Подкрепете ни!
Здраве02 октомври 2014

Вода, заредена с информация за лекарство, помага като хапчето

България става оздравителен център на ЕвропаВода, заредена с информационно копие на лекарство, помага точно както и самото лекарство, даже по-ефикасно. Предимството е, че организмът не се товари с химия и не се проявяват страничните ефекти на оригиналния медикамент. 

Това е възможно с технологията  IC Medicals за трансфер на информационни копия на биологично активни вещества от разстояние с помощта на интернет. Според авторите му методът дава възможност да се осигури достъп на всеки човек по света да използва нови средства за защита на организма без химическа формула и фармацевтични продукти, без странични ефекти и противопоказания. 

Технологията беше представена вчера на пресконференция за проекта „България – оздравителен център на Европа". Негова основна цел е за 4 години да увеличи 3 пъти потока от чуждестранни туристи в България, като достигне 18 милиона души годишно. „Тази качествена промяна е напълно възможна чрез популяризирането и прилагането на най-новите постижения на науката и технологиите, свързани с рационалното използване на водите, които са безценен и ненапълно оползотворен ресурс на страната ни", смятат авторите на проекта. Според тях той е напълно осъществим и има потенциала да промени не само туристическия бранш у нас, но и всички отрасли и дейности, свързани с него – селскостопанско и промишлено производство, експорт на минерална вода, строителство, услуги и др. 

България е определена за средище на проекта заради уникалното си богатство от минерални води - като видове и количество. Освен с физико-химическия си състав те били специални и с това, че съдържат биоактивни вещества.

Голямо преимущество на страната ни са уникалната й природа и подходящото й географско положение, а също и че вече има изградена инфраструктура и материална база, свързана с използването на минерални води за оздравителни цели. Тя обаче не се оползотворявала – заетостта й е сред най-ниските в Европа, едва 18-20%. Страната ни разполага с висококачествени интернет комуникации и цялостно покритие на мобилните оператори, много важни за развитието на медицина от ново поколение.

Главен координатор, ръководещ изпълнението на проекта у нас, е фондация „ДСТ" с генерален директор Евгени Германов. Още две неправителствени организации – „Единение ДЕН" и „Кредо Бонум", са заявили пряко участие в него. 

Международният проект „България – оздравителен център на Европа" е от две части. Първата предвижда превръщането на страната ни в световен център и научен лидер в изследванията на водата, обединяващ усилията и резултатите от работата на над 2000 учени по света с постижения в тази област. Те са достигнали до качествено нова информация за ролята на водата в биологичните системи. Този етап на проекта цели съчетаването на интернет технологиите с природните дадености и другите ресурси на България за привличането на туристи и потребители и на други услуги, включително здравни. 

Втората част от проекта включва иновативната технология IC Medicals, позволяващата водата да бъде използвана за лечение чрез пренос върху нея на информационни копия от лекарствени средства. Това може да осигури достъпна възможност за всеки да се погрижи за здравето си, приемайки полезните излъчвания от фармацевтичните продукти чрез пиенето на заредена вода, без да гълта хапчета, подчертаха авторите й. (Повече за самата технология вижте тук.)

Според тях всяко вещество генерира характерно само за него супер слабо електромагнитно поле (ЕМП), което е негово информационно копие (или образ). Външно ЕМП може да прочете, пренесе на разстояние и отпечата този информационен образ във вода. Заредена с информацията на оригинала, тя придобива неговите свойства. Т.е. каквото прави лекарството, същото може и водата.   

Технологията вече се прилага. Всеки може да влезе на сайта на IC Medicals  и да избере от списъка информационния образ на това вещество, което иска. После ще го получи по имейл безплатно. С информационното копие на лекарството се зарежда чиста вода. Това отнема не повече от половин час.  Заредената вода се пие. Засега в списъка има към 60 лекарства от доста широка палитра.

Изследванията, проведени с животни, категорично са показали, че лекарствата и тяхното информационно копие имат едно и също въздействие и то е еднакво ефективно. Резултатите са публикувани в научни издания. Отделно са събрани протоколите от клиничните наблюдения на над 5000 случая, които показват същата ефективност без странични ефекти от лечението.
  
Според д-р Ивон Минчева това е революция в медицината. Тя разказа за жена, страдаща от менструална мигрена. Заредена с аспирин вода спира оплакванията й. Благодарение на технологията друга пациентка с множество сериозни здравословни проблеми и бременна не само успява да износи здраво дете, но и се подобрява драстично, след като 2 месеца пие по 2 литра вода, заредена с дексан.

Научен доклад за метода ще бъде изнесен на световната конференция „Физика, химия и биология на водата", която ще се проведе от 9 до 12 октомври на Пампорово и събира 150 учени от цял свят. Там ще бъдат представени най-новите научни постижения и авангардни технологии, свързани със структурата и свойствата на водата. С доклад ще участва и нобеловият лауреат проф. Люк Монтание, откривателя на ХИВ и СПИН, научно доказал невинността на българските медици, осъдени в Либия. 

За неговата работа, посветена на водата и ДНК вълните, четете в октомврийския брой на Списание 8.

Основен организатор на форума е фондация „ДСТ", която реализира  авангардни проекти чрез насърчаване на учените за развитие на световния пазар. Съорганизатор е НПО"Единение ДЕН", чиито иновационни проекти и внедрявания бяха двукратно представени в Европейския парламент през  2008 и 2012 г. 
Научен секретар на конференцията е проф. Джералд Полак, доказал четвъртото агрегатно състояние на водата - учен от Вашингтонския университет, ръководител на лаборатория в Сиатъл и изпълнителен директор на Институт за рискови научни изследвания. Институтът е създаден с финансова подкрепа в размер на 10  милиарда долара от фондация „Бил и Мелинда Гейтс". Проф. Полак е носител на редица международни отличия и награди в областта на науката, учредител и главен редактор на световноизвестното научно списание „Вода"
Големите заблуди, свързани с водата (част I) Здраве

Големите заблуди, свързани с водата (част I)

Медицината пренебрегва еднозначния факт, че причината за почти всички заболявания е липсата на достатъчно вода в организма

Хроничното обезводняване – скритият враг на човечеството Здраве

Хроничното обезводняване – скритият враг на човечеството

Не осъзнаваме, че за да продължим да съществуваме като вид, трябва да поддържаме здравословен воден баланс

Extra Health GANS – въпрос на избор Здраве

Extra Health GANS – въпрос на избор

Заредена плазмена вода обезсилва вирусите, помага на организма да се върне в баланс

Как да останем във форма за цял живот Здраве

Как да останем във форма за цял живот

Д-р Джоузеф Меркола за упражненията с BFR-лентите за допълнително напрежение

Магията на Кочабамба Здраве

Магията на Кочабамба

Племе южноамерикански индианци не знаят какво е умора. Вековната им тайна е вързопче с над 500 естествени кристала, от което „младостта нахлува в тялото”

Електронните цигари изобщо не помагат за отказване от пушенето Здраве

Електронните цигари изобщо не помагат за отказване от пушенето

67,9% продължават да пушат цигари и вейп след четвъртата година на проучването

Пушачите са изложени на по-висок риск от 56 различни заболявания Здраве

Пушачите са изложени на по-висок риск от 56 различни заболявания

В Китай тютюнопушенето убива 1 000 000 души годишно

EPYGENETIC SYSTEM – Дълголетие в една чаша Здраве

EPYGENETIC SYSTEM – Дълголетие в една чаша

Всяка сутрин вкусна общоукрепваща напитка за нормализиране на метаболитните процеси, онкопротектор и антиоксидант

ООН: Неравенствата блокират успеха на борбата със СПИН Здраве

ООН: Неравенствата блокират успеха на борбата със СПИН

Миналата година в света от СПИН са починали 650 000 души, новозаразените с ХИВ са 1,5 милиона

FLEXIMO – За правилна работа и функция на ставите Здраве

FLEXIMO – За правилна работа и функция на ставите

Биоактивният продукт подпомага процесите за регенерация на хрущялната тъкан на 68%

Пазители на водата Здраве

Пазители на водата

Ади и Милен Цанови, които пребориха рака с традиционни методи, разкриват най-пазената тайна

Глутенът често причинява мозъчни симптоми, а не стомашно-чревни Здраве

Глутенът често причинява мозъчни симптоми, а не стомашно-чревни

Понякога имунната система „таксува" и млечните продукти като глутен поради сходството на аминокиселинните последователности

Изберете фастинг, спрете олиото от семена и изключете Wi-Fi у дома Здраве

Изберете фастинг, спрете олиото от семена и изключете Wi-Fi у дома

Съветите на д-р Джоузеф Меркола за здраве и дълъг живот

Дистанционното лечение и човешкото енергийно поле Здраве

Дистанционното лечение и човешкото енергийно поле

Съвети как да изпратите Рейки да изцели друг човек

Напрежение в очите по време на работа? Опитайте правилото 20-20-20 Здраве

Напрежение в очите по време на работа? Опитайте правилото 20-20-20

Важно е упражнението да се изпълнява редовно и да се спазва точно

Оправдателна присъда за лошия холестерол Здраве

Оправдателна присъда за лошия холестерол

Изследване от 2018 г.: няма доказателства, че лошият холестерол причинява сърдечни заболявания