Подкрепете ни!
Здраве31 октомври 2016

Капсула зелена енергия

Българска фармацевтка създаде природна комбинация от броколи и японска фалопия, която помага на клетките ни да издържат на стреса

Има ли нещо, което би могло да даде решение на най-разпространените здравословни проблеми? Десислава Ангелова е практикуващ фармацевт, при нея идвали безброй хора със сходни оплаквания, много от които съвсем млади. На първо място е стресът. В комбинация с все по-слабата връзка с природата той влошава имунния статус, страдат нервната и ендокринна системи, които ръководят целия организъм. Клетките опитват да се адаптират, но ако стресът е продължителен, неминуемо ги разболява. „Виждах едни и същи проблеми при много от пациентите. Основно метаболитни нарушения - нарушен липиден профил, холестерол, сърдечносъдови заболявания, диабет и преддиабет, репродуктивни проблеми, повишена киселинност на организма в резултат на нарушена имунна и нервно-ендокринна функция. Разбрах, че ако не се храним разумно, ако работим в затворена среда, със стресиращи фактори, трябва да намерим начин да помогнем на организма си в профилактиката", разказва тя. Забелязала, че на пазара няма достатъчно подходящо решение, което да препоръчва на пациентите си, и решила да го създаде. Така се раждат капсулите „Биовита клетъчна грижа антиоксидант", в които полезните вещества са в концентриран вид, продуктът е чист, доказан и натурален.

ОПИТ

„И в обектите ни постоянно говоря за профилактика - да не чакаме момента, когато да се лекуваме. Ако не се храним достатъчно добре, ако работим в затворена среда, с всякакви стресиращи фактори, няма начин да не се взема нещо подобно. Просто трябва да подпомогнем организма, никой не живее в среда, лишена от стрес", разказва Десислава.

„Преди около 5 години осъзнах, че няма как да не се взимат някакви добавки. Оттук нататък въпросът е колко са чисти субстанциите – тук например капсулата е растителна. Като фармацевт за мен беше важна технологията, защото колкото и качествени съставки да се вложат в някаква концентрирана форма, ако след 2 часа тя се изразходва от организма, почти няма ефект. Или трябва прием на 3-4 часа, което затруднява всеки млад човек, не може по цял ден да стоите и да мислите кога кое трябваше да пия. Затова избрахме технология, която позволява постепенно освобождаване, постоянна концентрация и чисти съставки, които действат синергично – тоест всяка от тях подсилва ефекта от другите", допълва фармацевтката.

Много пациенти са опитали добавката и още на 3-ия ден усещат прилив на енергия. Основната цел е профилактика, но тя успешно се използва и при остри и хронични състояния, дължащи се на вируси, бактерии, при белодробни заболявания, анемия. С „Биовита клетъчна грижа антиоксидант" имунната система се регулира сама. 

Пациентка с двустранна бронхопневмония след 3 антибиотика за 6 месеца се върнала към нормалния живот. Опитали я и хора на химиотерапия. Проблемът при тях е, че обикновено им се назначават от 5 до 7 цикъла, а след третия започва абсолютен срив на имунната система и кръвните показатели. Добавката обаче е показала, че може да помогне сериозно и в свете посоки. Подобряват се показателите на хемоглобина и желязото в кръвта, хората усещат повече енергия в тялото си.

Добре е да се приема 3 месеца и после да се направи пауза от около две седвици. Съдържа единствено натурални съставки, така организмът усвоява само колкото му е необходимо. На практика няма противопоказания. СИНЕРГИЧНИ

Съвременната медицина лекува всяка система самостоятелно, а органите ни работят като скачени съдове. „Биовита клетъчна грижа" намалява риска от заболявания, като действа на ниво клетка, а здравето на всяка клетка определя това на целия организъм! Антиоксидантът дава възможност тялото да се адаптира цялостно към стреса – регулира нервно-ендокринната система, а тя дава команди към всички останали органи и системи.

Десислава избира технологията Combicaps, която позволява комбинирането на иначе несъвместими субстанции, които в тази форма действат синергично и засилват положителния ефект. Съставките се освобождават в тялото постепенно - за 24 часа. Капсулите са изцяло растителни, без консерванти, захар и глутен.

Броколите дават зелена енергия на клетката, а ресвератрола, мощен антиоксидант, сме свикнали да свързваме с гроздето. Тук е от растението фалопия, където е в по-висока концентрация и в активна - транс форма, която по-добре се усвоява от организма. Помага за по-добро кръвоснабдяване на всички органи и клетки, а именно кръвта им носи хранителни вещества и кислород. Така двете субстанции допълват ефектите си, ресвератролът помага за по-добрата усвояемост на броколите и по-доброто кръвоснабдяване. Продуктът е ефективен при анемични състояния, а от тях се тръгва към цялата имунна система.

Съставките се допълват от селена, който е с доказани здравни претенции, одобрен е от Европейската агенция по храни. Той е важен за функцията на щитовидната жлеза като основен антиоксидант на клетките, подобрява клетъчното дишане. Комбинацията завършва масло от орех.

Така фармацевтката знае какво предлага, при това осветено от безброй научни доказателства: натурален и чист продукт, който може да подсили тялото и да му помогне в битката със стреса - бича на новото време. 

Серията „БиоВита Клетъчна Грижа“ включва продукти за диабет, холестерол/сърдечносъдови заболявания и най-новия: египетско масло от черен кимион. Основната идея, на която се базира цялата серия: отключване на кода за самовъзстановяване на клетките и баланса на процесите в тях. Съзнателната и постоянна грижа на човека за неговото здраве гарантира живот без болести!

Още: на www.biovita-supplements.eu
Тази събота, 17 април, е Световният Ден на Хемофилията Здраве

Тази събота, 17 април, е Световният Ден на Хемофилията

Облечете се в червено и изпратете снимката си. Така ще изразите подкрепата си към хората с хемофилия.

Предлагат пауза за ваксината срещу Covid-19 на Johnson&Johnson Здраве

Предлагат пауза за ваксината срещу Covid-19 на Johnson&Johnson

Препоръчаха на американците да ползват ваксините на Moderna и на Pfizer

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве Здраве

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве

34% са развили психиатрични или неврологични диагнози след шест месеца

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки! Здраве

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

Водата, заредена с GANS anti-virus, стартира в организма процеси на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“ Здраве

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“

Национална информационна кампания по повод Световния Ден на Хемофилията - 17 април

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека Здраве

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека

Привилегиите на „зеления паспорт" са медицински апартейд, казват недоволните

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета Здраве

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета

Лекари и учени ще наблюдават малчуганите една година за странични реакции

Пробиотици за дома Здраве

Пробиотици за дома

Флакони с добри бактерии пречистват въздуха и повърхностите, ароматизират и пазят от алергии

„Щастливо“ коремче от самото начало Здраве

„Щастливо“ коремче от самото начало

Защо първите 1000 дни са толкова важни?

Защо и как да спим и живеем по-добре? Здраве

Защо и как да спим и живеем по-добре?

Практическа помощ с етерични масла за Световния ден на съня

Великият пост като „летящ старт“ към подобряване на живота Здраве

Великият пост като „летящ старт“ към подобряване на живота

Практически указания на Vita Rama за здраве и разцъфтяване на човешките добродетели

Учени сътвориха нов тест за COVID-19 - с духане към сензор Здраве

Учени сътвориха нов тест за COVID-19 - с духане към сензор

Той е толкова точен и надежден, колкото сега използваните, но е много по-бърз от тях

Поленът може да повиши риска от COVID-19 дори ако нямате алергии Здраве

Поленът може да повиши риска от COVID-19 дори ако нямате алергии

Кашлянето и кихането са симптоми както на алергия, така и на някои от леките случаи на зараза с коронавирус

Има ли връзка между кръвната група и риска от зараза с COVID-19 Здраве

Има ли връзка между кръвната група и риска от зараза с COVID-19

Хипотези: по-опасна е инфекцията за хората с кръвна група А, при нулева група - намален риск

Витасин - Натурална българска грижа за кожата Здраве

Витасин - Натурална българска грижа за кожата

Всяко кремче е напълнено на ръка и всяка кутийка затворена от семейство Ташеви