Събития

Nature's Way подобрява качеството на живота

По света расте интересът към билките за сметка на лекарствата

Nature`s Way подобрява качеството на живота
Лечението с билки е старо почти колкото човечеството. Археологически открития сочат, че лечебните растения са използвани още през палеолита, преди около 60 000 години, когато обществата са били безписмени. В далечното минало хората били наясно кои билки имат специфични лечебни свойства, кои дават сила и енергия, кои са опасни за употреба и т.н. Тези знания се предавали от уста на уста с векове до началото на XIX век, когато е направен първият химичен анализ, а учените започват да извличат и модифицират активните съставки от растенията. 

По данни на Световната здравна организация 80% от хората по света разчитат на билковите лекарства. В Германия например се предлагат между 600 и 700 вида, изписвани от около 70% от местните лекари. През последните 20 години интересът към билките за сметка на лекарствата е нараснал драстично в Европа и САЩ.
 
Механизъм на действие на билките
Фитомедицината използва за своите цели семената, плодовете, корените, листата, кората или цветовете на растенията. Целите билки съдържат множество съставки, чието синергично действие оказва влияние върху определени органи и системи в тялото. 

Много са факторите, определящи доколко ефективна ще бъде една билка: климатът, качеството на почвите, защитата, използвана срещу различни вредители, времето на събиране на билките, съхранението и обработката им и др. 

Билките на Nature's Way – качество, ефикасност и безопасност, доказани във времето
Nature's Way е американска компания за хранителни и диетични добавки, създадена преди половин век. Разнообразният асортимент на марката включва над 700 първокласни продукти, включително витамини, минерали, пробиотици, есенциални мастни киселини и др., широко известни в САЩ и много европейски държави. Най-специално внимание заслужава билковата линия на Nature's Way, която наброява над 200 билкови екстракти с изключителна чистота на състава и гарантиран ефект. 

Предимства на билковите продукти

на Nature's Way 


1. Влагат се суровини с отлични характеристики. Резултат: висока потентност на екстрактите.
Nature's Way използва контролирана система на отглеждане* на растенията, което гарантира безкомпромисно качество на готовия продукт. Използват се единствено култивирани билки, които нямат досег с вредители и замърсяване. Растенията се берат в точно определен период от развитие, когато активните компоненти в състава им са в най-високата си концентрация, а лечебните свойства – най-силни. Така потентността на екстрактите е максимално висока, а съответно – и въздействието им върху организма. Контролираната система на отглеждане позволява да се знае с точност произходът на екстрактите и да се запази активността на всички техни съединения.

2. Прецизна точност в количеството използвани активни вещества. Резултат: висока успеваемост по отношение на здравословния ефект и 0% риск от нежелани странични ефекти при правилна употреба.
Едно от най-важните условия, за да бъде ефективно билколечението, е точността по отношение на пропорциите и концентрациите на активните вещества. Неподходящите концентрации на екстрактите причиняват неблагоприятни последствия или имат значително по-слабо лечебно действие. Затова активните субстанции в продуктите на Nature's Way са в оптимално точни пропорции и концентрации, с цел осигуряване максимална абсорбция от тялото. 

3. Специална технология във всички нива на производството. Резултат: отлично усвояване и осезаем ефект в рамките на съответния период.
Nature's Way е един от най-напредналите в технологично отношение производители с фокус върху последните иновации в индустрията. Специалната технология на производство, която използва компанията, гарантира, че активните компоненти навлизат в кръвообращението и наистина действат.
Сертифицирано производство в съответствие с международно установени стандарти за качество и безопасност. 

Добри производствени практики.
Билковите продукти на Nature's Way са гарантирано натурални и се произвеждат в съответствие с високия GMP стандарт (Good Manufacturing Practice). Той гарантира, че всички етапи на производствения процес – от засаждането, отглеждането и събирането на суровините, до пакетирането и крайния продукт, се извършват под постоянно наблюдение и различни тестове за проверка. 
 
Без ГМО. 
Билковите продукти на Nature's Way преминават през специални тестове от независимата организация с нестопанска цел Non-GMO Project. Печатът „Non-GMO Project Verified" удостоверява, че продуктите са произведени по строгите стандарти, които напълно изключват присъствието на ГМО. Non-GMO Project осигурява най-добрите практики за проверка на качеството, включително сегрегация, специални техники за проби, оценка на риска и др.   
 
Сертифицирани от Tru-ID™.
Tru-ID е първата сертификационна програма в света, чиито тестове се базират на най-модерните ДНК биотехнологии, която удостоверява, че съставът на продуктите е безопасен за здравето. Tru-ID гарантира отсъствие на замърсители и чист произход, съобразен със здравните изисквания за качество и безопасност. 

В началото на тази година на билковите продукти на Nature's Way за седми пореден път бе присъдена престижната награда „Natural Choice Award" от издание Whole foods magazine. 
Продуктите на Nature's Way не съдържат изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени. 

Изключителен представител за България: 
Ревита ЕООД. 

За повече информация: 
02/9530583
www.revita.bg


Над 3000 души ще запеят „Върви народе, възродени!” Събития

Над 3000 души ще запеят „Върви народе, възродени!”

Вдъхновен от Учителя Петър Дънов, големият диригент Йордан Камджалов ви кани на 25 май в Античния театър на Пловдив на дързък спектакъл

Неизвестни предсказания на Ванга излизат във филма „Ванга - човек и феномен” Събития

Неизвестни предсказания на Ванга излизат във филма „Ванга - човек и феномен”

Единствената прожекция на документалния 70-минутен разказ на режисьора Стоян Петров ще бъде на 19 юни

Предстоящи прожекции на филма „Формулата на Тео” Събития

Предстоящи прожекции на филма „Формулата на Тео”

„Формулата на Тео” е новият документален филм на режисьора Николай Василев

Изложба на авторски корици от Kontur Creative Събития

Изложба на авторски корици от Kontur Creative

Интересното събитие ще се състои от 16 май до 3 юни в салона на БНП Париба в София

Днес 88 минути без интернет... отново Събития

Днес 88 минути без интернет... отново

Вечерта спри достъпа си до мрежата за 88 минути! Бъди свободен.

Fjällräven Polar – приключение, което остава за цял живот! Събития

Fjällräven Polar – приключение, което остава за цял живот!

Цели 300 км арктическа дива природа. Повече от 200 висококвалифицирани кучета за впряг, шепа експертни водачи и група обикновени хора...

Исторически музей – Поморие ви кани на Европейска нощ на музеите Събития

Исторически музей – Поморие ви кани на Европейска нощ на музеите

Музеят съхранява и експонира материалната част от културно-историческото наследство на града и региона

Едно с Вселената Събития

Едно с Вселената

Запиши се в майсторския клас на д-р Олег Ламикин „Живот без лекарства. Даоистки оздравителни практики“

Римски мозайки в Археологическия музей Събития

Римски мозайки в Археологическия музей

Вижте прекрасни примери от България и Рим до 28 юли

Инициатива на Списание 8: 88 минути без интернет! Събития

Инициатива на Списание 8: 88 минути без интернет!

На 10-ти май вечерта спри достъпа си до интернет за 88 минути

Честит празник! Събития

Честит празник!

Гергьовден е един от най-големите и тържествени народни празници

Днес е международният ден на танца Събития

Днес е международният ден на танца

Той руши политически, културни и етнически бариери

От Разпятие Христово до Възкресение Събития

От Разпятие Христово до Възкресение

Великден е най-големият, най-тържественият празник на Христовата Църква

Днес се навършват 300 години от публикуването на „Робинзон Крузо“ Събития

Днес се навършват 300 години от публикуването на „Робинзон Крузо“

Романът на Даниел Дефо е едно от най-известните литературни произведения

Примата на българската естрада днес празнува 80-годишен юбилей! Събития

Примата на българската естрада днес празнува 80-годишен юбилей!

На българската сцена няма друг феномен като нея, истинска легенда и невероятен талант

*