Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

„Приятно ми е, Ива!

Представление на Ива Тодорова - актриса и... рекламен директор на Списание 8!Представлението е първият моноспектакъл на актрисата Ива Тодорова, която е и автор на текста. Тя е позната на почитателите на театъра със запомнящата се роля на еколожката от спектакъла „Добре дошли в България", за която получи номинация за „Аскеер 2017".

Колко личности могат да живеят в един човек? Правим ли това, което обичаме? Обичаме ли това, което правим? Какво е да си пораснал? Каква е връзката между популацията на лешоядите и ежедневието на рекламния директор? А между любовен монолог и изгоряла крушка?

Отговорите, разбира се, са различни за всеки един човек от публиката. На сцената оживява такъв, какъвто е, животът, без маска и без грим. 

Ива е сред любимите ученици на великия Крикор Азарян. В началото на новия век играе в Народния театър „Иван Вазов", театрална работилница „Сфумато", в Театъра на българската армия. Снима се във филми като символичния „Дунав мост", после... среща любовта, която я отвежда в далечна Италия за години. Там създава театрална компания за работа с деца. През 2009 г. се връща в България и започва работа в Списание 8, където до днес е рекламен директор.

Консултант на постановката „Приятно ми е, Ива!" е режисьорът Стоян Радев, сценичната среда е дело на Елица Георгиева и Момчил Алексиев.

Следващите представления са на:
18 февруари 2018 г. от 19,30 ч 
2 март 2018 г. от 19,30 ч
21 март 2018 г. от 19,30 ч

Справки и резервации на тел.: 02/ 987 85 33 • 0885 199 199

Очаква ви един моноспектакъл, какъвто наистина не сте виждали. Защото, както обича да казва Ива: „Въображението има граници, реалността – не"...

Специално интервю по темата с Ива в две от нейните амплоа очаквайте във февруарския брой на Списание 8!

Още за Ива Тодорова:
През 1997 г. завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов", специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър" в класа на проф. Крикор Азарян. Специализира в Университета на Маастрихт, Холандия, и в Театро Нуово ди Торино, Италия.
Между 1997 и 2002 г. участва в постановки, режисирани от Стоян Радев, Галин Стоев, Лилия Абаджиева, Марий Росен, Андрей Белчев. 


Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане