Подкрепете ни!
Здраве31 октомври 2016

Капсула зелена енергия

Българска фармацевтка създаде природна комбинация от броколи и японска фалопия, която помага на клетките ни да издържат на стреса

Има ли нещо, което би могло да даде решение на най-разпространените здравословни проблеми? Десислава Ангелова е практикуващ фармацевт, при нея идвали безброй хора със сходни оплаквания, много от които съвсем млади. На първо място е стресът. В комбинация с все по-слабата връзка с природата той влошава имунния статус, страдат нервната и ендокринна системи, които ръководят целия организъм. Клетките опитват да се адаптират, но ако стресът е продължителен, неминуемо ги разболява. „Виждах едни и същи проблеми при много от пациентите. Основно метаболитни нарушения - нарушен липиден профил, холестерол, сърдечносъдови заболявания, диабет и преддиабет, репродуктивни проблеми, повишена киселинност на организма в резултат на нарушена имунна и нервно-ендокринна функция. Разбрах, че ако не се храним разумно, ако работим в затворена среда, със стресиращи фактори, трябва да намерим начин да помогнем на организма си в профилактиката", разказва тя. Забелязала, че на пазара няма достатъчно подходящо решение, което да препоръчва на пациентите си, и решила да го създаде. Така се раждат капсулите „Биовита клетъчна грижа антиоксидант", в които полезните вещества са в концентриран вид, продуктът е чист, доказан и натурален.

ОПИТ

„И в обектите ни постоянно говоря за профилактика - да не чакаме момента, когато да се лекуваме. Ако не се храним достатъчно добре, ако работим в затворена среда, с всякакви стресиращи фактори, няма начин да не се взема нещо подобно. Просто трябва да подпомогнем организма, никой не живее в среда, лишена от стрес", разказва Десислава.

„Преди около 5 години осъзнах, че няма как да не се взимат някакви добавки. Оттук нататък въпросът е колко са чисти субстанциите – тук например капсулата е растителна. Като фармацевт за мен беше важна технологията, защото колкото и качествени съставки да се вложат в някаква концентрирана форма, ако след 2 часа тя се изразходва от организма, почти няма ефект. Или трябва прием на 3-4 часа, което затруднява всеки млад човек, не може по цял ден да стоите и да мислите кога кое трябваше да пия. Затова избрахме технология, която позволява постепенно освобождаване, постоянна концентрация и чисти съставки, които действат синергично – тоест всяка от тях подсилва ефекта от другите", допълва фармацевтката.

Много пациенти са опитали добавката и още на 3-ия ден усещат прилив на енергия. Основната цел е профилактика, но тя успешно се използва и при остри и хронични състояния, дължащи се на вируси, бактерии, при белодробни заболявания, анемия. С „Биовита клетъчна грижа антиоксидант" имунната система се регулира сама. 

Пациентка с двустранна бронхопневмония след 3 антибиотика за 6 месеца се върнала към нормалния живот. Опитали я и хора на химиотерапия. Проблемът при тях е, че обикновено им се назначават от 5 до 7 цикъла, а след третия започва абсолютен срив на имунната система и кръвните показатели. Добавката обаче е показала, че може да помогне сериозно и в свете посоки. Подобряват се показателите на хемоглобина и желязото в кръвта, хората усещат повече енергия в тялото си.

Добре е да се приема 3 месеца и после да се направи пауза от около две седвици. Съдържа единствено натурални съставки, така организмът усвоява само колкото му е необходимо. На практика няма противопоказания. СИНЕРГИЧНИ

Съвременната медицина лекува всяка система самостоятелно, а органите ни работят като скачени съдове. „Биовита клетъчна грижа" намалява риска от заболявания, като действа на ниво клетка, а здравето на всяка клетка определя това на целия организъм! Антиоксидантът дава възможност тялото да се адаптира цялостно към стреса – регулира нервно-ендокринната система, а тя дава команди към всички останали органи и системи.

Десислава избира технологията Combicaps, която позволява комбинирането на иначе несъвместими субстанции, които в тази форма действат синергично и засилват положителния ефект. Съставките се освобождават в тялото постепенно - за 24 часа. Капсулите са изцяло растителни, без консерванти, захар и глутен.

Броколите дават зелена енергия на клетката, а ресвератрола, мощен антиоксидант, сме свикнали да свързваме с гроздето. Тук е от растението фалопия, където е в по-висока концентрация и в активна - транс форма, която по-добре се усвоява от организма. Помага за по-добро кръвоснабдяване на всички органи и клетки, а именно кръвта им носи хранителни вещества и кислород. Така двете субстанции допълват ефектите си, ресвератролът помага за по-добрата усвояемост на броколите и по-доброто кръвоснабдяване. Продуктът е ефективен при анемични състояния, а от тях се тръгва към цялата имунна система.

Съставките се допълват от селена, който е с доказани здравни претенции, одобрен е от Европейската агенция по храни. Той е важен за функцията на щитовидната жлеза като основен антиоксидант на клетките, подобрява клетъчното дишане. Комбинацията завършва масло от орех.

Така фармацевтката знае какво предлага, при това осветено от безброй научни доказателства: натурален и чист продукт, който може да подсили тялото и да му помогне в битката със стреса - бича на новото време. 

Серията „БиоВита Клетъчна Грижа“ включва продукти за диабет, холестерол/сърдечносъдови заболявания и най-новия: египетско масло от черен кимион. Основната идея, на която се базира цялата серия: отключване на кода за самовъзстановяване на клетките и баланса на процесите в тях. Съзнателната и постоянна грижа на човека за неговото здраве гарантира живот без болести!

Още: на www.biovita-supplements.eu
Герой или морско свинче? Здраве

Герой или морско свинче?

Какво казва за ваксината един доброволец в Оксфордската офанзива срещу Covid-19

Блуждаещият нерв - спасителят на връзката ум-тяло Здраве

Блуждаещият нерв - спасителят на връзката ум-тяло

Нуждае се от всекидневна стимулация

Излишните маски Здраве

Излишните маски

Изследователят Артур Фърстенберг цитира десетки доклади, които доказват, че са ненужни

Търсенията в Google разкриват къде е следващото огнище на коронавирус Здраве

Търсенията в Google разкриват къде е следващото огнище на коронавирус

Има връзка между засиленото търсене на симптоми от потребителите и близък пик на зараза

Алкохолът е най-добрият приятел на инфаркта Здраве

Алкохолът е най-добрият приятел на инфаркта

Известният кардиохирург Майкъл Дебейки: Добре е да се живее дълго, но е желателно да не е чак толкова дълго...

Положителен PCR тест? Хм, колко да е положителен... Здраве

Положителен PCR тест? Хм, колко да е положителен...

В САЩ 90% от заразените с коронавирус всъщност не се разболяват и не са заразни

Корвирал срещу коронавируса Здраве

Корвирал срещу коронавируса

Българска компания разработи 100% натурален продукт, стимулиращ мощно имунната система

Учени: Кравето мляко увеличава риска от рак на гърдата Здраве

Учени: Кравето мляко увеличава риска от рак на гърдата

Изследователите предполагат, че причината е в хормоните

Български йонизатор пази от COVID-19 Здраве

Български йонизатор пази от COVID-19

В инфекциозното отделение на УМБАЛ „Проф. Стоян Киркович“ в Стара Загора, където работи, няма нито един заразен медик

Британски учени: Дистанцията от 2 метра е мярка от миналия век Здраве

Британски учени: Дистанцията от 2 метра е мярка от миналия век

При защита от коронавирус трябва да се вземат предвид много други фактори

Професорска рецепта против диабет, хипертония и затлъстяване Здраве

Професорска рецепта против диабет, хипертония и затлъстяване

Как знаменитият терапевт от 19 век Боткин излекувал богатия търговец

Средният път към здравето Здраве

Средният път към здравето

Хомотоксикологията е взела най-доброто от хомеопатията и класическата медицина. Отлично се справя с болестите на жената

СЗО: Не можете да хванете коронавирус от храна Здраве

СЗО: Не можете да хванете коронавирус от храна

Тестове със заразени продукти показват, че консумиралите ги хора са здрави

Вслушайте се в мигрената си - ще научите много за себе си Здраве

Вслушайте се в мигрената си - ще научите много за себе си

Имате нужда от тази болка, тя не само ни казва, че нещо не е наред, но и ни защитава

Дъщерята на Путин ваксинирана срещу коронавирус Здраве

Дъщерята на Путин ваксинирана срещу коронавирус

Руската ваксина влиза в масова употреба от 1 януари 2021 г., инжектират медиците този месец