Подкрепете ни!




ХороскопРосица Димитрова / 9 май 2023

Седмичен ведически хороскоп

В сряда планирайте смело приключения, в петък не поемайте излишни рискове

Седмичен ведически хороскоп


Вторник носи доста целенасочена енергия, отваряща нови възможности. В сряда ще имате шансове за успешно разрешаване на спорове и дискусии. Четвъртък е добър момент за организирането и започването на нови проекти. В петък отделете време, за да се погрижете за здравето и физическата си кондиция. Събота ще донесе нови възможности и важни срещи. Неделя има активна и динамична енергия, подходяща за успешни социални събития.

09.05 – ВТОРНИК
Накшатра за деня: Мула – Moola
Вторник носи предизвикателна енергия и стремеж към всякакъв тип изследователска дейност, проучвания, наблюдения, анализи. Подходящ момент да се освободите от нежелани неща, както от вещи, които ви пречат, така и от лоши навици. Днес ще имате решителност и сила за важните за вас неща. Използвайте ги целенасочено и разумно. Денят носи развитие и прогрес. Оставете разрешаването на финансови въпроси и казуси за следващ, по-подходящ момент. Чудесен момент да се погрижите за растенията в дома си или градината.

10.05 – СРЯДА
Накшатра за деня:
Пурва Ашадха – Purva Ashadha
Сряда ще подкрепя с енергията си всичко, свързано с решаване на предизвикателства, дискусии или спорове. Всяко нещо, което изисква сила, отстояване на позициите и смелост, ще бъде особено благоприятно днес. Добър момент за вдъхновение и мотивиране на другите да предприемат необходимите действия за промени на всякакво ниво (умствено, емоционално, духовно или физическо). Денят е подходящ за придобиване на нови познания и опитности. Планирайте смело приключения и изследване на нови хоризонти.

11.05 – ЧЕТВЪРТЪК
Накшатра за деня:
Уттара Ашадха – Uttara Ashadha
Четвъртък ще бъде особено подходящ за планиране, съставяне на нови проекти и начало на нови дейности. Добър момент да въведете ред и организирате нещата, които сте поизоставили. Енергията на деня ще ви помогне да се справите със ситуации, изискващи проницателност и правилна преценка, както и да положите основите на нещо важно за вас. Успех ще ви носи всичко свързано с иновации или творчески дейности. Бъдете осъзнати и избягвайте необмислено, грубо или неетично поведение. Не изпускайте целите си от фокус днес.

12.05 – ПЕТЪК
Накшатра за деня:
Шравана – Shravana
Енергията на днешния петък ще ви подтикне към по-практични и организационни дейности. Те могат да бъдат както по отношение на дома ви, така и на работните ви дела. Денят е подходящ за активна интелектуална дейност, свързана с обучение, изучаване на езици, традиции, различни духовни практики или писане. Добър момент да намерите време и да се погрижите за физическата си кондиция като наблегнете на лечебни билки и природни средства. Подходящо време за консултации, телефонни разговори и преговори. Бъдете предпазливи и не поемайте излишни рискове днес.

13.05 – СЪБОТА
Накшатра за деня:
Dhanishta – Дханища
Днес може да разчитайте на успех с всички действия, изискващи настъпателност и активна позиция. Успешен ден за организиране на събития, уъркшопи, семинари и обучения. Добър момент за нови лични материални придобивки. Особено подходящ момент да опитате да се откажете от някои стари и неработещи за вас навици. Денят носи силна енергия и дава добри възможности за срещи с важни хора, учители или наставници. Разчистете пространството около себе с, освободете място за новите неща, които ще дойдат в живота ви.  

14.05 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Шатабхиша – Shatabhisha
Неделя носи динамична и активна енергия. Денят е особено подходящ за социални и медийни събития. Всякакви дейности свързани с образование, обучение или преподаване ще имат успех. Днес може да разчитате на добри резултати, ако ви предстоят сделки със земя или недвижими имоти. Подходящ момент за започване на лечение, подмладяващи и поддържащи процедури с цел увеличаване на виталитета. Пазете се от гнева, отделете време за себе си и за практики, които ви успокояват.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април

Нещата се случват в лекота, без усилие, в усещане за радост и споделеност

Глупакът – карта Таро за 5 април Хороскоп

Глупакът – карта Таро за 5 април

Той отваря бяла страница пред нас и носи свобода

Силата – карта Таро за 4 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 4 април

Както меката вода заглажда ръбовете на острите камъни, така и в нас има място, което съдържа едновременно смелост и покой