Подкрепете ни!




Хороскоп29 май 2023

Седмичен ведически хороскоп

Понеделник носи съзидателна енергия, вторник действайте бързо, а събота е подходящ момент за духовни практики

Седмичен ведически хороскоп


Седмицата започва със силно съзидателна енергия и възможност да изпълните поетите ангажименти и обещания. Вторник носи бързи резултати, яснота на ума и чисти намерения. Сряда ще бъде под влиянието на Екадаши, подходящ момент да се погрижите за здравето си. Четвъртък ще бъде активен ден, изискващ дипломатичност и такт в комуникациите ви. Петък носи решителност и добри възможности да се освободите от излишните неща в живота си. Събота идва с пълнолунието (Пурнима) и силата на пълната Луна, дава лекота и енергия в преодоляването на препятствия. Събота и неделя ще бъдат с благоприятна и изграждаща енергия, добър момент за планиране на смели стратегии и взимане на решения.

29.05 – ПОНЕДЕЛНИК
Накшатра за деня: Уттара Пхалгуни – Uttara Phalguni
Понеделник има съзидателна енергия. Подходящ момент за действие и създаване на неща, които имат развитие в бъдещето и траен характер. Добър момент за разрешаване на сложни въпроси, както и на проблеми с власти и авторитети. Може да очаквате успех във всичко, което планирате и е свързано с купуване на имот или влизането в нов дом. Добър момент за изпълняването на поети отговорности и обещания. Днес осъзнато разчитайте на такт и дипломатичност, ако искате да имате успех в нещата, които планирате.

30.05 – ВТОРНИК
Накшатра за деня:
Хаста – Hasta
Вторник носи енергия, подкрепяща интелектуалната работа, обучения и обмяна на информация. Днес насочете силите си към действия, които предполагат бързи резултати. Очаквайте успех в сферите, свързани с образование и лечение. Погрижете се за здравето си. Особено подходящи ще бъдат холистични терапии и практики, които могат да освежат тялото и подкрепят вашия тонус. Денят носи мощна изцелителна енергия. Подхождайте с чисти намерения и бистър ум към всички задачи.

31.05 – СРЯДА
Накшатра за деня:
Читра – Chitra
Тази сряда отново ще имате фокус и добри възможности да се погрижите осъзнато за здравето си и силата на вашето тяло. Денят ще бъде под влиянието на Екадаши, което в превод от санскрит е 11 („ека“ – едно, „даша“ – десет). Може да се възползвате от енергията на Екадаши  като бъдете по-осъзнати за това, с което се храните. Силата на единадесети лунен ден ще ви помогне с лекота да пречистите тялото, сетивата и ума си, и да бъдете в по-голям синхрон с ритъма на Вселената.
Подходящ момент за нови придобивки и подобряване на интериора около вас. Всякакви дейности, които са свързани с публични изяви и творчество, ще носят успех.

01.06 – ЧЕТВЪРТЪК
Накшатра за деня:
Свати – Swati
Този четвъртък се очертава с активна енергия, доста подходяща за бизнес, търговия, финанси и образователни дейности. Особено дейности, свързани директно с наука или изкуство, както и всичко, което има нужда от яснота и прозрачност. Днешният ден е свързан с плодовете от положените усилия, а енергията е пречистваща. Подхождайте гъвкаво и дипломатично. Избягвайте настъпателни или доминиращи поведения.

02.06 – ПЕТЪК
Накшатра за деня:
Вишакха – Vishakha
Този петък идва с напориста енергия, подходяща за целенасочени и директни действия. Всяка дейност, който изисква управленски умения и умствена концентрация, ще бъде особено подходяща днес. Не избягвайте ситуации, които изискват дискусии, подхождайте решително и обосновано. Днес е добър момент за вземане на твърди решения и поставяне на цели. Стремете се към яснота и фокус и се освободете от това, което ви пречи в живота.

03.06 – СЪБОТА
Накшатра за деня
: Анурадха – Auradha (ПУРНИМА – ПЪЛНОЛУНИЕ до 06:41 на 4 юни)
Тази събота идва с благоприятната и съзидателна енергия на пълната Луна. Тя обещава успешен и силен ден. Особено подходящ за социални активности и дейности, свързани с групови занимания и изследователска работа. Добър момент за финансови и счетоводни дела. Днес ще може с лекота да преодолявате препятствията. Накшатра (съзвездие) Анурадха е наречено още „ звездата на успеха" и символизира способността и човек да "разцъфне" и получи изцеление на различни нива – не само физическо. Подходящ момент за духовни практики, спокойно съзерцание и изучаване на природата. Избягвайте ситуации с открита конфронтация.

04.05 – НЕДЕЛЯ
Накшатра за деня:
Джйештха – Jyeshtha
Добър момент за планиране на смели стратегии, приемане на решения и комуникация с високопоставени личности. Денят носи стремеж към проява на сила и независимост. Подходящ момент да си помогнете или да се погрижите за вашите възрастни близки. Отделете време за семейството си. Не се страхувайте да се изправите пред опонентите си или да приключите ненужни отношения. Правете го мъдро и не влизайте в излишни спорове.

Не забравяйте, че това е обща седмична прогноза с текущите тенденции и енергетика на дните и планетите. За по-задълбочен анализ и индивидуален прочит на вашата рождена карта (хороскоп) се обърнете към професионален астролог за персонален анализ на базата вашите лични рождени данни.

Повече за ведическата астрология може да прочетете тук
За да проверите кое е вашето рождено лунно съзвездие, вижте тук


                                 снимка Thea Nishkoff

Росица Димитрова
е преминала обучение по ведическа астрология (Джьотиш) при Pandit Siva Prasad Tata, сертифицирана като ведически астролог към Institut of Astrological Science в Калкута, Индия. Учредител на „Българско сдружение Аюрведа“ и на „Българска Асоциация за Ведическа Астрология“ – БАВА.  

Завършила обучение за аюрведичен консултант към Европейска ведическа академия и Аюрведичен център София.  Водила е рубрика за ведическа астрология в списание „Йога за всички“.  Участвала е в различни програми и обучения както в йога университета в Мунгер – Индия, така и в Rikhiapeeth Ashram – Индия. Завършила е Московска академия по астрология през 2002 г.

За контакт:

0888 554 557
rossie@vedapoint.com
Повече за ведическата астрология - FB - Vedapoint
https://astrogalaxy.info/astrogalaxy/
Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април Хороскоп

Десетка Пентакли – карта Таро за 6 април

Нещата се случват в лекота, без усилие, в усещане за радост и споделеност

Глупакът – карта Таро за 5 април Хороскоп

Глупакът – карта Таро за 5 април

Той отваря бяла страница пред нас и носи свобода

Силата – карта Таро за 4 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 4 април

Както меката вода заглажда ръбовете на острите камъни, така и в нас има място, което съдържа едновременно смелост и покой