Събития09 юни 2016

Nature's Way подобрява качеството на живота

По света расте интересът към билките за сметка на лекарствата

Лечението с билки е старо почти колкото човечеството. Археологически открития сочат, че лечебните растения са използвани още през палеолита, преди около 60 000 години, когато обществата са били безписмени. В далечното минало хората били наясно кои билки имат специфични лечебни свойства, кои дават сила и енергия, кои са опасни за употреба и т.н. Тези знания се предавали от уста на уста с векове до началото на XIX век, когато е направен първият химичен анализ, а учените започват да извличат и модифицират активните съставки от растенията. 

По данни на Световната здравна организация 80% от хората по света разчитат на билковите лекарства. В Германия например се предлагат между 600 и 700 вида, изписвани от около 70% от местните лекари. През последните 20 години интересът към билките за сметка на лекарствата е нараснал драстично в Европа и САЩ.
 
Механизъм на действие на билките
Фитомедицината използва за своите цели семената, плодовете, корените, листата, кората или цветовете на растенията. Целите билки съдържат множество съставки, чието синергично действие оказва влияние върху определени органи и системи в тялото. 

Много са факторите, определящи доколко ефективна ще бъде една билка: климатът, качеството на почвите, защитата, използвана срещу различни вредители, времето на събиране на билките, съхранението и обработката им и др. 

Билките на Nature's Way – качество, ефикасност и безопасност, доказани във времето
Nature's Way е американска компания за хранителни и диетични добавки, създадена преди половин век. Разнообразният асортимент на марката включва над 700 първокласни продукти, включително витамини, минерали, пробиотици, есенциални мастни киселини и др., широко известни в САЩ и много европейски държави. Най-специално внимание заслужава билковата линия на Nature's Way, която наброява над 200 билкови екстракти с изключителна чистота на състава и гарантиран ефект. 

Предимства на билковите продукти

на Nature's Way 


1. Влагат се суровини с отлични характеристики. Резултат: висока потентност на екстрактите.
Nature's Way използва контролирана система на отглеждане* на растенията, което гарантира безкомпромисно качество на готовия продукт. Използват се единствено култивирани билки, които нямат досег с вредители и замърсяване. Растенията се берат в точно определен период от развитие, когато активните компоненти в състава им са в най-високата си концентрация, а лечебните свойства – най-силни. Така потентността на екстрактите е максимално висока, а съответно – и въздействието им върху организма. Контролираната система на отглеждане позволява да се знае с точност произходът на екстрактите и да се запази активността на всички техни съединения.

2. Прецизна точност в количеството използвани активни вещества. Резултат: висока успеваемост по отношение на здравословния ефект и 0% риск от нежелани странични ефекти при правилна употреба.
Едно от най-важните условия, за да бъде ефективно билколечението, е точността по отношение на пропорциите и концентрациите на активните вещества. Неподходящите концентрации на екстрактите причиняват неблагоприятни последствия или имат значително по-слабо лечебно действие. Затова активните субстанции в продуктите на Nature's Way са в оптимално точни пропорции и концентрации, с цел осигуряване максимална абсорбция от тялото. 

3. Специална технология във всички нива на производството. Резултат: отлично усвояване и осезаем ефект в рамките на съответния период.
Nature's Way е един от най-напредналите в технологично отношение производители с фокус върху последните иновации в индустрията. Специалната технология на производство, която използва компанията, гарантира, че активните компоненти навлизат в кръвообращението и наистина действат.
Сертифицирано производство в съответствие с международно установени стандарти за качество и безопасност. 

Добри производствени практики.
Билковите продукти на Nature's Way са гарантирано натурални и се произвеждат в съответствие с високия GMP стандарт (Good Manufacturing Practice). Той гарантира, че всички етапи на производствения процес – от засаждането, отглеждането и събирането на суровините, до пакетирането и крайния продукт, се извършват под постоянно наблюдение и различни тестове за проверка. 
 
Без ГМО. 
Билковите продукти на Nature's Way преминават през специални тестове от независимата организация с нестопанска цел Non-GMO Project. Печатът „Non-GMO Project Verified" удостоверява, че продуктите са произведени по строгите стандарти, които напълно изключват присъствието на ГМО. Non-GMO Project осигурява най-добрите практики за проверка на качеството, включително сегрегация, специални техники за проби, оценка на риска и др.   
 
Сертифицирани от Tru-ID™.
Tru-ID е първата сертификационна програма в света, чиито тестове се базират на най-модерните ДНК биотехнологии, която удостоверява, че съставът на продуктите е безопасен за здравето. Tru-ID гарантира отсъствие на замърсители и чист произход, съобразен със здравните изисквания за качество и безопасност. 

В началото на тази година на билковите продукти на Nature's Way за седми пореден път бе присъдена престижната награда „Natural Choice Award" от издание Whole foods magazine. 
Продуктите на Nature's Way не съдържат изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени. 

Изключителен представител за България: 
Ревита ЕООД. 

За повече информация: 
02/9530583
www.revita.bg


Жива традиция Събития

Жива традиция

Представяне на Голямата книга за българските празници и обичаи

Честит празник, скъпи деца и родители! Събития

Честит празник, скъпи деца и родители!

В един от най-вълнуващите дни в живота на човек, децата ни порастват. Ние също, но това не е лошо

Безплатно компютърно обучение за възрастни в София Събития

Безплатно компютърно обучение за възрастни в София

Преподавателите са изключително мотивирани доброволци

Световна премиера за серийния Honda e Събития

Световна премиера за серийния Honda e

В близко бъдеще 100% от европейските продажби на марката ще бъдат на електрически автомобили

„Море на вятъра“ с премиера в София на 17 септември Събития

„Море на вятъра“ с премиера в София на 17 септември

Това е първият български документален филм за пластмасовото замърсяване на Черно море

Международен турнир по футбол срещу зависимостите Събития

Международен турнир по футбол срещу зависимостите

Лозунгът на събитието е „Не всички хора са зависими, но всички зависими са хора!“

„Офицер и шпионин” на Роман Полански открива CineLibri 2019 Събития

„Офицер и шпионин” на Роман Полански открива CineLibri 2019

Откриването ще се състои на 5 октомври в зала 1 на НДК

Пътят към сърцето с Адам Чаксфийлд Събития

Пътят към сърцето с Адам Чаксфийлд

Духовният учител идва за четвърти път в България

Малката голяма книга и безкрайният празник Събития

Малката голяма книга и безкрайният празник

Вихра Баева и Веселка Тончева разказват за родните традиции

Как интериорният дизайн спомага за връзката между човека и пространството? Събития

Как интериорният дизайн спомага за връзката между човека и пространството?

Събитието „Фън Шуй – Защо?” ще отговори на въпроса как да подобрим живота в дома си

Семинарите на д-р Рюдигер Далке имат силата да преобърнат живота ви Събития

Семинарите на д-р Рюдигер Далке имат силата да преобърнат живота ви

Големи отстъпки за сегашни и бъдещи абонати на Списание 8!

Най-мощният глас на планетата кънтя в Бургас Събития

Най-мощният глас на планетата кънтя в Бургас

200 гледаха на живо четирима от най-обичаните автори и герои на Списание 8

От 15 до 20 юли София трепти в ритъма на танца Събития

От 15 до 20 юли София трепти в ритъма на танца

Ансамбли от Казахстан, Мексико, Парагвай, Перу, Турция, Япония и България ще представят магията на фолклора