Здраве31 октомври 2016

Капсула зелена енергия

Българска фармацевтка създаде природна комбинация от броколи и японска фалопия, която помага на клетките ни да издържат на стреса

Има ли нещо, което би могло да даде решение на най-разпространените здравословни проблеми? Десислава Ангелова е практикуващ фармацевт, при нея идвали безброй хора със сходни оплаквания, много от които съвсем млади. На първо място е стресът. В комбинация с все по-слабата връзка с природата той влошава имунния статус, страдат нервната и ендокринна системи, които ръководят целия организъм. Клетките опитват да се адаптират, но ако стресът е продължителен, неминуемо ги разболява. „Виждах едни и същи проблеми при много от пациентите. Основно метаболитни нарушения - нарушен липиден профил, холестерол, сърдечносъдови заболявания, диабет и преддиабет, репродуктивни проблеми, повишена киселинност на организма в резултат на нарушена имунна и нервно-ендокринна функция. Разбрах, че ако не се храним разумно, ако работим в затворена среда, със стресиращи фактори, трябва да намерим начин да помогнем на организма си в профилактиката", разказва тя. Забелязала, че на пазара няма достатъчно подходящо решение, което да препоръчва на пациентите си, и решила да го създаде. Така се раждат капсулите „Биовита клетъчна грижа антиоксидант", в които полезните вещества са в концентриран вид, продуктът е чист, доказан и натурален.

ОПИТ

„И в обектите ни постоянно говоря за профилактика - да не чакаме момента, когато да се лекуваме. Ако не се храним достатъчно добре, ако работим в затворена среда, с всякакви стресиращи фактори, няма начин да не се взема нещо подобно. Просто трябва да подпомогнем организма, никой не живее в среда, лишена от стрес", разказва Десислава.

„Преди около 5 години осъзнах, че няма как да не се взимат някакви добавки. Оттук нататък въпросът е колко са чисти субстанциите – тук например капсулата е растителна. Като фармацевт за мен беше важна технологията, защото колкото и качествени съставки да се вложат в някаква концентрирана форма, ако след 2 часа тя се изразходва от организма, почти няма ефект. Или трябва прием на 3-4 часа, което затруднява всеки млад човек, не може по цял ден да стоите и да мислите кога кое трябваше да пия. Затова избрахме технология, която позволява постепенно освобождаване, постоянна концентрация и чисти съставки, които действат синергично – тоест всяка от тях подсилва ефекта от другите", допълва фармацевтката.

Много пациенти са опитали добавката и още на 3-ия ден усещат прилив на енергия. Основната цел е профилактика, но тя успешно се използва и при остри и хронични състояния, дължащи се на вируси, бактерии, при белодробни заболявания, анемия. С „Биовита клетъчна грижа антиоксидант" имунната система се регулира сама. 

Пациентка с двустранна бронхопневмония след 3 антибиотика за 6 месеца се върнала към нормалния живот. Опитали я и хора на химиотерапия. Проблемът при тях е, че обикновено им се назначават от 5 до 7 цикъла, а след третия започва абсолютен срив на имунната система и кръвните показатели. Добавката обаче е показала, че може да помогне сериозно и в свете посоки. Подобряват се показателите на хемоглобина и желязото в кръвта, хората усещат повече енергия в тялото си.

Добре е да се приема 3 месеца и после да се направи пауза от около две седвици. Съдържа единствено натурални съставки, така организмът усвоява само колкото му е необходимо. На практика няма противопоказания. СИНЕРГИЧНИ

Съвременната медицина лекува всяка система самостоятелно, а органите ни работят като скачени съдове. „Биовита клетъчна грижа" намалява риска от заболявания, като действа на ниво клетка, а здравето на всяка клетка определя това на целия организъм! Антиоксидантът дава възможност тялото да се адаптира цялостно към стреса – регулира нервно-ендокринната система, а тя дава команди към всички останали органи и системи.

Десислава избира технологията Combicaps, която позволява комбинирането на иначе несъвместими субстанции, които в тази форма действат синергично и засилват положителния ефект. Съставките се освобождават в тялото постепенно - за 24 часа. Капсулите са изцяло растителни, без консерванти, захар и глутен.

Броколите дават зелена енергия на клетката, а ресвератрола, мощен антиоксидант, сме свикнали да свързваме с гроздето. Тук е от растението фалопия, където е в по-висока концентрация и в активна - транс форма, която по-добре се усвоява от организма. Помага за по-добро кръвоснабдяване на всички органи и клетки, а именно кръвта им носи хранителни вещества и кислород. Така двете субстанции допълват ефектите си, ресвератролът помага за по-добрата усвояемост на броколите и по-доброто кръвоснабдяване. Продуктът е ефективен при анемични състояния, а от тях се тръгва към цялата имунна система.

Съставките се допълват от селена, който е с доказани здравни претенции, одобрен е от Европейската агенция по храни. Той е важен за функцията на щитовидната жлеза като основен антиоксидант на клетките, подобрява клетъчното дишане. Комбинацията завършва масло от орех.

Така фармацевтката знае какво предлага, при това осветено от безброй научни доказателства: натурален и чист продукт, който може да подсили тялото и да му помогне в битката със стреса - бича на новото време. 

Серията „БиоВита Клетъчна Грижа“ включва продукти за диабет, холестерол/сърдечносъдови заболявания и най-новия: египетско масло от черен кимион. Основната идея, на която се базира цялата серия: отключване на кода за самовъзстановяване на клетките и баланса на процесите в тях. Съзнателната и постоянна грижа на човека за неговото здраве гарантира живот без болести!

Още: на www.biovita-supplements.eu
Защо е такава мъгла във всичко, свързано с коронавируса Здраве

Защо е такава мъгла във всичко, свързано с коронавируса

Какви са причините учените да не са единни в позициите си за пандемията

Научният свят скептичен към ваксината на Moderna Здраве

Научният свят скептичен към ваксината на Moderna

Експерти: компанията не е показала никакви точни числа и изследвания, за да се каже, че резултатите са положителни

Китай отново прибегна до блокади заради зачестили случаи на Covid-19 Здраве

Китай отново прибегна до блокади заради зачестили случаи на Covid-19

Мерките се затегнаха в град от 700 000 жители, близо до руската граница

Учените спорят дали е добре училищата да отворят отново Здраве

Учените спорят дали е добре училищата да отворят отново

Няма общо становище дали децата с коронавирус са толкова заразни, колкото възрастните

Учени обясниха защо искаме да знаем още и още за коронавируса Здраве

Учени обясниха защо искаме да знаем още и още за коронавируса

Чувството за контрол може да ни създаде комфорт по време на пандемия

Сергей Копбаев, холистичен медик: „Не питайте как ще живеем утре, въпросът е кой ще живее” Здраве

Сергей Копбаев, холистичен медик: „Не питайте как ще живеем утре, въпросът е кой ще живее"

Могат ли апаратите, които работят с биорезонансно въздействие, да ни помогнат в битката с COVID-19?

Сега повече от всякога имунната система има нужда от Вашата отговорност! Здраве

Сега повече от всякога имунната система има нужда от Вашата отговорност!

Според последни проучвания комбинацията: селен, цинк, витамини D3 и С, е ефективна защита срещу вируси

Д-р Пол Стофелс: Не мислим, че болестта може да отмине без ваксина Здраве

Д-р Пол Стофелс: Не мислим, че болестта може да отмине без ваксина

Двама шефове на фармацевтични гиганти разказаха за усилията си - Johnsons & Johnson планират да произведат милиард дози

Хипотеза: Коронавирусът може да се предава по полов път? Здраве

Хипотеза: Коронавирусът може да се предава по полов път?

Изследване показва, че мъжът може да зарази партньорката си дори след изчезване на симптомите

Швеция винаги е настоявала за масов имунитет Здраве

Швеция винаги е настоявала за масов имунитет

Според българка там една от причините за смъртността в други държави е прекомерната употреба на въглехидрати и растителни масла

7 часа защита от вируси Здраве

7 часа защита от вируси

Сребърната вода е естествен дезинфектант, разказва специалистът Димчо Цанов

„Плазма с антитела ускорява лечението на COVID-19!” Здраве

„Плазма с антитела ускорява лечението на COVID-19!”

Проф. Лилия Пекова, ръководител на клиника по инфекциозни болести, апелира към преболедувалите да даряват кръв

500 000 искат разследване на Бил Гейтс за престъпления срещу човечеството Здраве

500 000 искат разследване на Бил Гейтс за престъпления срещу човечеството

Робърт Кенеди - младши е в първите редици на обвинителите

Д-р Верджиния Йотова-Янева: „При хомеопатията се изисква голяма отговорност от пациента” Здраве

Д-р Верджиния Йотова-Янева: „При хомеопатията се изисква голяма отговорност от пациента"

Хората все повече се ориентират да търсят методи за лечение, които ще им помогнат, без да им навредят

Учени: Дефицитът на витамин D утежнява боледуването от коронавирус Здраве

Учени: Дефицитът на витамин D утежнява боледуването от коронавирус

Смъртността от COVID-19 е по-висока в държавите, в които населението е с ниски нива на витамин D

Хипотеза: коронавирусът „пътува“ с твърдите частици във въздуха Здраве

Хипотеза: коронавирусът „пътува“ с твърдите частици във въздуха

В замърсения въздух на Бергамо е идентифициран ген, силно специфичен за COVID-19