Здраве31 октомври 2016

Капсула зелена енергия

Българска фармацевтка създаде природна комбинация от броколи и японска фалопия, която помага на клетките ни да издържат на стреса

Има ли нещо, което би могло да даде решение на най-разпространените здравословни проблеми? Десислава Ангелова е практикуващ фармацевт, при нея идвали безброй хора със сходни оплаквания, много от които съвсем млади. На първо място е стресът. В комбинация с все по-слабата връзка с природата той влошава имунния статус, страдат нервната и ендокринна системи, които ръководят целия организъм. Клетките опитват да се адаптират, но ако стресът е продължителен, неминуемо ги разболява. „Виждах едни и същи проблеми при много от пациентите. Основно метаболитни нарушения - нарушен липиден профил, холестерол, сърдечносъдови заболявания, диабет и преддиабет, репродуктивни проблеми, повишена киселинност на организма в резултат на нарушена имунна и нервно-ендокринна функция. Разбрах, че ако не се храним разумно, ако работим в затворена среда, със стресиращи фактори, трябва да намерим начин да помогнем на организма си в профилактиката", разказва тя. Забелязала, че на пазара няма достатъчно подходящо решение, което да препоръчва на пациентите си, и решила да го създаде. Така се раждат капсулите „Биовита клетъчна грижа антиоксидант", в които полезните вещества са в концентриран вид, продуктът е чист, доказан и натурален.

ОПИТ

„И в обектите ни постоянно говоря за профилактика - да не чакаме момента, когато да се лекуваме. Ако не се храним достатъчно добре, ако работим в затворена среда, с всякакви стресиращи фактори, няма начин да не се взема нещо подобно. Просто трябва да подпомогнем организма, никой не живее в среда, лишена от стрес", разказва Десислава.

„Преди около 5 години осъзнах, че няма как да не се взимат някакви добавки. Оттук нататък въпросът е колко са чисти субстанциите – тук например капсулата е растителна. Като фармацевт за мен беше важна технологията, защото колкото и качествени съставки да се вложат в някаква концентрирана форма, ако след 2 часа тя се изразходва от организма, почти няма ефект. Или трябва прием на 3-4 часа, което затруднява всеки млад човек, не може по цял ден да стоите и да мислите кога кое трябваше да пия. Затова избрахме технология, която позволява постепенно освобождаване, постоянна концентрация и чисти съставки, които действат синергично – тоест всяка от тях подсилва ефекта от другите", допълва фармацевтката.

Много пациенти са опитали добавката и още на 3-ия ден усещат прилив на енергия. Основната цел е профилактика, но тя успешно се използва и при остри и хронични състояния, дължащи се на вируси, бактерии, при белодробни заболявания, анемия. С „Биовита клетъчна грижа антиоксидант" имунната система се регулира сама. 

Пациентка с двустранна бронхопневмония след 3 антибиотика за 6 месеца се върнала към нормалния живот. Опитали я и хора на химиотерапия. Проблемът при тях е, че обикновено им се назначават от 5 до 7 цикъла, а след третия започва абсолютен срив на имунната система и кръвните показатели. Добавката обаче е показала, че може да помогне сериозно и в свете посоки. Подобряват се показателите на хемоглобина и желязото в кръвта, хората усещат повече енергия в тялото си.

Добре е да се приема 3 месеца и после да се направи пауза от около две седвици. Съдържа единствено натурални съставки, така организмът усвоява само колкото му е необходимо. На практика няма противопоказания. СИНЕРГИЧНИ

Съвременната медицина лекува всяка система самостоятелно, а органите ни работят като скачени съдове. „Биовита клетъчна грижа" намалява риска от заболявания, като действа на ниво клетка, а здравето на всяка клетка определя това на целия организъм! Антиоксидантът дава възможност тялото да се адаптира цялостно към стреса – регулира нервно-ендокринната система, а тя дава команди към всички останали органи и системи.

Десислава избира технологията Combicaps, която позволява комбинирането на иначе несъвместими субстанции, които в тази форма действат синергично и засилват положителния ефект. Съставките се освобождават в тялото постепенно - за 24 часа. Капсулите са изцяло растителни, без консерванти, захар и глутен.

Броколите дават зелена енергия на клетката, а ресвератрола, мощен антиоксидант, сме свикнали да свързваме с гроздето. Тук е от растението фалопия, където е в по-висока концентрация и в активна - транс форма, която по-добре се усвоява от организма. Помага за по-добро кръвоснабдяване на всички органи и клетки, а именно кръвта им носи хранителни вещества и кислород. Така двете субстанции допълват ефектите си, ресвератролът помага за по-добрата усвояемост на броколите и по-доброто кръвоснабдяване. Продуктът е ефективен при анемични състояния, а от тях се тръгва към цялата имунна система.

Съставките се допълват от селена, който е с доказани здравни претенции, одобрен е от Европейската агенция по храни. Той е важен за функцията на щитовидната жлеза като основен антиоксидант на клетките, подобрява клетъчното дишане. Комбинацията завършва масло от орех.

Така фармацевтката знае какво предлага, при това осветено от безброй научни доказателства: натурален и чист продукт, който може да подсили тялото и да му помогне в битката със стреса - бича на новото време. 

Серията „БиоВита Клетъчна Грижа“ включва продукти за диабет, холестерол/сърдечносъдови заболявания и най-новия: египетско масло от черен кимион. Основната идея, на която се базира цялата серия: отключване на кода за самовъзстановяване на клетките и баланса на процесите в тях. Съзнателната и постоянна грижа на човека за неговото здраве гарантира живот без болести!

Още: на www.biovita-supplements.eu
Умори умората! Здраве

Умори умората!

Синдром на надбъбречната умора е болестта на ХХI в. Според специалиста Милена Коцева има как да я преодолеем

Тибетската медицина възстановява първоначалната хармония в тялото Здраве

Тибетската медицина възстановява първоначалната хармония в тялото

Александра Алексиева от тибетски център Monchara разкрива лечебната сила на Ку Ние масажа

Глад по часовник - що е то фастинг? Здраве

Глад по часовник - що е то фастинг?

Въздържането от храна през две трети от денонощието (фастинг) сваля килограми и лекува болести

Неизмитите ръце са по-опасни от яденето на сурово месо Здраве

Неизмитите ръце са по-опасни от яденето на сурово месо

Търкайте със сапун 30 секунди, а не 6 както е обичайното времетраене на процеса

Почиствайте в дома си само с оцет, сода и вода! Здраве

Почиствайте в дома си само с оцет, сода и вода!

Ако ползвате веднъж седмично химически препарати все едно пушите цигари

Какво не знаем за зъбите Здраве

Какво не знаем за зъбите

Д-р Атанасиос Куцюрубас обяснява как се мият зъбите, защо са опасни фасетите и дъвките, и каква е ползата от избелването

250 млн. ще са затлъстелите деца през 2030 г., днес са 150 млн. Здраве

250 млн. ще са затлъстелите деца през 2030 г., днес са 150 млн.

Наднормено тегло при малчуганите се бори не с диети, а с истинска храна и твърда любов

Alka® Minerals зарежда организма с жизнено важни съставки Здраве

Alka® Minerals зарежда организма с жизнено важни съставки

Добавката влияе добре на кожата, хрущялната тъкан, мускулите и подпомага имунната система

Пералнята е като тоалетната чиния Здраве

Пералнята е като тоалетната чиния

Влажните кърпи са рай за ешерихия коли

Англия влезе в най-голямата кампания за антигрипни ваксини Здраве

Англия влезе в най-голямата кампания за антигрипни ваксини

На поданиците на кралицата ще бъдат предложени 25 милиона безплатни ваксини

500 въпроса за здравето и храненето Здраве

500 въпроса за здравето и храненето

Съвети за добро здраве от нутрициониста Патрик Холфорд

Д-р Робърт Мелило: Всяко дете заслужава шанс за велик живот Здраве

Д-р Робърт Мелило: Всяко дете заслужава шанс за велик живот

Д-р Мелило е специалист по неврологични заболявания при деца

Отровната козметика Здраве

Отровната козметика

От 13 000 химикали, използвани в козметиката, само 10% са тествани за безопасност

Д-р Сонам Дордже: Астрологията влияе върху тибетската медицина Здраве

Д-р Сонам Дордже: Астрологията влияе върху тибетската медицина

Всеки трябва да намери своя си начин да поддържа тялото си в баланс, твърди терапевтът в тибетски център Мончара

Смъртоносни ли са електронните цигари? Здраве

Смъртоносни ли са електронните цигари?

Медицинските и социалните факти за вейпинга са силно притеснителни