Подкрепете ни!
Подкрепи твоята медия!За да продължим напред и да даваме все така най-доброто от себе си.
За да вдъхновяваме и чертаем бъдещето.
За да сме все така различната и независима медия, която не се страхува да дава необичайни гледни точки и да надзърта в света на тайнственото и науката.

Подкрепете ни, за да ни има!

Скъпи приятели, вече 15 години Списание 8 е вашата медия. То е гласът на смелите българи; на онези, които търсят истината и свободата; които не се отказват въпреки трудностите; които искат да изградят свят на Светлина, Мир и Любов. И въпреки че тези думи днес звучат утопично, точно те дават смисъл на живота.

Свободата е състояние, което трудно се извоюва и още по-трудно се съхранява. Но няма да се откажем, защото и вие, читателите, и ние, издателите на Списание 8, знаем цената й, знаем кои сме и защо сме тук. А когато сме заедно, няма сила, която да ни прекърши.

Ако имате желание и възможност, можете да ни подкрепите чрез посочените по-долу начини.

Благодарим ви, приятели, че ви има! Благодарим, че ни помагате!

Банкова сметка (в лева)
Банка: „ОББ“ АД
IBAN: BG88 UBBS 8002 1066 6415 20
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: „Клуб 8“ ООД
Основание: Дарение за Списание 8

Patreon
През платформата Patreon може да ни подкрепяте с ежемесечни дарения, а ние ще ви се отблагодарим с подаръци. Достатъчно е да си направите профил, да разполагате с банкова карта или сметка в PayPal и да изберете стойност на дарението. Посочената от вас сума ще се превежда автоматично всеки месец, като може да прекратите преводите по всяко време.

PayPal
Използвайте бутона по-долу. Може да се плаща с карта без регистрация в платежната система.