Подкрепете ни!
Условия за доставка - Списание Осем

Срокове за доставка

Доставката на поръчаните стоки се извършва в срок от 5 работни дни:
  • при избран начин на плащане „при доставка с наложен платеж“ - считано от датата, следваща датата на поръчката на сайта на Списание 8;
  • при избран начин на плащане „банков превод“, „плащане с банкова карта“ или чрез системата „ePay.bg” – считано от датата, следваща датата на получаване на сумата;
При поръчка, направена в петък след 14 ч., събота и неделя, както и през официалните почивни дни, поръчката се обработва в първия работен ден и срока за доставка по ал. 2 започва да тече от този ден.

„Клуб 8“ ООД запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни, без да информира предварително потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя.

Куриерски фирми, които „Клуб 8“ ООД използва за доставка

За доставките си  „Клуб 8” ООД  се доверява на куриерските фирми „Еконт” и „Спиди”. Клиентът може да избере:
  • доставка до посочен от него адрес;
  • до посочен от него офис на куриерските фирми;
Средната цена за доставка на един продукт е 5,00 лв., като тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис на фирмите или до адрес.

„Клуб 8“ ООД запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително потребителя, стига това да не променя цената, срока, както и начина на доставка.

Цени

„Клуб 8“ ООД може по всяко време да променя цените на стоките, освен при вече направена и потвърдена поръчка да нейното изпълнение.  Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.