Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Фестивал на хвърчилата

Вятър до безкрай между 3 и 6 септември на къмпинг „Градина“

Вятърът довя най-атрактивното морско септемврийско събитие до Южното Черноморие. „Фестивал на хвърчилата" вече има своето първо издание на къмпинг „Градина" и се настанява удобно на плажа, в пространството между Бар Безкрай и бар Хавай! От няколко години фестивалът се радва на изключителен интерес по бреговете край Варна и Шабла и си спечели многобройни фенове. 


На прага на Съединението, в дългия уикенд на несвършващото лято, между 3 и 6 септември феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности. 

Събитието се осъществява с любезното домакинство на Бар Безкрай, Бар Хавай и хотел Лагуна, а главни действащи лица ще са клуб „Асто". 

Там, където вятърът няма край, и забавите с хвърчила са ежедневие, партито не спира и битието протича в усмихнато безвремие, ще се случи поредица от интересни демонстрации, творчески занятия и вдъхновяващи беседи, осигуряващи едно целодневно пребиваване на открито на красивата плажна ивица, щастливо обветряне и много настроение. За музикалната програма на 4 септември ще се погрижи любимецът на всички „градинари" и активни познавачи на нощния живот – DJ Emil Prize. 

„Фестивалът на хвърчилата" е с отворен достъп за всички, пребиваващи на къмпинг „Градина" и района, както и на гостите на традиционния форум на изкуствата „Аполония" в Созопол, които биха желали да  разнообразят вечерната арт програма с интригуващи дневни дейности .

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане