Подкрепете ни!




Хороскоп Е. К. Дилип Кумар, астролог / 17 юни 2020

Тайните на мистериозното число 8 и Сатурн - първа част

Пристрастяването към Facebook се дължи на силата на осмицата

Снимка: wikimedia.org
Снимка: wikimedia.org


8 е най-завладяващото и загадъчно едноцифрено число. Стряскащо мнозина, предпочитано от много други, това число продължава да е най-противоречивото едноцифрено число в света на астрологията и нумерологията.

Формата на 8 го прави уникално. Обърнете осмицата надолу или пък вижте огледалния й образ, все е 8. Когато изписвате това число, ще се върнете там, откъдето сте започнали. Такива неща никога не се случват с други числа от 1 до 9.

Очарователното число 8 

Начертайте вертикална линия през средата на осмицата и ще получите две еднакви половинки с числото 3 – налице и огледално. Ако пък разсечете осмицата хоризонтално, получавате две еднакви половини с нули.

8 е символът на безкрайността, който е познат на математиците, ако го завъртите на 90 градуса.
Ако напишете всички числа от 1 до 9 едно по едно, линията на химикалката винаги завършва надолу като приключвате изписването. С изключение на 8 – при изписването завършвате нагоре. 

Примката в 8 показва какъв е животът. Напомня ни, че се връщаме от мястото, където всички сме започнали пътуването си.
Това е числото на надеждата. Животът изглежда сложен като възела, който виждате в осмицата, но при вглеждане разбирате, че става дума само за два балона. След като започнат преходите ви в духовната планина, ще получите този фантастичен, но реален поглед върху живота. Е, поне докато животът на тази щастлива среща не е възел като това, което виждате в 8.

За тези, които не са го познавали досега, искам да ви информирам, че числото 8 е свързано със Сатурн, уникалната планета в нашата Слънчева система. Ако видите образа на Сатурн, сигурен съм, че ще се съгласите, че Сатурн наистина е уникален. Число 8 е асоциирано и също така благоприятно за всички философи, дълбоки мислители и филантропи.

Всеки път, когато прочетете тази статия за първи път, датата най-вероятно ще бъде 8-ми, 17-и или 26-и, възможно е да събота (управлявана от Сатурн)
. Всеки път, когато хората идват при мен за четене на хороскоп, това се случва на такива дати, които са доминирани от Сатурн, ако са били под влиянието на Сатурн. Например с повечето хора, родени на 8-о число от месеца, първите ни срещи бяха на 8-и, 17-и или 26-и. Това се е случвало хиляди пъти. 

Повечето хора, които са били засегнати от Сатурн или Раху, се срещат с нещо злощастно на 8-и или 17-и или 26-и или в дни, когато Луната преминава през Сатурн или когато транзитната Луна е свързана или аспектирана от Сатурн.

Ако ви се случи нещо незабравимо, но с отрицателен знак на такива дати, оставяйки белег върху вас, тогава със сигурност сте в лошите книги на Сатурн – властелинът на задачите, който идва „да наказва“ несправилите се.

За да обърнете ситуацията, започнете да давате пари на бедните и нуждаещите се на такива дати на Сатурн, преди нещата да се влошат.
Най-доброто лекарство е да се грижим за хора с увреждания, така че никога да не се инвалидизираме. Ако имате проблем със здравето - дарявайте лекарства, ако затрудненията ви са финансови – когато се стабилизирате дарете пари, ако имате семеен проблем – дарете на приют за бездомни, ако сте в силен психически стрес – дарете на умствено изостанали хора и т.н. Тези проблеми се предоставят на всеки един от нас, така че да плащаме за грешки, допуснати в предишния си живот.



Ако позицията на Сатурн във вашия хороскоп е положителна, числото 8 е благоприятно за вас.
Всеки път, когато човек е повлиян от Сатурн, той тя също е и под влиянието на числото 8. Ако сте под въздействието на основния или второстепенния управляващ период на Сатурн и Сатурн се случи да е вашата благоприятна планета, ако и тази планета също е благоприятно поставена, добрите събития ще ви сполетят на 8-и, 17-и или 26-и.

Обикновено тези, които се държат грубо през по-голямата част от времето или страдат от суперего са по-склонни да бъдат мишена на числото 8 повече от останалите.
Сатурн е властелинът на задачите, плановете, учител и се нарича още великият нивелир. Той управлява смъртта, която спохожда всеки земен човек - от най-богатия до най-бедния. Сатурн може да намекне за слабостите и недостатъците ви с лошо здраве, като ви накара да накуцвате или дори да си счупите някой крайник, да се провалите в състезания, да се контузите при инцидент и др. 
Като цяло хората търсят удоволствие. Планетата Сатурн изобщо не е подвластна на търсенето на удоволствие. 

Сатурн иска да помним и да забележим страданията около нас.
Той иска да спрем да се наслаждаваме и да започнем да служим и да помагаме на другите. Наказанието за пренебрегване на страданията на другите идва под формата на природни катастрофи, ако целият свят пренебрегва страданието на ближния. Когато това се случи понякога дори добрите хора се засегнати. Подобно е на това, което се случва, когато плевим - някои от полезните растения също се унищожават. Така че добрите хора трябва да говорят за доброто, което ще се случи и да се включат активно в социални дейности.

Ако 8 е вашето „нещастно“ число, опитайте се да го трансформирате в свое късметлийско число като правите неща, които Сатурн иска от нас.
Ето как да стане това. Ако дарите щедро на хората с увреждания (избягвайте думата с увреждания, тъй като ги боли, ако ви чуят) и ако помогнете на тези, които са в истинска нужда, но са в слабо и отчайващо състояние - ще бъдете в положителните информационни полета, държани от Сатурн. Така числото, което досега ви е било „нещастното“ се превръща в „щастливото“ ви число.

Ако 8 е вашето късметлийско число, благодарете на Бог и след това продължете да правите добро на хората около вас и на света като цяло.
Така за в бъдеще, колкото и пъти да се прераждате, 8 ще остане вашето щастливо число. Освен това разкажете на другите как 8 ви е дало толкова късмет в живота.

Животът е игра на ума. Така че нека започнем с шах. В шахмата, който несъмнено е най-поглъщащата ума игра, има 8 фигури и 8 пешки. Дъската е квадрат с пропорции 8х8. Процесът на дълбока мисъл винаги е свързан със Сатурн. Следователно медитацията също се свързва със Сатурн.


В кубчето на Рубик, завладяло умовете на милиони в началото на 80-те, има 26 по-малки кубчета (2 + 6 = 8). Има 8 различни слоя на съзнанието, както е доказано от съвременните учени и Буда.
Така че осмицата е дълбока и съзерцателна. Страданието, което Сатурн носи, се очаква да ни отведе до откриването на истината зад нашето съществуване. Да даде отговори на въпроса: „Кой съм аз?“
Наредете кубчето на Рубик и забележете щастието, което ви обзема. Спечелете една партия шах и наблюдавайте как щастието струи от вас. Така Спасението, което е свързано със Сатурн, ще ни даде най-силното щастие досега.

8 е основното число, което се отнася до Сатурн и следователно е по-мощно от други числа като 17 или 26 или 35, които се свеждат до 8.

Днес Facebook е почти на всеки телефон, нотбук, лаптоп, компютър. Има ли нещо уникално, свързано с думата Facebook. Как мислите? Какво направи Facebook толкова известен? Думата Facebook започва с F, чиято стойност е 8. 

Думата Facebook съдържа 8 букви. Нека преобразуваме думата Facebook в цифрова форма с помощта на нумерологията. Име, което се разглежда: FACEBOOK (= 35) = 8 Тези, които са в много добра фаза на Сатурн, използват Facebook за развитието на бизнеса си, за да направят живота си по-удобен и приятен, да останат свързани и да правят добри неща. Уви, тези, които са в отрицателна фаза, свързана със Сатурн, изпадат в проблеми, когато използват FACEBOOK. Такива хора трябва да избягват използването на непочтени похвати във Facebook като порно, обидни думи и думи на гняв, омраза и отмъщение. FACEBOOK е социална медиа, изцяло управляван от Сатурн. Пристрастяването към Facebook се дължи на силата на числото 8.

Следва продължение 

Източник

Още по темата:

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 март

Всички чаши са напълнени догоре с усещане за изобилие, чудеса, щастие и любов

Крал Чаши – карта Таро за 28 март Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 28 март

Той ни носи посланието да сме меки и свързани със сърцето

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 27 март

Поставени сме пред избор и имаме нужда от време, за да вземем правилното решение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е ден за творчество, в четвъртък бъдете решителни, в неделя се погрижете за по-възрастните ви близки

Крал Мечове – карта Таро за 26 март Хороскоп

Крал Мечове – карта Таро за 26 март

Ще имаме възможност да видим ясно посоката занапред и да придобием безпристрастен поглед над цялостната картина

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта Хороскоп

В Индия празнуват Холи – фестивал на любовта, цветовете и пролетта

Той продължава една нощ и един ден, започвайки от вечерта на пълнолунието

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 25 март

Случват се мощни размествания и е възможно да поемем по нов път

Днес е пълнолунието във Везни Хороскоп

Днес е пълнолунието във Везни

То ще е последвано от коридор от затъмнения, който обещава да е богат на събития

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март Хороскоп

Кралица Чаши – карта Таро за 24 март

Днес е ден, в който трябва да се вслушаме в гласа на сърцето си

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 23 март

Всяко усещане за липса е част от лечебното пречистване, което създава място за новото

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март Хороскоп

Четворка Пентакли – карта Таро за 22 март

Добър момент да споделяме това, което имаме, защото така се настройваме към потока на изобилието

Петица Мечове – карта Таро за 21 март Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 21 март

Желанието да победим на всяка цена излага на риск всичко, което сме изградили дотук

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март Хороскоп

Осмица Чаши – карта Таро за 20 март

Важно е да намерим нещо вдъхновяващо, което да ни води напред

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март Хороскоп

Двойка Жезли – карта Таро за 19 март

Добре е да си дадем сметка за нещата, които ни спират – дали са страхове от неизвестното или спомени от минали несполуки?

Колесницата – карта Таро за 18 март Хороскоп

Колесницата – карта Таро за 18 март

Пътят не е гладък, но носи вдъхновение

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник се погрижете за здравето си, в четвъртък бъдете смели, в петък не решавайте финансови въпроси