Подкрепете ни!
Как се поръчва - Списание Осем

Описание на процедурата за извършване на онлайн покупка


1) Преглед на артикулите в текущата поръчка

Изберете бутон „Кошница“, който се намира в горната дясна част на началната страница. Ще се отвори етикет с информация за текущата Ви поръчка. За преглед и завършване на поръчката изберете бутон „Поръчай“. Ако до момента нямате избрани стоки, тя е празна. При наличието на избрани стоки, в таблица е визуализиран техният списък със следните данни: продукт, брой, цена.

2) Добавяне на артикули в поръчката
След като сте открили артикул, който Ви интересува, изберете бутона "КУПИ", намиращ се до цената на артикула. Така избраната стока се включва във Вашата поръчка. Записаното количество е 1 брой. Ако желаете да закупите други книги, списание в електронен вид или да направите абонамент можете да ги изберете, като ги потърсите или разгледате по описаните по-горе начини.
 • Промяна на количеството

  Ако желаете да закупите повече от един брой от дадена стока, в текущата поръчка променете числото в текстовото поле на колона „Брой“. За да се отразят направените промени във Вашата поръчка, изберете бутон "Обнови" разположен до полето за количество.

 • Изтриване на книги от поръчката

  Ако желаете да изтриете артикул, включен във Вашата поръчка натиснете бутон "Изтрий" разположен до снимката на продукта.

3) Изпращане на поръчката

След като сте разгледали избраните от Вас книги и желаете да ги поръчате, е необходимо да потвърдите Вашата заявка с натискане на бутона "ПОРЪЧАЙ".

 • Данни

  След натискане на бутона "ПОРЪЧАЙ" е необходимо да напишете Вашите данни: име и фамилия, телефон, и-мейл.

 • Доставка

  Имате възможност да изберете начина на получаване на поръчката: от офиса на списанието, чрез куриерските фирми Еконт и Спиди.

 • Избор на метод на плащане

  Трябва да изберете начина, по който ще заплатите Вашата поръчка: в нашия офис, по банков път, с банкова карта или чрез ePay. С това приключва попълването на Вашите данни. Натиснете бутона "Приключи поръчката". За коригиране на поръчката натиснете бутона „Назад“.

4) Получаване на поръчаните артикули

След изпращане на заявка за покупка на избраните артикули, тя се обработва от администратора на он-лайн магазина. Ще получите на електронната си поща писмо за потвърждение на направената от Вас заявка до няколко минути. Артикулите ще Ви бъдат доставени след получаване на потвърждение за извършеното от Вас плащане.

5) Можете да направите подарък - луксозна картичка за абонамент за 1 година

Изберете я от списъка с възможните абонаменти чрез бутона „ПОРЪЧАЙ“. Поръчката, заплащането и доставката стават по описания по-горе начин. Инструкциите за активиране на подаръчния абонамент са описани в картичката.

6) Абонамент за хартиен формат на списанието

Можете да направите абонамент за хартиен формат на списанието за цяла година, за половин година, за 3 месеца, както и абонамент за списанието в електронен формат чрез бутона „ПОРЪЧАЙ“. Така заявката попада в потребителската кошница в горния десен ъгъл. Там можете да редактирате заявката – да коригирате броя на абонаментите или да ги изтриете. За продължаване на поръчката натиснете бутона „Продължи“.

 • Данни

  След натискане на бутона "ПОРЪЧАЙ" е необходимо да напишете Вашите данни: име и фамилия, телефон, имейл.

 • Доставка

  Имате възможност да изберете начина на получаване на списанията: в редакцията на Списание 8, чрез Български пощи ЕАД/ Доби прес ООД.

  При избор на доставка - чрез Български пощи ЕАД/ Доби прес ООД е необходимо да попълните и следните полета: град, пощенски код, адрес, необходими за доставката.

 • Начало

  Моля да изберете от кога желаете да получавате списанията.

 • Избор на начин на плащане

  Трябва да изберете начина, по който ще заплатите Вашата поръчка: в нашия офис, по банков път или чрез ePay.

С това приключва попълването на Вашите данни. Натиснете бутона "Приключи поръчката". За коригиране натиснете бутона „Назад“.

Често задавани въпроси!
 1. Как да разгледам стоките в spisanie8.bg?
 2. Как да пазарувам в spisanie8.bg?
 3. Как да се регистрирам в spisanie8.bg?
 4. Забравих паролата си. Как да вляза отново със старият си профил в spisanie8.bg?
Как да разгледам стоките в spisanie8.bg?

Кликвайки върху бутона „Магазин“, отваряте подкатегориите в главната категория: списания, книги, сувенири. Избирайки съответната категория, се отваря страница с всички продукти. Чрез бутона „Поръчай“ преминавате към оформяне на поръчката.

Как да пазарувам в spisanie8.bg?

Ако сте направили своя избор и сте решили да закупите стока от spisanie8.bg, трябва да изберете бутонът „КУПИ“. Така продуктът ще бъде добавен в потребителската кошница. Тук можете да коригирате артикулите и количествата. Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0", той ще изчезне от количката Ви. Когато сте готови с избора на артикулите и бройките, които искате да закупите от spisanie8.bg, трябва да продължите нататък с бутона "ПОРЪЧАЙ". Той ще Ви изпрати на страницата, в която трябва да попълните Вашите данни, да изберете начин на плащане и доставка.След изпращане на заявка за покупка на избраните артикули, тя се обработва от администратора на он-лайн магазина. Ще получите на електронната си поща писмо за потвърждение на направената от Вас заявка до няколко минути. Артикулите ще Ви бъдат доставени след получаване на потвърждение за извършеното от Вас плащане.

Как да се регистрирам в spisanie8.bg?

В горния десен ъгъл на екрана Ви има бутон "Регистрация". Кликвайки върху него ще отидете на страницата за идентификация. Тук трябва да въведете вашия и-мейл адрес, име, фамилия, парола. Имате възможност да се абонирате за бюлетин. Ако сте въвели всички данни и сте съгласни с условията на ползване, бутонът „Запази“ ще приключи вашата регистрация. Вече сте регистриран в spisanie8.bg

Забравих паролата си. Как да вляза отново със стария си профил в spisanie8.bg?

При вход в системата има връзка „Забравена парола“. Кликнете и попълнете и-мейл адреса, с който сте се регистрирали и кликнете върху бутона "Напред". Ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. Можете да я промените, след като влезете в своя профил и въведете нова, лесна за запомняне парола.

Политика за обработка на въпросите на клиентите и на отговор

За всички допълнително възникнали въпроси, свързани с Вашата поръчка, моля обръщайте се към нашия офис:

02/963 28 96

office@ossem.eu
abonament@spisanie8.bg