Подкрепете ни!




Гласувай за Владимир Ангелов и чуй последните слова на Учителя

Актьорът от семейството на Списание 8 участва с проект в Иновативната програма „Вселена от възможности“ на Пощенска банка

Гласувай за Владимир Ангелов и чуй последните слова на Учителя


Всеки, който някога в живота си се е докоснал до словото на Учителя Петър Дънов, е открил за себе си важни и животворящи отговори в него. В каналите (тук и тук) на нашата медия от години всяка неделя публикуваме аудио беседи с неповторимия глас на Владимир Ангелов, за които много от вас споделят, че слушат в трудни моменти или примерно вечер, преди да заспят.

Затова сме щастливи да ви известим, че нашият добър приятел Владо участва с проект в Иновативната програма „Вселена от възможности“ на Пощенска банка, именно за да обогати всички ни с още такива беседи от Учителя. Проектът му е в категория „Образование“ и се бори за финансиране на професионални студийни записи на 31 беседи, изнесени в последната година и половина от земния живот на Петър Дънов.
„Надявам се с реализирането на проекта си да съживя една от най-важните части от пътя на Учителя Петър Дънов, а именно последната година и Последното слово, държано пред българското общество, пропито с есенцията на цялото му творчество. Истински успех за мен би било то да достигне до съзнанието и сърцето на все повече слушатели, които да заразя и облагодетелствам с житейската философия и мъдри съвети на една от най-важните фигури в историята на България.“ – споделя Владо.
Ако и вие бихте се радвали да попиете от мъдростта, която Учителя е изрекъл през последните си дни, подкрепете проекта, като гласувате за него тук до 18 ч. на 28 юли 2022 г. Гласуването става чрез facebook или google профил или с регистрация с имейл.



Владимир Ангелов завършва Актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” през 2000 година в класа на проф. Стефан Данилов. Участвал е в театрални остановки като „Соларис“ на режисьора Стоян Радев, „Дисни трилър“ на Галин Стоев и „Годежът“ на Мариус Куркински, както и в телевизионните сериали „Четвърта власт“ на БНТ и „Лъжите в нас“ на Нова телевизия.


Освен като актьор, през годините се е изявявал и като композитор с отличие за електронна музика от форума „Компютърно пространство” за албума си „c.ALЛ”, пише поезия и създава свои собствени късометражни филми. Три-минутната му миниатюра „Ко и Вид: 19” (2020) е със селекции и признания от множество международни фестивали. Диктор е на престижните награди „ИКАР” на Съюза на артистите в България, а също така с гласа си записва поредицата „Беседи от Учителя Петър Дънов“, които се разпространяват свободно за слушане в интернет пространството.

От 2016 г. работи върху три свои стихосбирки, които отразяват три различни действителности, съчетавани в неговите мироглед и душа: „НА РОДНА ПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ“ е трагикомичен поглед върху недъзите на съвременното българско общество, „СЕЛФИ-ПОЕМИ“ е огледало на чувствителната душевност на лирическия герой, а „ДОМАШНА РАБОТА“ е задълбочено и философско проникновение върху духовните аспекти на живота.

Всички записани беседи за слушане в аудио формат можете да намерите тук:
https://soundcloud.com/vladimirangelove
или във видео формат в YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCLMbSg_VrThbIaMGKtDYWZA/videos

Още по темата:

Който търси само своето право, ще намери всичкото безправие в света Беседи на Учителя

Който търси само своето право, ще намери всичкото безправие в света

Слушайте неделна беседа на Учителя Петър Дънов от 1940 г.

Не считайте, че всичко, каквото става във вашия живот, е излишно Беседи на Учителя

Не считайте, че всичко, каквото става във вашия живот, е излишно

Слушайте неделна беседа на Учителя Петър Дънов от 1938 г.

Мелодията е любовта на човешката душа към Бога Беседи на Учителя

Мелодията е любовта на човешката душа към Бога

Слушайте неделна беседа на Учителя Петър Дънов от 1938 г.

Цялата земя представя възможности, за да учи човек Беседи на Учителя

Цялата земя представя възможности, за да учи човек

Слушайте неделна беседа на Учителя Петър Дънов от 1936 г.

Подкрепете Владимир Ангелов, за да запише още беседи на Учителя Беседи на Учителя

Подкрепете Владимир Ангелов, за да запише още беседи на Учителя

С ваша помощ предния път той вече пресъздаде 53 беседи

Всички вери в света не са нищо друго освен строители... Беседи на Учителя

Всички вери в света не са нищо друго освен строители...

Слушайте неделна беседа на Учителя Петър Дънов от 1935 г.

Ако се опиташ да обясняваш любовта, ти ще направиш един процеп... Беседи на Учителя

Ако се опиташ да обясняваш любовта, ти ще направиш един процеп...

Слушайте неделна беседа на Учителя Петър Дънов от 1935 г.