Подкрепете ни!
Светът в теб12 август 2021

Вадим Зеланд: Спрете да вярвате в болести. Няма ги!

Авторът на теорията за транссърфинга ни съветва как да излезем от матрицата

Снимка: Бруно Насименто, Unsplash
Снимка: Бруно Насименто, Unsplash
1. Спрете да пиете, да пушите, да ядете месо. Не се хранете в заведения за бързо хранене. Въобще не се хранете навън. Желателно е да изградите хранителен режим, включващ живи храни, да ограничите въглехидратите, да изключите захарта. Не дъвчете дъвка. Добре е да минете от паста за зъби към прах за зъби - флуоридните съединения в пастите за зъби потискат дейността на епифизата.

2. Почистете храносмилателната система. Препоръчително е да се извърши антипаразитно прочистване. Изхвърлете излишъка от лекарства. Ползвайте само йод, брилянтно зелено - Brillant (антисептично средство, познато в Русия като "зельонка" - б.р.) и кислородна вода. Като в армията. Не ходете по лекари. Изобщо престанете да вярвате в болести. Няма ги.

3. Започнете да говорите с тялото си. Човешкото тяло, този Божествен съд - той има свой собствен глас и свое съзнание и винаги казва какво му е необходимо и какво не. И трябва да се научите да го уважавате. Необходимостта от храна с ниски вибрации показва изкривявания в клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото.
Сприятете се с тях и им дайте задачи да прочистят, възстановят и трансформират изконния организъм. Говорете с водата докато се миете. Помолете я да изчисти вътрешните ни тела, благодарете й за това. Спрете да ходите на маникюр и да си слагате лак. Не посещавайте подобни места, фризьорските салони и салоните за красота са с ниска вибрация. Не ходете с разпусната коса. Косата е антена. Тя събира мислите на други хора и ненужната информация. Да се ​​разпусне косата може само при общуване с Висшите сили.

4. Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика - подходящ е всеки комплекс от спокойни физически упражнения, съчетани с медитативна музика. Използвайте лампа за ароматерапия и масла, които отварят различни чакри.

5. Ежедневно ходете пеша 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от матрицата. Общувайте с природата. Концентрирайте се върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, митинги, опушени кръчми и бляскави заведения. Престанете да обсъждате каквото и да било и когото и да било с приятелки, гаджета, майки, баби, сестри. Избягвайте ненужната комуникация.

6. Прегледайте целия си гардероб. Оставете удобни, практични, непретенциозни дрехи от естествена материя със свободна кройка. Е, тениски и дънки - разбира се, те са памучни. Изхвърлете всичко черно. Осъзнайте, че имате повече неща, отколкото можите да износите. Раздайте излишното и спрете завинаги да мислите за модата и какво да облечете. Не мислете как с външния си вид да направите впечатление и да блеснете.

7. Сведете бижутата до минимум. Вериги, синджири, гердани, гривни, халки, пръстени - всичко това оковава енергиите, блокира свободното им протичане. Направете същото с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, тубички, флакончета и кутийки. Всички ненужни боклуци - в кошчето.

8. Изхвърлете микровълновата, никога не гледайте телевизия (изхвърлете телевизора). Изключете ненужните уреди в къщата от контакта. Премахнете всички преплетени кабели и жици. Не чатете по мобилния си телефон (ако можете - не го ползвайте изобщо), изключвайте го по време на сън, медитация и когато ви няма - когато сте в друго измерение или пък творите. Компютърът - добре, трудно е да го изхвърлим, разбирам. Но ограничете всякакви глупости - покупки от интернет сайтове и женски форуми, момчешки игри и сайтове за възрастни.

9. Въведете перфектен ред в стаята си, в дома си, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всички ненужни вещи, безмилостно. Кажете сбогом на всички счупени, залепени, неработещи боклуци, струпани в мазето и килера. Долу боклука. Това, което е навън, това е и вътре. Поправете всичко необходимо. Крановете не трябва да текат. Обикнете всичко, което ви заобикаля.

10. Простете на всички и помолете всички за прошка. Направате го с всеки, който натрапчиво се появява в главата ви, като неканен гост и започва вътрешен диалог с вас, въпреки че не сте го искали. Най-прекрасната техника е Hooponopono (хавайска духовна практика с честа употреба на думите "Обичам те. Съжалявам. Моля те. Прости ми. Благодаря ти." - б.р.). Проверено е.

11. Комуникацията с животни, растения и малки деца е силно зареждаща и желана.

12. Спрете изобщо да се притеснявате за каквото и да било. Не бързайте за никъде. Вие сте във вечността. Не пренебрегвайте това, което изглежда тривиално.

13. Бъдете креативни, творете. Пишете, рисувайте, апликирайте, оцветявайте, сглобявайте хартиени самолетчета, пейте, танцувайте, не колекционирайте нищо.

14. Усмихвайте се. На всички и навсякъде!  

© Вадим Зеланд

 

Още по темата:

Практикуване на благодарност по време на пандемия Светът в теб

Практикуване на благодарност по време на пандемия

Има начини да се почувстваме ведри, полезни и щастливи дори в най-трудния момент

Лекувайте Земята от стаята си Светът в теб

Лекувайте Земята от стаята си

Как да създадете вашата лечебна кристална решетка

Синдромът на спасителя или как да спрем да живеем само заради другите Светът в теб

Синдромът на спасителя или как да спрем да живеем само заради другите

Свалете костюма на супергерой, помагайте от алтруизъм

Включете в списъка си с благодарности и няколко неприятни факта Светът в теб

Включете в списъка си с благодарности и няколко неприятни факта

Експерт по невронните мрежи съветва да не замитаме недоволството под килима

За стената от страх и другите стени... Светът в теб

За стената от страх и другите стени...

Вирусът е това нещо в главите и сърцата ви, което ви пречи да бъдете свободни и щастливи

Живеем във време, което е и портал, и дупка. Вие избирате. Светът в теб

Живеем във време, което е и портал, и дупка. Вие избирате.

Вдъхновяващ текст от неизвестен автор за духовната страна на световната криза

Никога повече не изоставяйте този ден в преследване на друг Светът в теб

Никога повече не изоставяйте този ден в преследване на друг

Джеф Фостър: Вие не сте грешка, вие сте достойни за любовта, която пътува през еони и светлинни години и се промъква през сенки, за да се върне при вас

Не спирайте детето от удоволствия само защото ви е страх Светът в теб

Не спирайте детето от удоволствия само защото ви е страх

Ошо за катереното по дърветата и танцуването под дъжда

Шри Чинмой: Ом (Аум) е животворният дъх на Създателя Светът в теб

Шри Чинмой: Ом (Аум) е животворният дъх на Създателя

Този звук е заложен във всяко творение, чрез него можем да осъществим забравеното тайнство на съществуването

Никога не прекъсвайте, когато ви ласкаят Светът в теб

Никога не прекъсвайте, когато ви ласкаят

32 житейски напътствия от непалските мъдреци

Мистерията отвъд всички представи! Светът в теб

Мистерията отвъд всички представи!

Живеем с много различни видове срам и страх във всевъзможните сфери на живота. Но те винаги са погрешни, казва недуалният учител Адам Чаксфийлд

2021 Lions Gate: Осъзнатите Човеци влизат в Новата Земя Светът в теб

2021 Lions Gate: Осъзнатите Човеци влизат в Новата Земя

Душите ни стават ангелски, ще сме центрирани в сърцето, не в ума. Активните ни чакри ще са 13.

10 опасни мита за хармоничния брак Светът в теб

10 опасни мита за хармоничния брак

Повечето дългосрочни връзки преминават през възходи и падения