Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Смехотерапията открива тайни на здравето

Курс за начинаещи започва в София през ноември

Изображение: iStock
Изображение: iStock
Вчера се проведе третото издание на "Списание 8 НА ЖИВО". Сред лекторите бе Моника Балаян, любимата ни смехотерапевтка, която събра вниманието на цялата зала и проведе кратка смехотерапия с гостите. И тъй като всички останахме в екстаз от забавното преживяване, използваме случая да ви представим една покана за предстоящия курс на Моника през ноември 2017 г. в София.

СмехоТерапията е оздравителна програма, която включва в себе си Смях + Терапия - комплексна работа със здравето на човека. Всеки ден по време на курса се работи на всички нива - ментално, емоционално и физическо, за да се махнат причините за болестта, а не следствията. Постигат се добро самочувствие, освобождаване от стреса, осезаеми здравословни резултати (повишаване на имунитета, нормализиране на кръвното налягане, на работата на сърдечносъдовата система, хормонален баланс, пикочно-половата система, опорно-двигателния апарат, подобряване на зрението и много други). И всичко това без борба и насилие над организма, като осъзнат, доброволен избор да предприемеш най-доброто за себе си.

Странични ефекти от оздравителния курс по СмехоТерапия са: подмладяването, желанието да живееш, удоволствието от живота, новите планове. За някои това прилича на чудо, но упражненията и техниките, които са включени в курса, са подбрани по такъв начин, че чудото да стане предсказуемо.

Курсът включва:
  • Лечебна гимнастика - дихателна, ставна и за гръбнака.
  • Пречистващи техники - за махане на емоционални блокажи, пречистване на вътрешните органи, черния дроб, бъбреците, чревния тракт, кръвоносните съдове.
  • Релаксиращи упражнения, които осигуряват дълбоко отпускане на емоционално и физическо ниво и разтоварване на ментално ниво. За да „презаредите батериите“.
  • Възстановяване на зрението по методиката на доктор Бейтс, лекар – офталмолог, който още преди 100 години разработва система за възстановяване на зрението по неоперативен начин.
  • Терапевтичен смях, който зарежда тялото със здраве, душата - с радост, а живота - с нов свеж полъх, независимо от възрастта, манталитета и пола.
  • Трансформиращи техники, благодарение на които е възможно преобразуването на болката в радост, на болестта - в здраве, на тъгата - във веселие, на сълзите - в смях.
Нито един курс по СмехоТерапия не се повтаря, дори и упражненията да са различни, тъй като начинът, по който се провежда занятието, зависи от групата. Всеки път на курса идват различни хора, за които се осигурява индивидуален подход.

Важното е всеки, дошъл на курса да намери своя път към здравето, щастието и любовта!

Ръководител: Моника Балаян
Продължителност: 8 поредни дни по 3 часа с начало от 18:30 часа
Адрес: кв. „Лозенец“, ул. "Бисер" № 2, зала "Лозенец"
Вижте цената на курса и специалните отстъпки на сайта на Моника Балаян.
При въпроси звънете на тел. 0898 23 83 38
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане