско колективно (съ)знание

Мъж, изпаднал в кома през 1921 г., пътувал до 3906 г. Мистерии и загадки

Мъж, изпаднал в кома през 1921 г., пътувал до 3906 г.

Пол Динах разказва какво очаква човечеството в следващите две хилядолетия

7 знака, че починалият ви близък опитва контакт с вас Мистерии и загадки

7 знака, че починалият ви близък опитва контакт с вас

Бъдете бдителни за нехарактерни усещания, движения и аромати

Защо изведнъж се навъдиха толкова много НЛО над Америка? Мистерии и загадки

Защо изведнъж се навъдиха толкова много НЛО над Америка?

Доклад за 366 случая на НЛО през 2022 г.: Това са балони, дронове, птици и найлонови торбички, но не и извънземни

Земята като жив организъм Мистерии и загадки

Земята като жив организъм

Джеймс Е. Лавълок за алтруизма на Гея и нейните целенасочени действия

Полковник Глен Ван Херк, ръководител на NORAD за НЛО: „В този момент нищо не е изключено“ Мистерии и загадки

Полковник Глен Ван Херк, ръководител на NORAD за НЛО: „В този момент нищо не е изключено“

Джъстин Трюдо, министър-председател на Канада, заяви: „Неидентифицираният обект представляваше заплаха за гражданските самолети."

До 5 г. срещаме братя по разум Мистерии и загадки

До 5 г. срещаме братя по разум

Това твърдеше покойният вече астрофизик проф. Лъчезар Филипов през 2019 г. Дали думите му няма да се окажат пророчески?

Дали ние сме създателите на зоната на здрача? Мистерии и загадки

Дали ние сме създателите на зоната на здрача?

Резултати от ново изследване променят разбиранията ни за връзката между съня и паранормалното

Заради фобията си към баклата ли е умрял Питагор? Мистерии и загадки

Заради фобията си към баклата ли е умрял Питагор?

Странният живот на автора на най-известната теорема в света

Реалният финал на „Красавицата и звярът“ не е много приказен Мистерии и загадки

Реалният финал на „Красавицата и звярът“ не е много приказен

Звярът е реална личност и го разхождат като атракция от царство на царство

Експеримент от 1965 г. показва „квантово заплитане“ при двойка близнаци Мистерии и загадки

Експеримент от 1965 г. показва „квантово заплитане“ при двойка близнаци

Ако отдалечените мозъци се усещат един друг, може ли това да означава и свързаност на човек с неживата природа?

Доклад на ЦРУ от 1983 г. разкрива как съзнанието преодолява времето и пространството Мистерии и загадки

Доклад на ЦРУ от 1983 г. разкрива как съзнанието преодолява времето и пространството

Документът засяга всичко от невронауката до квантовата механика, като лъкатуши между твърдата наука и псевдонауката

Смъртта е само илюзия, генерирана от нашето съзнание Мистерии и загадки

Смъртта е само илюзия, генерирана от нашето съзнание

Животът може да продължи вечно извън тялото, пише в книгата си „Биоцентризъм" Робърт Ланца