Подкрепете ни!
Светът в теб04 септември 2019

Аурата ви на „портрет“

Как изглеждат енергийното поле и чакрите ви ще откриете в център „Лотос“

Аурата ви на „портрет“
Ако сте фен на Списание 8, определено знаете какво означава аура и в какъв цвят грее всяка от седемте ви чакри. Аура център „Лотос“ е мястото, където могат да измерят вашето поле и енергийни центрове и да ви препоръчат съответните кристали, етерични масла, йога асани или медитативни практики, които да ви помогнат по пътя към баланса. В центъра можете да разберете какви храни са подходящи за вас с вега тест или пък да си направите диагностика на здравето с биорезонанс, за да установите за кои органи от тялото си е време да се погрижите.

За ауратa и хората 


Срещнахме се с Магдалена, която ни разказа подробно как точно се случва всичко в пъстрия свят на енергийните полета. „Много често хора, които за първи път идват при нас, ми казват: „Сигурно моята аура е черна“. Но това, разбира се, е невъзможно.“ – смее се тя. 

Аурата обикновено е оцветена в един от цветовете на седемте чакри (виж по-долу), но има хора, при които се смесват няколко багри. „Колкото е по-цветна е аурата, толкова по-богат е характерът на човека“, отбелязва Магдалена. Размерът на енергийното поле също има значение и обикновено варира между 40 и 70 см извън очертанията на физическото тяло. Ако аурата ви е свита, това е знак, че имате нужда от пространство и усамотение, за да не разпилявате енергията си и да се възстановите. Хората с широки аури пък са много експресивни, отдаващи енергия, често са лидери и първи се забелязват в множеството. Цветът на аурата може да се промени много бавно и обикновено остава в една и съща гама през целия живот. По цвета на аурата може да се тълкува здравословно състояние, заложби и таланти, призвание за професия, както и много други аспекти от живота.  

Така изглежда снимка на аурата, направена в „Лотос“: 


     

Само за снимка 

За да ви „щракнат“ аурата, е нужно да поставите ръката си върху аура камерата за около минута. През това време уредът ви пуска леки електрически импулси, провокирайки организма да реагира с определени вибрации, които впоследствие се изобразяват като цветове. Кадърът се „проявява“ веднага, като на него се вижда не само аурата, но и всяка една от чакрите. Добрата новина е, че в центъра не само снимат, но и анализират подробно снимката ви и ви обясняват значението на всеки цвят. И въпреки това, хубаво е да имате представа от основните понятия и значения, за което ще се погрижим в тази статия. Чакри и багри 

Всеки човек има седем чакри на ключови точки по тялото, които са изобразени в различен цвят и отговарят за различните енергиии. Първите три чакри съществуват и при животните и отговарят за вашите първични енергии, свързани със земните качества, чувството за собственост, територия и йерархия. Останалите четири чакри са свързани с духовността и съществуват само при човека. Разгледайте ги тук: 


    
Хубаво е всяка една от чакрите да не е нито свръхактивна, нито пък прекалено тъмна и с разкъсана форма. Ако се наблюдава потъмняване на цвета, това означава негативни проявления в съответната насока и често е белег за физически проблеми. Интересно е, че първа, трета и пета чакра се асоциират по-скоро с мъжката енергия, а втора, четвърта и шеста – с женската. Затова доминиращите чакри на близки приятели или съпрузи рядко са еднакви, за да могат хората да се допълват взаимно и да се учат един от друг.
  

Помощни колелца 

За разлика от аурата, на чакрите може да се въздейства с различни средства и да се прилага терапия, която да доведе до баланс с течение на времето. Средствата, които в „Лотос“ ще ви препоръчат, са най-различни - кристали, аромати, йога практики, повтаряне на утвърждения, мантруване, чайове, цветолечение и храна. Също така в аура центъра могат да ви помогнат и със специален честотен генератор, който изпраща вибрации и така въздейства на всеки енергиен център. 

„Всички тези средства са като помощните колелца на детските велосипеди, които се слагат, докато детето се научи да кара само“,  споделя Магдалена. Човек сам трябва да вложи усилия и енергия в течение на много месеци, за да има постоянен резултат. Нещата не са толкова прости, че да можеш просто да си „купиш” здраве и любов и „светкавично“ да станеш балансиран и щастлив. 

Здрава аура, здраво тяло 


В „Лотос“ често комбинират снимка на аурата и диагностика на здравето с биорезонанс – така се вижда ясно връзката между тялото и емоциите. Ако на снимката се вижда, че пета чакра е тъмна, често това излиза и на скенера като проблем в областта на гърлото, сливиците, щитовидната жлеза и т.н. С биорезонансната диагностика те могат да засекат вируси, бактерии, паразити, алергени, недостиг на витамини и минарали и на базата на това да ви предпишат билково лечение или терапия с честотен генератор. Центърът също предлага биорезонансна апаратура и обучение за работа с нея.
Адрес: 
София – подлез „Галерия” зад НДК /под моста на влюбените/ 
Пловдив – ул. Драган Цанков 49 
Варна – ъгъла на бул. „Чаталджа” и ул. „Марин Дринов
http://www.lotoscenter.com/ 
Телефон: 0894626514

Начините да изгубим душевната си кожа са толкова, колкото са жените по света Светът в теб

Начините да изгубим душевната си кожа са толкова, колкото са жените по света

Преди възстановяването на себеусещането си, преди да се върне вътрешното зрение и океанското познание, сме били на дъното

Всеки има своя икигай Светът в теб

Всеки има своя икигай

Да открием какво ни кара да ставаме от леглото всяка сутрин

Татяна Черниговская: Всичко се срина в света отведнъж Светът в теб

Татяна Черниговская: Всичко се срина в света отведнъж

Цифровата реалност ражда „нов вид" човек. Наричам го „хомо конфузус“...

Обичайте се, така ще победите злото! Светът в теб

Обичайте се, така ще победите злото!

10 топли послания на възрастни хора към младите

Сърфиране по вълните на пандемията Светът в теб

Сърфиране по вълните на пандемията

М.Лайтман: Луксозните индустрии ще изчезнат, хората ще се спасят, когато осъзнаят, че всеки е свързан с другите

8 причини, поради които интелигентните хора са нещастни Светът в теб

8 причини, поради които интелигентните хора са нещастни

Разсъдливостта често се комбинира с невъзможността да изразим любов

Какво крие невротичната вина Светът в теб

Какво крие невротичната вина

Самообвинението води до успокоение, но спира развитието на личността

Огледални чувства и реакции Светът в теб

Огледални чувства и реакции

Там, където има много критика, съществува желание да се промени света. Зад това се крие липсата на готовност да се приеме собственото място в него.

Жена ми няма нужда от помощник, тя има нужда от партньор Светът в теб

Жена ми няма нужда от помощник, тя има нужда от партньор

Не съм помощник в този дом, аз съм част от него

Архиепископ Виган до Тръмп: Да се обединим с молитва срещу невидимия враг Светът в теб

Архиепископ Виган до Тръмп: Да се обединим с молитва срещу невидимия враг

„Децата на тъмнината" ще отговарят за пандемията, последствията от нея и социалното инженерство

Самотата е въпрос на избор, не на обстоятелства Светът в теб

Самотата е въпрос на избор, не на обстоятелства

Психологът М. Лабковский: дори децата трябва да бъдат оставени сами със себе си за известно време

Лисицата, която спаси живот Светът в теб

Лисицата, която спаси живот

Един мъж блъснал лисица с колата си, днес тя е повече от домашен любимец за него

Денят на детето е! Светът в теб

Денят на детето е!

Време за изповед пред детето в огледалото