Подкрепете ни!




Често задавани въпроси

Кога излиза Списание 8?
Списание 8 излиза на 8-о число, всеки месец.

Къде се разпространява?
Разпространява се свободно из вестникарските будки и репове, както и в големите търговски вериги и бензиностанции. Може да закупите всеки издаден брой също от редакцията и онлайн магазина на Списание 8, както и да се абонирате.

Мога ли да чета Списание 8 онлайн?
Да, предлагаме издание на списанието в електронен формат (pdf). Тук може да изберете броя, който желаете, да го поръчате и платите по избран от Вас начин. За целта е необходимо първо да си създадете профил в интернет страницата на Списание 8 (с потребителско име/ел.поща и парола). Впоследствие закупеният от Вас брой в ел.вид ще бъде достъпен в профила Ви, откъдето може да го свалите, ако желаете. 

Мога ли да си купя стари броеве?
Да, тук можете да изберете броя, който ви вълнува, начина на плащане и на доставка.

Как да се абонирам за списанието?
Тук може да изберете вида на абонамента – за печатното издание, за електронния формат или и двата заедно. Ако сте избрали абонамент, включващ печатното издание, трябва да посочите точен пощенски адрес, на който желаете да получавате списанието. Може да се абонирате също през „Доби прес“ и през „Български пощи“. Повече насоки ще намерите в раздел „Абонамент“.

Мога ли да се абонирам по телефона?
Да, звъннете на тел.: 02/963 28 96.

Мога ли да се абонирам на място в редакцията на списанието?
Да, може да направите абонамент в нашата редакция (гр. София, бул. „Черни връх“ 1-3, ет.4, ап.7). Също така е възможно да получавате лично всеки пореден брой на място, от редакцията.

Какви са начините на плащане на абонамента?
По банков път на сметката на списанието, чрез PayPal, EPay или с банкова карта. Можете да заплатите абонамента и на място, в редакцията.

Не получих последния брой. Към кого да се обърна?
Ако сте направили абонамента си през „Български пощи“, потърсете списанието в пощенския клон, който Ви обслужва. Ако сте се абонирали през „Доби прес“, звъннете на 02/963 30 82. Ако е през нашата редакция, ни потърсете на тел.: 02/963 28 96.

Предоставяте ли възможност за абонамент подарък?
Да, тук можете да изберете тази възможност. Важи само за печатното издание, за едногодишен абонамент.

Бих искал да разгледам броя, предоставяте ли тази възможност?
Да, тук имате възможност да разгледате всички броеве (цъкнете върху избраната корица), за да придобиете представа за съдържанието им.