Подкрепете ни!




ХороскопМилена Иванов - Еа / 2 октомври 2018

Усмивката и съпричастността са моето лекарство

Нумерологична прогноза за 01. 10 - 07. 10. 2019г.


Усмивката и съпричастността са моето лекарство

С началото на новата седмица започна и месец октомври. В него предстои да преживеем 9 критични дни. Основната насоченост на месеца е свързана с преживявания в семейство, грижа за близките, поемане на отговорност, уреждане на документи, парични въпроси и проява на уважение.

Внимавайте с хората, с които се събирате, защото има голяма възможност да се разочаровате, ако те не са ваши съмишленици и не проявяват достатъчно уважение към вас. Поуката от месеца е оценка и преосмисляне на преживяното през годината, което да даде възможност за нови проекции и ниво на самосъзнание. Най-силните дни са 15-ти  и 25-ти октомври. Използвайте ги за нещо важно и стойностно.

Понеделник, 01.10.2018 г. = 4 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Днес използвайте деня, за да преподредите дома или офиса. Дневната нумерологична карта изисква да вършите само необходимото. Не се нагърбвайте с прекалено много задачи, защото няма да имате възможност да ги изпълните. Правете само това, което можете и се налага. Възможно е да имате честа смяна в настроението, да изпитате тъга или несигурност. Денят не е подходящ за пътувания и социални контакти. Активира се желание за споделяне и обяснения.

Основна цифрова характеристика – 1, 1, 2, 4 :

Със започването на деня, енергията ще бъде повишена, ще се чувствате свежи и в кондиция, но ако прекалите с активността през втората половина на деня ще усетите умора. Акцентът пада върху взаимоотношенията, партньорството и правенето на уговорки.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. Време за прилив на нова вълна, желание за новости, запознанства и обновление.

6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва активно и с позитивизъм.

12.00 – 18.00 ч. – Обърнете внимание на комуникацията и взаимоотношенията с колегите.

18.00 – 24.00 ч. –  Погрижете се за себе си и почивайте. Възможно е да се появят здравословни оплаквания, дисбаланс и неувереност. Изчакайте търпеливо, моментът ще отмине.

Съдбовно правило: Аз обичам себе си!

Мото: Когато обичам себе си, тялото ми се отблагодарява!

Позитивно утвърждение : Усмивката и съпричастността са моето лекарство!

Вторник, 02.10.2018 г. = 5  ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, за социални изяви, срещи с хора и пътувания в страната. По-голяма част от активните преживявания ще са в дома, с роднини или разговори на маса. Всеки, който няма спешен ангажимент и задачи за вършене ще има желание да остане в леглото за да си почине.

Основна цифрова характеристика – 2, 1, 2, 5

Ако желаете да съхраните себе си, избягвайте критиката. Денят започва с обсъждане и обвинения, но завършва добре, с възможност за намиране на баланс.

Часова характеристика: 00.00 – 06.00 ч. – Преживяване на неодобрение, критика и обвинения.

6.00 – 12.00 ч. – Активна и успешна сутрин, нови преживявания свързани с втори човек, който диктува ситуацията.

12.00 – 18.00 ч. – Момент за манипулация, срещи и търговски сделки.

18.00 – 24.00 ч. – Спазвайте правилата, баланса и справедливия тон. Моментът е благоприятен за пътуване и обмен на информация.

Съдбовно правило: Спазвам правилата !

Мото:  Днес излъчвам любов и уважение към хората!

Положително утвърждение: Добрите намерения са в основата на успеха ми!

Сряда, 06.10.2018 г. = 6 ДПЖ

Дневно предназначение: Критичен ден, в който се активират интриги, възникват ядове, стрес и напрежение. Бъдете внимателни в любовните си взаимоотношения, не провокирайте скандали, защото е твърде възможно да развалите или приключите взаимоотношения с някого. Денят е силен и ярък. Проявяват се както бурни емоции, флиртове, смях и забавления, така и  не чак толкова благоприятни ситуации. Всичко ще бъде на ръба. Не преминавайте границата и ако е необходимо се оттеглете за момента. Не се препоръчват пътувания, има опасност от инфарктни състояния, катастрофи и високо кръвно налягане.

Основна цифрова характеристика – 3, 1, 2, 6:

Предстои пренареждане на чувствата и любовта, което ще доведе до вземане на важни решения. При повечето хора, това ще е свързано с решение за прекратяване на взаимоотношения. Денят е силен и специален, за това бъдете сигурни в поведението и решенията си. Ако заявите категорична позиция, връщане на зад няма да има.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.

6.00 – 12.00 ч.- Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.

12.00 – 18.00 ч. – Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точният момент за изглаждане на взаимоотношенията.

18.00 – 24.00 ч. – Вечер на страстта, забавленията и купона. Бъдете по-обрани в случай, че не желаете да станете обект на обсъждания, клюки и интриги.

Съдбовно правило: Печеля победите си по-честен и коректен начин!

Мото: Радостта е навсякъде около мен !

Позитивно утвърждение:  Обичам себе си и хората около мен!

 

Четвъртък, 04.10.2018 г. = 7 ДПЖ

Дневно предназначение:  На изпитание ще бъде подложено доверието, вярата в целта, качеството на мислите и действията. Активира се невъзможност за довършване, спорове относно идеите и вярванията, както и разколебаване. Бъдете внимателни! Има възможност да възникнат неприятни ситуации, на които краят няма да е ясен. Вярвайте, защото всичко случващо се има за цел да ви подложи на изпит и проверка.

Основна цифрова характеристика – 4, 1, 2, 7-  Ден, в който трябва да вярвате и разчитате на себе си. Ако решите да прехвърлите отговорността на някой друг, много скоре ще си получите урока, който да ви е като „обеца на ухото“. Не започвайте нищо ново и важно. Работете само върху текущи неща. Денят не е подходящ за подписване на документи, теглене на кредити и откриване на офис.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Със започване на деня, вярата ви ще бъде подложена на изпитание.

6.00 – 12.00 ч. – В тази част на деня разчитайте само и единствено на себе си.

12.00 – 18.00 ч.- Бъдете внимателни във взаимоотношенията с другите, защото е възможно да възникне проблем.

18.00 – 00.00 ч. – Отдайте се на уединение със себе си. Това е момент, в който да останете сами със себе си и да работите върху самовъзпитанието си.

Съдбовно правило: Вярвам в създателят!

Мото: Моята вяра е моето лекарство !

Положително утвърждение: Старая се да върша работата си, като отстранявам всички стари грешки!

Петък, 05.10.2018 г. = 8 ДПЖ

Дневно предназначение:  Ден за успех в определена дейност. Ще имате възможности за добри постижения, успех на път, добри финансови капиталовложения, срещи и успех в семейството. Денят може да ви донесе добри парични постъпления, възможност за натрупване, печалби и трайност при покупки. Важните събития ще бъдат отбелязани на траен носител и могат да станат исторически.

Основна цифрова характеристика – 5, 1, 2, 8 – Време е да уредите семейството и бита си. Ако имате изгодно предложение, не се колебайте да направите парично вложение. Денят е социален, активен и ще предложи много възможности свързани с увеличаване на финансите!

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Време за разговори и комуникация. Появява се желание за работа свързана с нови проекти.

6.00 – 12.00 ч. – Насочете вниманието си към разговори, преговори и сделки, които бихте желали да ви донесат финансова удовлетвореност.

12.00 – 18.00 ч. – Очаквайте обаждане от втори човек във връзка със парични взаимоотношения.

18.00 – 00.00 ч. – Отдайте се на семейството и близките си.

Съдбовно правило: Благодарен съм за всичко, което имам в живота си!

Мото: Уважавам семейството и роднините си!

Положително утвърждение: Аз съм в едно с потока на изобилието!

Събота, 06.10.2018 г. = 9 ДПЖ

Дневно предназначение:  Ден за работа, довършване на задачи, продължителност и приключване на работа. По-голямата част от нещата ще стават от само себе си. Важни днес ще бъдат децата, дома, състезанията и разходките в планината. Успехът ще съпътства всички състезатели, хора, които се явяват на изпит или конкурс. Денят дава благословия и за раждане или зачеване на деца.

Основна цифрова характеристика -6,1,2,9: Денят започва радостно с положителни емоции и добро настроение и завършва с доработване и съчетаване на полезното с приятното.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Време за радост, романтика, споделяне на чувства с партньор.

6.00 – 12.00 ч. – Прекрасна и ведра сутрин, с възможности за новости.

12.00 – 18.00 ч. – Време за обмен на информация и постигане на успех чрез премерен флирт.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта довършете започнатото и се наслаждавайте на свършената работа. Това ще бъде достатъчно за да се заредите с положителна енергия и посрещнете новия ден с усмивка.

Съдбовно правило:  Довършвам всичко до край!

Мото: Положителните шеги и закачки подобряват енергийния ми баланс!

Положително утвърждение: Концентрацията е моето средство за успех днес!

Неделя, 07.10.2018 г. = 1 ДПЖ

Дневно предназначение: Щастлив ден, който ще ви донесе нови запознанства и благополучие. Дневният нумерологичен аспект благоприятства покупки за дома, офиса, кола, подписване на договори и важни документи, раждане на деца, разходки и изкачване в планината, онлайн реклама и успех.

Основна цифрова характеристика -7, 1, 2, 1: Активират се претенции, надежди и идеални очаквания. Препоръчва се партниране и следване на целта и идеята.

Часова характеристика:

00.00 – 6.00 ч. – Време за мечти и залагане на проекти с високо постижение.

6.00 – 12.00 ч. – Щастлива сутрин, в която трябва да продължите да проектирате целите си.

12.00 – 18.00 ч. – Бъдете отворени за чуждо мнение. Най-добрата стратегия е да си партнирате с друг човек. Макар и да бъдат проявени претенции към вас, не реагирайте спонтанно и овладейте емоциите си.

18.00 – 00.00 ч. Очаква ви щастлива и хармонична вечер. Очаквайте новост и изненада.

Съдбовно правило: Следвам потока на живота!

Мото:  Щастието е мое изконно право!

Позитивно утвърждение:  Днес поставям начало на най- хубавите неща в живота си!

За контакт с Милена Иванова - Еа: 
e-mail: milena.ivanovatm@gmail.com 

тел: 0897387575
Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април Хороскоп

Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април

Босите му стъпала попиват земната енергия и той се чувства свързан с цялата природа, с корените си

Паж Жезли – карта Таро за 25 април Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 25 април

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април

Може да изпитваме тъга по миналото и да ни се иска да върнем времето назад

Днес е пълнолуние в Скорпион Хороскоп

Днес е пълнолуние в Скорпион

То носи изкушения и изпитания, но и победа, ако успеем да преодолеем личните си кризи

На 24 април е пълнолунието в Скорпион Хороскоп

На 24 април е пълнолунието в Скорпион

Скорпионът е свързан с нашата сянка, с темите табу и болките от миналото, така че на повърхността могат да изплуват много емоции

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април Хороскоп

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април

Имаме нужда да сменим гледната си точка

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април

Сега е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия

Ведически хороскоп за 22 април Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 април

Вторник идва със силата на пълната Луна, в четвъртък бъдете смели, в събота избягвайте конфликтите

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април Хороскоп

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април

Не можем да измамим собственото си сърце

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 20 април

Може в живота ни да се появи жена, която носи нейните качествата

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега