Хумусът на нашите деца
Sweet Twins е единственият хумус в България със свежи съставки, без консерванти и с неповторим вкус

Рубрика за качествени стоки и услуги, зад които Списание 8 застава
Ето защо радостта ни бе огромна, когато открихме Sweet Twins - различни вкусове хумус напълно натурални, без консерванти! В красиви опаковки, с яки послания. А когато ги опитахме - мммм... много вкусни!
Много е лесно да направиш избор за трапезата си, когато знаеш, че този, който ти предлага продуктът, го дава на децата си. Точно такава е историята на Sweet Twins. С появата на близнаците Хелена и Тервел на бял свят майка им Маргарита решава да изпробва в кухнята различни рецепти за полезен шоколад, а таткото Георги пък се увлича по домашно приготвения хумус.
МОЖЕ ЛИ И ЗА НАС?
АМА КАКВО Е ТОВА?

Но не се отказват. Първоначално зареждат 20-ина малки магазинчета в столицата, после спечелват първия голям клиент – „Фантастико“, след него и „Билла“. През 2019 г. във фирмата постъпва
А КАКВО СТАНА С ГОДНОСТТА?
Вероятно като мен и вие се питате как младите предприемачи решават проблема с крехката годност на продукта? Отговорът е HPP – обработка чрез високо хидростатично налягане (до 6000 бара), съвременна студена пастьоризация. Чрез силата на налягането се отстраняват всички патогени, запазва се качеството и 3 пъти се удължава срокът на годност на хумуса. Фирмата внедрява HPP технологията през юни 2020 г. Така продуктът става 100% чист, дълготраен и желан от хиляди българи.
НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХЪТ?
Както и в живота, така и в бизнеса успехът на Sweet Тwins е комбинация от много фактори, но най-вече се дължи на хората. Екипът на „Сладките близнаци“ е сплотен и споделя едни и същи ценности. „Важно бе всички да трептят на еднакви честоьти. И по силата на закона за привличането дойдоха най-добрите, чиято мисия е все повече хора да обръщат внимание с какво се хранят и как се грижат за здравето си“, споделя Нелина.
А СЕГА НАКЪДЕ?
Смелите предприемачи вече планират износ на вкусния хумус в чужбина. А тук, в родината, можем да се наслаждаваме на 7 вкуса: уникален - „Класически“, свеж - „С копър и лимон“, апетитен - „Средиземноморски“, пикантен - „Мексикански“, сладък - „Сицилиански“, сочен - „Каламата“ и наситен - „Ориенталски“.

Не са ли доста надценени качествата на лимоновия сок?
Клиничен диетолог обяснява дали сутрешният киселаж детоксикира тялото

Вегетарианците имат 14% по-малък шанс да развият рак
Изводът е на учени от Оксфордския университет, които 11 години наблюдават почти половин милион души

„Засега по-здравословна храна от житото няма
На 18 февруари може да започнете диетата, завещана ни от Учителя Петър Дънов

Сушените сливи могат да помогнат в контрола на теглото
Търсете сушени плодове, които не са обработени със захарен сироп предварително

Д-р Гюнтер: „Пийте 8 чаши вода на ден!" е мит
Спрете да броите колко вода пиете, слушайте организма си и всичко ще е наред

Американчетата смятат, че хотдог е растение
Учени търсят причините за неосведомеността на малчуганите за произхода на храните

Учени: Средиземноморската диета може да повлияе зле на репродуктивната функция
Причината е в пестицидите и инсектицидите в плодовете и зеленчуците

„...И цъфтят в суматохата кестени“*
Те съдържат много полезни съставки, но могат и да блокират лоша енергия

Девет причини да ядете повече кимчи
Можете да си направите лесно ферментиралата гарнитура от различни зеленчуци

От пчелите за хората – медът „Тръвна“
Създадохме наши собствени пчелини, за да разберем по-добре пчелите и пчеларите

Още една причина да сложите мед в чая или кафето
Естествената захар в меда може да премахне мастната плака на артериите

Време е да реабилитираме картофите
6 причини, поради които трябва да ги върнем на трапезата ни

6 добавки за повишаване на функцията на епифизата
Отровите в околната среда и химията в храната водят до калциране на тази малка жлеза и затваряне на третото око