Подкрепете ни!
Политика за осигуряване на защита на данните - Списание Осем

„Клуб 8“ ООД взема предпазни мерки – административни и технически, за да защити личната информация на потребителя от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неупълномощени достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Онлайн услугите на „Клуб 8“ ООД използват кодиране чрез слой със защитени сокети (SSL) на всички уеб страници, на които се събира лична информация.

Необходимо е да използвате браузър с разрешен SSL като Safari, Firefox или Internet Explorer. По този начин защитавате поверителността на личната си информация, докато тя се предава през интернет.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.