Подкрепете ни!
Светът в тебСелия Фен / 30 юли 2021

2021 Lions Gate: Осъзнатите Човеци влизат в Новата Земя

Душите ни стават ангелски, ще сме центрирани в сърцето, не в ума. Активните ни чакри ще са 13.

Худ. Пол Трюгер
Худ. Пол Трюгер

Обръщам се към вас - най-скъпо мое семейство на Светлината, вие наближавате Планетарната Нова година и Портала на Лъвските порти. Това е времето в Свещената година, когато за вас започва нов цикъл на Времето и Творението.

По това време Сириус се издига в сутрешното небе заедно с вашето Слънце и за този творчески момент вашата планета ще има две слънца, бяло/златно слънце и синьо слънце (Сириус). В тази магическа енергия планетата се подравнява с Лъвските порти в Съзвездието на Лъв (8 август) и Кралската звездна регула, известна още като „Сърцето на лъва“, която въвежда нов цикъл и времева линия за Земята.
Тази година сте били под голям натиск, който ви накара да повишите личната си честота и да ускорите еволюцията си, за да можете да започнете новия си цикъл с възможно най-високата честота за Новата Земя. Това ви позволява да влезете в нейната реалност и да активирате напълно вашия новоземен човешки и ангелски темплейт в своята ДНК. Това ще ви позволи да се откъснете от по-ниските нива на хаос на долната времева линия и да живеете в Реалността на мирна и любяща общност като Човек от Новата Земя.


Човекът на Новата Земя

През последните години вие сте издигнали съзнанието си от 3-то измерение до 5-то измерение на Светлината, освободили сте слоеве на натрупана отрицателна енергия и сте реактивирали оригиналния си човекоангелски темплейт с голям успех.
Третоизмерният човек е Същество със 7 активни чакри, които се нуждаят от медитация, за да получат достъп до Душата и Висшия Аз, които са „над“ човешкото тяло. Петизмерният човек на Новата Земя е Същество с 13 активни чакри, което осъществява директна връзка с Душата/Висшия Аз и слънчевите, галактическите и космическите аспекти на Аза.
Основният индикатор за вашето изкачване до това състояние ще е вашето осъзнаване на слънчевите движения и енергии. Вие ще „усетите“ в светлинното си тяло и във физическото си тяло потоците от плазмени и слънчеви светлинни кодове, докато те проникват в земната атмосфера в текущия диалог на Слънцето със Земята. Ще получите кодовете на диамантената светлина и ще ги интегрирате по съзнателен и радостен начин.
Ще осъзнаете своето галактическо наследство и вашата лична връзка със звездите. В този транзит към Лъвските порти ще осъзнаете напълно всичко за звездните и галактическите Господари на Светлината (напр. Кралските лъвове) и за Ангелските същества (напр. Елохим), които работят с вас, за да осъществят Раждането на Новата Земя.

Новата земя: Сърцецентрирано творение на любовта

Човешкият ангел на Новата Земя е същество, центрирано в сърцето. За разлика от „по -старата версия“ на човечеството, която беше съсредоточена в ума/слънчевия сплит, хората на Новата Земя действат от, чрез и според повелята на сърцето. Това означава, че Сърцето е центърът на Баланса и свързващата точка на Душата с Висшия Аз.
Всички решения и избори в Новата Земя се правят от Сърцето. Вие правите тези избори чрез чувство, интуиция и дълбоко присъща мъдрост, а не чрез насоките на рационалния ум. Умът може да предоставя информация, но целта му не е да прави избори и решения. Те са направени на по-дълбоко ниво от Сърцето и Душата.
Основата на всички избори и решения на Новата Земя е Любовта.
На Новата Земя няма да има страх и контрол, а просто Потокът на любовта и творението ще блика отвсякъде, докато вие се развивате и израствате чрез непрекъснатите си творения.

Хората от Новата Земя и връзката им с природата

Човекът от Третото измерение на Старата Земя имаше конфликтни и агресивни взаимоотношения с природата. Той я виждаше като ресурс, който да бъде използван и ограбен по всяко време и по всяко хрумване.
Човекът от Новата Земя вижда Природата като Свещена и зачита първоначалното предназначение на Земята като Свещена Планета и градина за Радостта на Галактиката и всички нейни Същества.
Човешките ангели на Новата Земя са пазители на Свещената планетарна градина и също така са галактически шамани. Те работят с Елементалите и Природните Духове, за да създадат Райски Дом за всички живи същества, изпратени тук от Първосъздателя и Ангелите.
Галактическият шаман уважава природата и работи с Природата, като знае и чувства едновременно своите слънчеви и галактически връзки и отговорности.

2021 Lions Gate: Укрепване и придобиване на мощ

Минавайки през Лъвските порти през август 2021 г., Възлюбено семейство, много от вас, които преди това са се чувствали „заседнали“, "в задънена улица", „несигурни“ или „немотивирани“, ще пристъпят към новите си отговорности на планетата.
Ще станете Човешки ангели и Галактически шамани, ще напътствате хората и ще извършвате церемонии в чест на възникващата Нова Земя. Ще станете лидери, които внимателно ще ръководят и подкрепят вашите общности през промените и преходите на Земята към Съзнанието на Новата Земя.
Lions Gate ще осигури цунами с високочестотна енергия, което ще активира тези трансформации и ще ви издигне в по-високата времева линия на Новата Земя.

Бъдете подготвени, възлюбени, това, което иде, ще бъде доста разтърсващо преживяване!

Източник

Още по темата:

Практикуване на благодарност по време на пандемия Светът в теб

Практикуване на благодарност по време на пандемия

Има начини да се почувстваме ведри, полезни и щастливи дори в най-трудния момент

Лекувайте Земята от стаята си Светът в теб

Лекувайте Земята от стаята си

Как да създадете вашата лечебна кристална решетка

Синдромът на спасителя или как да спрем да живеем само заради другите Светът в теб

Синдромът на спасителя или как да спрем да живеем само заради другите

Свалете костюма на супергерой, помагайте от алтруизъм

Включете в списъка си с благодарности и няколко неприятни факта Светът в теб

Включете в списъка си с благодарности и няколко неприятни факта

Експерт по невронните мрежи съветва да не замитаме недоволството под килима

За стената от страх и другите стени... Светът в теб

За стената от страх и другите стени...

Вирусът е това нещо в главите и сърцата ви, което ви пречи да бъдете свободни и щастливи

Живеем във време, което е и портал, и дупка. Вие избирате. Светът в теб

Живеем във време, което е и портал, и дупка. Вие избирате.

Вдъхновяващ текст от неизвестен автор за духовната страна на световната криза

Никога повече не изоставяйте този ден в преследване на друг Светът в теб

Никога повече не изоставяйте този ден в преследване на друг

Джеф Фостър: Вие не сте грешка, вие сте достойни за любовта, която пътува през еони и светлинни години и се промъква през сенки, за да се върне при вас

Не спирайте детето от удоволствия само защото ви е страх Светът в теб

Не спирайте детето от удоволствия само защото ви е страх

Ошо за катереното по дърветата и танцуването под дъжда

Шри Чинмой: Ом (Аум) е животворният дъх на Създателя Светът в теб

Шри Чинмой: Ом (Аум) е животворният дъх на Създателя

Този звук е заложен във всяко творение, чрез него можем да осъществим забравеното тайнство на съществуването

Вадим Зеланд: Спрете да вярвате в болести. Няма ги! Светът в теб

Вадим Зеланд: Спрете да вярвате в болести. Няма ги!

Авторът на теорията за транссърфинга ни съветва как да излезем от матрицата

Никога не прекъсвайте, когато ви ласкаят Светът в теб

Никога не прекъсвайте, когато ви ласкаят

32 житейски напътствия от непалските мъдреци

Мистерията отвъд всички представи! Светът в теб

Мистерията отвъд всички представи!

Живеем с много различни видове срам и страх във всевъзможните сфери на живота. Но те винаги са погрешни, казва недуалният учител Адам Чаксфийлд

10 опасни мита за хармоничния брак Светът в теб

10 опасни мита за хармоничния брак

Повечето дългосрочни връзки преминават през възходи и падения