Подкрепете ни!
Често задавани въпроси

Кога излиза Списание 8?
Списание 8 излиза на 8-и, всеки месец.

Къде се разпространява?
Разпространява се свободно из вестникарските будки и репове, както и в големите търговски вериги и бензиностанции. Може да закупите всеки издаден брой и от редакцията на Списание 8.

Мога ли да чета Списание 8 онлайн?
Да, предлагаме онлайн издание на списанието.  Тук може да изберете броя, който ви интересува, да го поръчате и да посочите начина на плащане.

Мога ли да си купя стари броеве?
Да, тук можете да изберете броя, който ви интересува, начина на плащане и на доставка.

Как да се абонирам за списанието?
Тук може да изберете какъв вид абонамент желаете – за печатното издание, за електронния формат или комбиниран. Ако сте избрали абонамент за печатното издание (или комбиниран), трябва да въведете адреса, където ще бъде доставен. Може да се абонирате и през Доби прес или през Български пощи.

Мога ли да се абонирам по телефона?
Да, звъннете на тел. 02/963 28 96.

Мога ли да се абонирам на място в редакцията на списанието?
Да, може да направите абонамент в нашата редакция (1421 София, бул.Черни връх 1-3, ет.4, ап.7). Също така е възможно да получавате всеки пореден брой на място, от редакцията.

Какви са начините на плащане на абонамента?
По банков път на сметката на списанието, чрез PayPal, EPay или карта. Можете да заплатите абонамента и на място – в редакцията.

Не получих последния брой. Към кого да се обърна?
Ако сте направили абонамент към Български пощи, го потърсете в пощенския клон, който Ви обслужва. Ако е през Доби прес, звъннете на 02/963 30 82. Ако е през нашата редакция – на тел. 02/963 28 96.

Предоставяте ли възможност за абонамент-подарък?
Да, тук можете да изберете тази опция – за печатно или електронно издание.

Бих искал да разгледам броя, предоставяте ли тази възможност?
Да, тук имате възможност да разгледате всички броеве (кликнете върху избраната от вас корица), за да придобиете представа за съдържанието им.